Ухвала
від 01.05.2024 по справі 545/767/24
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ПОЛТАВИ

КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙСУД М.ПОЛТАВИ

Справа №545/767/24

Провадження № 2/552/1837/24

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

01.05.2024 року суддя Київського районного суду м.Полтави Турченко Т.В., розглянувши заяву представника позивача ОСОБА_1 адвоката Ковальчук Наталії Віталіївни про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду,-

В С Т А Н О В И В:

У провадженні суду перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_1 як представник неповнолітньої ОСОБА_2 до ОСОБА_3 , ОСОБА_4 про встановлення факту батьківства, визначення часток у спільній сумісній власності та визнання права власності на спадкове майно (майнові права) в порядку спадкування за законом

29.04.2024 року до суду надійшло клопотання представника позивача ОСОБА_1 адвоката Ковальчук Наталії Віталіївни про проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду.

Відповідно до ст.212ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Враховуючи наявність відповідного клопотання представника позивача ОСОБА_1 адвоката Ковальчук Наталії Віталіївни, право особи на особисту участь під час розгляду справи, суд вважає за необхідне постановити ухвалу про участь ОСОБА_5 в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Керуючись ст. 212 ЦПК України, суд,-

У Х В А Л И В:

Забезпечити участь представнику позивача ОСОБА_1 адвокату Ковальчук Наталії Віталіївні у судових засіданнях по цивільній справі №545/767/24 за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_1 як представник неповнолітньої ОСОБА_2 до ОСОБА_3 , ОСОБА_4 про встановлення факту батьківства, визначення часток у спільній сумісній власності та визнання права власності на спадкове майно (майнові права) в порядку спадкування за законом.

Роз`яснити адвокату Ковальчук Наталії Віталіївні наступне: підтвердження особи учасника справи здійснюється із застосуванням електронного підпису, а якщо особа не має такого підпису, то у порядку, визначеному Законом України"ПроЄдиний державнийдемографічний реєстрта документи,що підтверджуютьгромадянство України,посвідчують особучи їїспеціальний статус" або Державною судовою адміністрацією України.

Ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Копію ухвали про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції негайно надіслати учасникам справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий Т.В.Турченко

СудКиївський районний суд м. Полтави
Дата ухвалення рішення01.05.2024
Оприлюднено02.05.2024
Номер документу118743544
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за законом.

Судовий реєстр по справі —545/767/24

Ухвала від 15.05.2024

Цивільне

Київський районний суд м. Полтави

Турченко Т. В.

Ухвала від 15.05.2024

Цивільне

Київський районний суд м. Полтави

Турченко Т. В.

Ухвала від 01.05.2024

Цивільне

Київський районний суд м. Полтави

Турченко Т. В.

Ухвала від 16.04.2024

Цивільне

Київський районний суд м. Полтави

Турченко Т. В.

Ухвала від 29.02.2024

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Потетій А. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні