Ухвала
від 29.04.2024 по справі 733/306/24
ІЧНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Ічнянський районний суд Чернігівської області

Провадження № 2-о/733/15/24

Єдиний унікальний №733/306/24

У Х В А Л А

29 квітня 2024 року м. Ічня

Ічнянський районний суд Чернігівської області

у складі головуючого судді Овчарика В.М.,

за участю секретаря Ткаченко В.М.,

розглянувши увідкритому судовомузасіданні взалі судум.Ічня клопотанняпредставника заінтересованоїособи-Міністерстваоборони УкраїниМатієнка ОлегаБорисовича пропроведення судовогозасідання урежимі відеоконференціїпо цивільнійсправі зазаявою ОСОБА_1 ,заінтересовані особи: ОСОБА_2 , ОСОБА_3 ,Парафіївська селищнарада,як органопіки тапіклування,Ічнянський відділдержавної реєстраціїактів цивільногостану уПрилуцькому районіЧернігівської областіСхідного міжрегіональногоуправління Міністерстваюстиції,Управління соціальногозахисту населенняПрилуцької районноїдержавної адміністрації, Міністерство оборони України та Головне управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області, про встановлення факту батьківства,

установив:

У провадженні Ічнянського районного суду Чернігівської області знаходиться зазначена цивільна справа.

25 квітня 2024 року до Ічнянського районного суду Чернігівської області від представника заінтересованої особи Матієнка О.Б. надійшло клопотанняпро проведеннясудового засідання призначеного на 10-00 год 02 травня 2024 року по вказанійвище справів режимівідеоконференції зайого участю позамежами приміщеннясуду звикористанням власнихтехнічних засобів.

Так як зазначене клопотання розглядається за відсутності всіх учасників справи, тому фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється, що узгоджується з положеннями ч. 2 ст. 247 ЦПК України.

Згідно з ч. 1, 5, 8ст. 212 ЦПК Україниучасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості. Суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом. Копія ухвали про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду негайно надсилається до суду, який зобов`язаний організувати її виконання, та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Ураховуючи наявну технічну можливість проведення судового засідання у режимі відеоконференції, суд вважає за можливе проводити судове засідання по справі призначене на 10-00 год 02 травня 2024 року у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за участю представника заінтересованої особи ОСОБА_4 .

Керуючись ст. 212, 260, 352 ЦПК України, суд

постановив:

Клопотання представника заінтересованої особи-Міністерства оборони України Матієнка Олега Борисовича задовольнити.

Судове засіданняу цивільнійсправі зазаявою ОСОБА_1 ,заінтересовані особи: ОСОБА_2 , ОСОБА_3 ,Парафіївська селищнарада,як органопіки тапіклування,Ічнянський відділдержавної реєстраціїактів цивільногостану уПрилуцькому районіЧернігівської областіСхідного міжрегіональногоуправління Міністерстваюстиції,Управління соціальногозахисту населенняПрилуцької районноїдержавної адміністрації, Міністерство оборони України та Головне управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області, про встановлення факту батьківства, призначене на 10-00 год 02 травня 2024 року, проводити в режимі відеоконференції позамежами приміщеннясуду з використанням власних технічних засобів за участю представника заінтересованої особи ОСОБА_4 , зобов`язавши останнього вийти на зв`язок в режимі відеоконференції на вказаний йому час.

Копію ухвали про розгляд справи в режимі відеоконференції направити негайно особам, які братимуть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий суддя В.М.Овчарик

СудІчнянський районний суд Чернігівської області
Дата ухвалення рішення29.04.2024
Оприлюднено01.05.2024
Номер документу118685178
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про встановлення фактів, що мають юридичне значення, з них: інших фактів, з них:.

Судовий реєстр по справі —733/306/24

Ухвала від 04.09.2024

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Шарапова О. Л.

Ухвала від 16.08.2024

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Шарапова О. Л.

Рішення від 12.07.2024

Цивільне

Ічнянський районний суд Чернігівської області

Овчарик В. М.

Ухвала від 10.07.2024

Цивільне

Ічнянський районний суд Чернігівської області

Овчарик В. М.

Ухвала від 29.04.2024

Цивільне

Ічнянський районний суд Чернігівської області

Овчарик В. М.

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Ічнянський районний суд Чернігівської області

Овчарик В. М.

Ухвала від 14.02.2024

Цивільне

Ічнянський районний суд Чернігівської області

Овчарик В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні