Ухвала
від 07.05.2024 по справі 953/2588/24
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа № 953/2588/24

н/п 2/953/2106/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

(вступнатарезолютивна частини)

"07" травня 2024 р. м.Харків

Київський районний суд м. Харкова у складі:

головуючого судді - Демченко С. В.,

за участю:

представника позивачів адвоката Тойка С. С.,

представника відповідача адвоката Заярного О. С.,

секретар судового засідання Кошова О. В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Харкові клопотання представника відповідача Державного біотехнологічного університету про роз`єднання позовних вимог у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 до Державного біотехнологічного університету про стягнення заборгованості з виплати заробітної плати,

УСТАНОВИВ:

Зважаючи на складність у викладенні повного тексту ухвали суду, пов`язаного з потребою в обґрунтуванні доводів сторін, на що може бути витрачений значний час, суд вважає за необхідне оголосити її вступну та резолютивну частину.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 188,259 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В:

Клопотання представника відповідача задовольнити.

Позовні вимоги ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 до Державного біотехнологічного університету про стягнення заборгованості з виплати заробітної плати роз`єднати.

Виділити в самостійне провадження позовні вимоги ОСОБА_1 до Державного біотехнологічного університету про стягнення заборгованості з виплати заробітної плати, яке розглянути у цьому провадженні в порядку спрощеного позовного провадження з викликом (повідомленням) сторін.

Здійснити викликучасників справи на 20 травня 2024 року на 15 годину 30 хвилин.

Виділити в самостійне провадження позовні вимоги ОСОБА_2 до Державного біотехнологічного університету про стягнення заборгованості з виплати заробітної плати.

Позовну заяву ОСОБА_2 до Державного біотехнологічного університету про стягнення заборгованості з виплати заробітної плати передати до канцелярії суду для виконання вимог ч. 6 ст. 188 ЦПК України для реєстрації в автоматизованій системі документообігу суду.

Виділити в самостійне провадження позовні вимоги ОСОБА_3 до Державного біотехнологічного університету про стягнення заборгованості з виплати заробітної плати.

Позовну заяву ОСОБА_3 до Державного біотехнологічного університету про стягнення заборгованості з виплати заробітної плати передати до канцелярії суду для виконання вимог ч. 6 ст. 188 ЦПК України для реєстрації в автоматизованій системі документообігу суду.

Виділити в самостійне провадження позовні вимоги ОСОБА_4 до Державного біотехнологічного університету про стягнення заборгованості з виплати заробітної плати,

Позовну заяву ОСОБА_4 до Державного біотехнологічного університету про стягнення заборгованості з виплати заробітної плати передати до канцелярії суду для виконання вимог ч. 6 ст. 188 ЦПК України для реєстрації в автоматизованій системі документообігу суду.

Виділити в самостійне провадження позовні вимоги ОСОБА_5 до Державного біотехнологічного університету про стягнення заборгованості з виплати заробітної плати,

Позовну заяву ОСОБА_5 до Державного біотехнологічного університету про стягнення заборгованості з виплати заробітної плати передати до канцелярії суду для виконання вимог ч. 6 ст. 188 ЦПК України для реєстрації в автоматизованій системі документообігу суду.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню в апеляційному порядку не підлягає.

Повний текст ухвали буде складений у строк не більше як п`ять днів.

Суддя С.В.Демченко

Дата ухвалення рішення07.05.2024
Оприлюднено09.05.2024
Номер документу118876901
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заборгованості з виплати заробітної плати

Судовий реєстр по справі —953/2588/24

Ухвала від 10.05.2024

Цивільне

Київський районний суд м.Харкова

Демченко С. В.

Ухвала від 07.05.2024

Цивільне

Київський районний суд м.Харкова

Демченко С. В.

Ухвала від 07.05.2024

Цивільне

Київський районний суд м.Харкова

Демченко С. В.

Ухвала від 02.05.2024

Цивільне

Київський районний суд м.Харкова

Демченко С. В.

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Київський районний суд м.Харкова

Демченко С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні