Ухвала
від 25.04.2024 по справі 725/2253/24
ПЕРШОТРАВНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЧЕРНІВЦІВ

Єдиний унікальний номер 725/2253/24

Номер провадження 2/725/368/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

25.04.2024 Першотравневий районний суд м.Чернівців в складі:

головуючого судді Стоцька Л. А.

за участю секретаря: Стрілець Д.Я.,

представника позивача ОСОБА_1

представника відповідача: ОСОБА_2

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_3 , від імені якої діє адвокат Соник Василь Васильовича, до Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Чернівецькій області, Товариства з обмеженою відповідальністю «Спецавтогруп», Хмільницької філії приватного підприємства учбово-виробничого комбінату «Автосвіт плюс» про визнання недійсним договору, витребування майна з чужого незаконного володіння,-

ВСТАНОВИВ:

Представник позивача звернулась до суду з позовом до відповідача про визнання недійсним договору, витребування майна з чужого незаконного володіння.

Відповідачами відзиву на позов подано не було.

Представник позивача у судовому засіданні просив призначити справу до розгляду по суті.

Представник відповідача Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Чернівецькій області не запеерчувала проти призначення справи.

Інші відповідачі в підготовче засідання не з`явились.

На підставі викладеного, суд зауважує наступне:

Так, за змістом ч.2ст.198 КПК Українисуд відкладає підготовче засідання в межах визначеного цим Кодексом строку підготовчого провадження у випадках:

1) визначених частиною другоюстатті 223 цього Кодексу; 2) в інших випадках, коли питання, визначені частиною другоюст.197 цього Кодексу, не можуть бути розглянуті у даному підготовчому засіданні.

Керуючись положеннямист.223 ЦПК України, суд визнає причини неявки представника відповідача у підготовче засідання неповажним та вважає за можливе провести підготовче зсідання у відсутності представника відповідача.

Справа підготовлена до розгляду в судовому засіданні.

Ухвалою судді провадження у даній справі відкрито. До судового розгляду спір між сторонами не врегульований.

Статтею 189ЦПК України визначено, що завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Під час підготовчого провадження судом проведено відповідні дії, які передбачені частиною 2статті 197 Цивільного процесуального кодексу України.

Також, у підготовчому судовому засіданні встановлено, що спір між сторонами до судового розгляду не врегульований, процесуальних клопотань учасниками справи більше не заявлялось, підстав для відкладення підготовчого судового засідання немає.

Згідно з п. 3 ч. 2ст.200Цивільного процесуальногокодексу України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Враховуючи те, що судом з`ясований предмет спору та характер спірних правовідносин, позовні вимоги та склад учасників справи; визначені обставини справи, які підлягають встановленню, та зібрані відповідні докази; вчинені усі дії з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті, суд дійшов висновку про закриття підготовчого провадження у справі та призначення справи до судового розгляду по суті.

З урахуванням наведеного, та керуючись ст.ст.189,197,200 ЦПК України, -

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження по цивільній справі за позовом ОСОБА_3 , від імені якої діє адвокат Соник Василь Васильовича, до Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Чернівецькій області, Товариства з обмеженою відповідальністю «Спецавтогруп», Хмільницької філії приватного підприємства учбово-виробничого комбінату «Автосвіт плюс» про визнання недійсним договору, витребування майна з чужого незаконного володіння, зобов`язання вчинити певні дії та призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні в залі судового засідання Першотравневому районного суду м.Чернівці на 20 травня 2024 року на 12 год. 00 хв.

Про час і місце судового засідання повідомити учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Першотравневого

районного суду м.Чернівці Л. А. Стоцька

Дата ухвалення рішення25.04.2024
Оприлюднено26.04.2024
Номер документу118611076
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання недійсним договору, витребування майна з чужого незаконного володіння

Судовий реєстр по справі —725/2253/24

Ухвала від 25.04.2024

Цивільне

Першотравневий районний суд м.Чернівців

Стоцька Л. А.

Ухвала від 04.04.2024

Цивільне

Першотравневий районний суд м.Чернівців

Стоцька Л. А.

Ухвала від 21.03.2024

Цивільне

Першотравневий районний суд м.Чернівців

Стоцька Л. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні