Ухвала
від 10.05.2024 по справі 758/7385/22
ПОДІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 758/7385/22

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

10 травня 2024 року Подільський районний суд міста Києва у складі:

головуючого судді - Будзан Л.Д.,

присяжних - Марченка О.В., Медведєва Р.І.,

за участі:

секретаря судового засідання - Соколовської А.А.,

заявника - ОСОБА_1 ,

адвоката ОСОБА_3. - Зайцева І.Ю. ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в порядку окремого провадження цивільну справу за заявою ОСОБА_1 про визнання особи недієздатною, встановлення опіки та призначення опікуна, заінтересована особа - Орган опіки та піклування Подільської районної в місті Києві державної адміністрації,

В С Т А Н О В И В:

У провадження Подільського районного суду м. Києва перебуває цивільна справу за заявою ОСОБА_1 про визнання особи недієздатною, встановлення опіки та призначення опікуна, заінтересована особа - Орган опіки та піклування Подільської районної в місті Києві державної адміністрації.

В судовому засіданні на вирішення учасників справи поставлено питання щодо витребування в Органу опіки та піклування Подільської районної в місті Києві державної адміністрації подання щодо доцільності призначення ОСОБА_1 опікуном над сином ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1

Заявник та адвокат в судовому засіданні не заперечували проти витребування подання.

Відповідно до ч. 1 ст. 299 ЦПК України, справи про обмеження цивільної дієздатності фізичної особи чи визнання фізичної особи недієздатною суд розглядає за участю заявника, особи, стосовно якої розглядається справа про визнання її недієздатною, її адвоката та представника органу опіки та піклування. З урахуванням стану здоров`я особи, щодо якої розглядається справа про визнання її недієздатною, її участь у розгляді справи може відбуватися у режимі відеоконференції з психіатричного чи іншого лікувального закладу, в якому перебуває така особа, про що суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі.

Таким чином, суд вважає за необхідне витребувати в Органу опіки та піклування Подільської районної в місті Києві державної адміністрації подання щодо доцільності призначення ОСОБА_1 опікуном над сином ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , який є обов`язковим для вирішення справи.

Керуючись ст. 187, 260, 299, 340, 341 ЦПК України, -

П О С Т А Н О В И В :

Зобов`язати Орган опіки та піклування Подільської районної в місті Києві державної адміністрації надати суду подання щодо доцільності призначення ОСОБА_1 опікуном над сином ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Копію ухвали направити до Органу опіки та піклування Подільської районної в місті Києві державної адміністрації для виконання.

Розгляд справи відкласти на 05 червня 2024 року о 14 год. 30 хв.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Леся БУДЗАН

Присяжні Олег МАРЧЕНКО

Роман МЕДВЕДЄВ

СудПодільський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення10.05.2024
Оприлюднено13.05.2024
Номер документу118953620
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про обмеження цивільної дієздатності фізичної особи, визнання фізичної особи недієздатною та поновлення цивільної дієздатності фізичної особи, з них: про визнання фізичної особи недієздатною

Судовий реєстр по справі —758/7385/22

Рішення від 05.06.2024

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Будзан Л. Д.

Ухвала від 10.05.2024

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Будзан Л. Д.

Ухвала від 09.04.2024

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Будзан Л. Д.

Ухвала від 11.01.2024

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Будзан Л. Д.

Ухвала від 16.01.2023

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Будзан Л. Д.

Ухвала від 04.09.2022

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Будзан Л. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні