Ухвала
від 24.04.2024 по справі 758/11808/16-ц
ПОДІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 758/11808/16-ц

Категорія 33

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

24 квітня 2024 року Подільський районний суд міста Києва у складі:

головуючого судді - Захарчук С. С. ,

за участю секретаря судового засідання - Кулак Д. С.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Києві заяву представника ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , товариства з обмеженою відповідальністю « Комерційне підприємство «Техпрогрес» - Валька Ігоря Вікторовича, про відмову від позову у справі за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , товариства з обмеженою відповідальністю «Комерційне підприємство «Техпрогрес» до ОСОБА_3 , треті особи: публічне акціонерне товариство «Київенерго», комунальне підприємство «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району», про відшкодування матеріальної шкоди,

В С Т А Н О В И В :

У провадженні суду перебуває вищезазначена справа.

На адресу суду надійшла заява від представника ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ТОВ «КП «Техпрогрес» - Валька І.В., про відмову від позову.

Відповідно до ч. ч. 1, 2, 3 ст. 206 ЦПК України позивач може відмовитися від позову, а відповідач - визнати позов на будь-якій стадії провадження у справі, зазначивши про це в заяві по суті справи або в окремій письмовій заяві. До ухвалення судового рішення у зв`язку з відмовою позивача від позову або визнанням позову відповідачем суд роз`яснює сторонам наслідки відповідних процесуальних дій, перевіряє, чи не обмежений представник відповідної сторони у повноваженнях на їх вчинення. У разі відмови позивача від позову суд постановляє ухвалу про закриття провадження у справі.

Підстав для неприйняття відмови від позовних вимог не встановлено, тому заява підлягає задоволенню та відповідно до п. 4 ч. 1 ст. 255 ЦПК України провадження у справі підлягає закриттю.

Керуючись ст. ст. 255, 256, 261, 353, 354, ЦПК України, -

П О С Т А Н О В И В :

Прийняти відмову від позову представника ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , товариства з обмеженою відповідальністю «Техпрогрес» - Валька Ігоря Вікторовича, у справі за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , товариства з обмеженою відповідальністю «Комерційне підприємство «Техпрогрес» до ОСОБА_3 , треті особи: публічне акціонерне товариство «Київенерго», комунальне підприємство «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району», про відшкодування матеріальної шкоди.

Провадження у справі за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , товариства з обмеженою відповідальністю «Комерційне підприємство «Техпрогрес» до ОСОБА_3 , треті особи: публічне акціонерне товариство «Київенерго», комунальне підприємство «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району», про відшкодування матеріальної шкоди- закрити.

Роз`яснити ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , товариству з обмеженою відповідальністю «Комерційне підприємство «Техпрогрес», що повторне звернення до суду з приводу спору між тими самими сторонами, про той самий предмет і з тих самих підстав не допускається. Наявність ухвали про закриття провадження у зв`язку з прийняттям відмови позивача від позову не позбавляє відповідача в цій справі права на звернення до суду за вирішенням цього спору.

Ухвалу може бути оскаржено безпосередньо до Київського апеляційного суду.

Учасник справи, якому повна ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Ухвала набирає законної сили відповідно до ст. 261 ЦПК України.

СуддяС. С. Захарчук

Дата ухвалення рішення24.04.2024
Оприлюднено07.05.2024
Номер документу118832111
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування матеріальної шкоди

Судовий реєстр по справі —758/11808/16-ц

Ухвала від 24.04.2024

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Захарчук С. С.

Ухвала від 19.09.2023

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Захарчук С. С.

Ухвала від 10.05.2023

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Захарчук С. С.

Ухвала від 03.05.2023

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Гребенюк В. В.

Ухвала від 02.05.2023

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Захарчук С. С.

Ухвала від 16.11.2022

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Захарчук С. С.

Ухвала від 21.10.2021

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Захарчук С. С.

Ухвала від 04.11.2016

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Супрун Г. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні