Ухвала
від 22.05.2024 по справі 707/95/24
ЧЕРКАСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

707/95/24

2/707/272/24

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

про прийняття справи до провадження та призначення до розгляду

22 травня 2024 року м. Черкаси

Суддя Черкаського районного суду Черкаської області Тептюк Є.П., розглянувши цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 про визнання права на спадщину, -

в с т а н о в и в:

21.05.2024 року у провадження судді Тептюка Є.П. надійшла цивільна спрва за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 про визнання права на спадщину, на підставі протоколу повторного автоматизованого розподілу судової справи між суддями.

Зазначена справа перебувала спочатку у провадженні судді Черкаського районного суду Черкаської області Смоляра О.А., який ухвалою від 19.01.2024 року відкрив провадженя у справі, встановив відповідачам строк для подання відзиву, витребував у відповідачів та Черкаського обласного державного нотаріального архіву письмові докази. Також суддею було відмовлено у залученні в якості третьої особи Черкаську районну державну нотаріальну контору Черкаського районного нотаріального округу Черкаської області.

12.02.2024 року від ОСОБА_4 надійшов відзив на позовну заяву.

Ухвалою Черкаського районного суду Черкаської області від 28.02.2024 року у підготовчому засіданні задоволено заяву ОСОБА_1 про відвід судді Смоляра О.А.

04.03.2024 року цивільна справа була прийнята до провадження суддею Черкаського районного суду Черкаської області Суходольським О.М. та у справі призначено підготовче засідання.

06.05.2024 року на підставі ухвали судді Черкаського районного суду Черкаської області Суходольського О.М. вирішено провести процедуру врегулювання спору за участю судді.

21.05.2024 року на підставі ухвали Черкаського районного суду Черкаської області припинено врегулювання спору за участю судді у справі та поновлено провадження.

Відповідно до ч. 12 ст. 33 ЦПК України, у разі зміни складу суду на стадії підготовчого провадження розгляд справи починається спочатку, за винятком випадків, передбачених цим Кодексом.

Враховуючи вище викладене, цивільну справу необхідно прийняти до свого провадження та призначити до розгляду зі стадії підготовчого провадження.

У резолютивній частині позовної заяви позивачем заявлено клопотання про витребування документів зі спадкових справ, заведених ОСОБА_5 з Державного нотаріального архіву.

У матеріалах справи наявні ухвали попередніх судів щодо витребування з Черкаського обласного державного нотаріального архіву матеріалів спадкових справ, заведених після смерті ОСОБА_6 та ОСОБА_7 . Для повноти судового розгляду та встановлення усіх обставин справи, суд вважає за необхідне витребувати з Черкаського обласного державного нотаріального архіву Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) копію спадкової справи, якщо така заводилась приватним нотаріусом Черкаського районного нотаріального округу Вороною О.О., після смерті ОСОБА_8 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 , місце смерті с. Хутори, Черкаського району, Черкаської області.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 33,84 ЦПК України , -

у х в а л и в:

Прийняти до свого провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 про визнання права на спадщину.

Призначити підготовче засідання в приміщенні Черкаського районного суду Черкаської області (вул.. Гоголя, 316, м. Черкаси) на 07 червня 2024 року о 10 годині 30 хвилин.

Зобов`язати директора Черкаського обласного державного нотаріального архіву Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) надати суду копію спадкової справи, якщо така заводилась приватним нотаріусом Черкаського районного нотаріального округу Вороною О.О., після смерті ОСОБА_8 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 , місце смерті с. Хутори, Черкаського району, Черкаської області.

Матеріали спадкової справи необхідно надіслати до суду в строк до 05 червня 2024 року.

Копію ухвали надіслати учасникам справи для ознайомлення.

Копію ухвали надіслати директору Черкаського обласного державного нотаріального архіву Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) для виконання.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України http://ck.ck.court.gov.ua

Ознайомитись з повним текстом ухвали суду, в електронній формі, сторони можуть за веб-адресою Єдиного державного реєстру судових рішень: http://www.reyestr.court.gov.ua/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею і оскарженню не підлягає.

Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя: Є. П. Тептюк

СудЧеркаський районний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення22.05.2024
Оприлюднено24.05.2024
Номер документу119222112
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за законом.

Судовий реєстр по справі —707/95/24

Ухвала від 22.05.2024

Цивільне

Черкаський районний суд Черкаської області

Тептюк Є. П.

Ухвала від 21.05.2024

Цивільне

Черкаський районний суд Черкаської області

Суходольський О. М.

Ухвала від 06.05.2024

Цивільне

Черкаський районний суд Черкаської області

Суходольський О. М.

Ухвала від 09.04.2024

Цивільне

Черкаський районний суд Черкаської області

Суходольський О. М.

Ухвала від 04.03.2024

Цивільне

Черкаський районний суд Черкаської області

Суходольський О. М.

Ухвала від 28.02.2024

Цивільне

Черкаський районний суд Черкаської області

Смоляр О. А.

Ухвала від 28.02.2024

Цивільне

Черкаський районний суд Черкаської області

Смоляр О. А.

Ухвала від 19.01.2024

Цивільне

Черкаський районний суд Черкаської області

Смоляр О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні