Ухвала
від 24.04.2024 по справі 738/887/24
МЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 738/887/24

№ провадження 1-в/738/47/2024

УХВАЛА

24 квітня 2024 року місто Мена Чернігівської області

Менський районний суд Чернігівської області у складі судді ОСОБА_1 , отримавши клопотання захисника засудженого ОСОБА_2 ОСОБА_3 про заміну йому невідбутої частини покарання у виді позбавлення волі більш м`яким, виправними роботами,

В С Т А H О В И В:

До Менського районного суду Чернігівської області надійшло клопотання захисника засудженого ОСОБА_2 ОСОБА_3 про заміну йому невідбутої частини покарання у виді позбавлення волі більш м`яким, виправними роботами.

Клопотання відповідає положенням статті 537, 539 КПК України, а тому може бути призначене до розгляду Менським районним судом Чернігівської області за правилами судового розгляду, передбаченими статтями 318-380 КПК України.

Керуючись статтями 537- 539 КПК України, суд

П О С Т А Н О В И В:

Призначити судовий розгляд клопотання захисника засудженого ОСОБА_2 ОСОБА_3 про заміну йому невідбутої частини покарання у виді позбавлення волі більш м`яким, виправними роботами, у відкритомусудовому засіданніна 02 травня 2024 року о 14 годині 00 хвилин в приміщенні Менського районного суду Чернігівської області (вулиця Сіверський шлях, 146 м. Мена).

Судовий розгляд проводити суддею одноособово.

Зобов`язати Державну установу «Менська виправна колонія (№91)»:

- надати до суду документи стосовно засудженого ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 : особову справу засудженого; належним чином завірені копії вироку суду першої інстанції, у разі наявності судові рішення судів апеляційної та касаційної інстанцій, на підставі яких засуджений відбуває покарання, розпорядження про набрання вироком законної сили, відомості про початок строку відбуття покарання та фактично відбутий строк покарання (протокол затримання), характеристику, відомості про стягнення та заохочення, про стан здоров`я засудженого, висновок щодо ступеня виправлення засудженого, відомості про працевлаштування засудженого та можливості працевлаштування, результати перевірки щодо можливості працевлаштування засудженого у ТОВ «Будівельна компанія «ЛС-Сервіс», відомості про питання щодо заміну засудженому невідбутої частини покарання більш м`яким, виправними роботами.

Зобов`язати Спостережнукомісію Менськоїміської ради надати суду відомості чи звертався засуджений ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , який відбуває покарання в Державній установі «Менська виправна колонія (№91)», чи його захисник, із заявою про погодження застосування до нього пільги у вигляді заміни невідбутої частини покарання у виді позбавлення волі більш м`яким, виправними роботами, чи розглядалося дане питання на засіданні комісії, якщо так, то повідомити результати розгляду та надати відповідні документи.

У судове засідання викликати прокурора, засудженого, його захисника, представників Державної установи «Менська виправна колонія (№91)» та спостережної комісії.

Роз`яснити засудженому, що відповідно ст.336 КПК України судове провадження може здійснюватися у режимі відеоконференції (дистанційне судове провадження). Рішення про здійснення дистанційного судового провадження суд ухвалює за власною ініціативою або за клопотанням сторони чи інших учасників кримінального провадження.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя ОСОБА_1

СудМенський районний суд Чернігівської області
Дата ухвалення рішення24.04.2024
Оприлюднено25.04.2024
Номер документу118571180
СудочинствоКримінальне
КатегоріяСправи в порядку виконання судових рішень у кримінальних провадженнях про заміну невідбутої частини покарання більш м’яким

Судовий реєстр по справі —738/887/24

Ухвала від 02.05.2024

Кримінальне

Менський районний суд Чернігівської області

Волошина Н. В.

Ухвала від 02.05.2024

Кримінальне

Менський районний суд Чернігівської області

Волошина Н. В.

Ухвала від 01.05.2024

Кримінальне

Менський районний суд Чернігівської області

Волошина Н. В.

Ухвала від 24.04.2024

Кримінальне

Менський районний суд Чернігівської області

Волошина Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні