Ухвала
від 20.05.2024 по справі 486/132/24
ЮЖНОУКРАЇНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №: 486/132/24 Провадження № 2/486/486/2024

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

20 травня 2024 року м. Южноукраїнськ

Южноукраїнський міський суд Миколаївської області

у складі: головуючого судді Далматової Г. А.,

при секретарі Маляновій А.А.,

розглянувши увідкритому підготовчомузасіданні взалі судув м.Южноукраїнську Миколаївськоїобласті клопотанняпредставника позивачапро витребуваннядоказів уцивільній справіза позовом Акціонерного товариства «Державний ощадний банк України» до Южноукраїнської міської територіальної громади в особі Южноукраїнської міської ради Миколаївської області про стягнення кредитної заборгованості

учасники справи: позивач АТ «Державний ощадний банк України», відповідач Южноукраїнська міська територіальна громада в особі Южноукраїнської міської ради Миколаївської області,

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Южноукраїнського міського суду Миколаївської області перебуває цивільна справа за позовом Акціонерного товариства «Державний ощадний банк України» (далі АТ «Ощадбанк») до Южноукраїнської міської територіальної громади в особі Южноукраїнської міської ради Миколаївської області про стягнення кредитної заборгованості.

В підготовче засідання учасники справи не з`явились.

До позовної заяви представником позивача додана заява про витребування доказів, в якій просить витребувати у приватного нотаріуса Вознесенського районного нотаріального округу Миколаївської області Лобової Ольги Миколаївни належним чином засвідчену копію спадкової справи померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 ОСОБА_1 ; витяг зі спадкового реєстру із відомостями щодо переліку та вартості спадкового майна; копію виданого свідоцтва про право на спадщину; інформацію про осіб (ПІБ, реєстраційний номер облікової картки платника податків, місце реєстрації, проживання), які вже оформили спадщину (отримали свідоцтво про право на спадщину), або подали заяви про прийняття спадщини; з Центру надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська інформацію з Реєстру Южноукраїнської міської територіальної громади: відомості про місце реєстрації ОСОБА_1 ( ІНФОРМАЦІЯ_2 ) станом на 13 січня 2023 року та відомості щодо осіб, що були зареєстровані з ОСОБА_1 , померлим ІНФОРМАЦІЯ_1 , за однією адресою (вказавши родинний зв`язок з померлим - дружина, син, донька, тощо) на дату смерті останнього та проживали разом з померлим.

Відповідно до ч. ч. 1 та 3 ст. 84 ЦПК Україниучасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. У разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази.

На підставі викладеного, враховуючи, що в матеріалах справи відсутня вказана інформація, суд вважає, що клопотання представника позивача підлягає задоволенню, та її необхідно витребувати у приватного нотаріуса Вознесенського районного нотаріального округу Миколаївської області Лобової О.М. і Центру надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська.

Керуючись ст. ст.84, 260 ЦПК України,суд

П О С Т А Н О В И В:

Задовольнити клопотання представникапозивача про витребування доказів.

Витребувати у приватного нотаріуса Вознесенського районного нотаріального округу Миколаївської області Лобової Ольги Миколаївни ( АДРЕСА_1 ) належним чином засвідчену копію спадкової справи померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 ОСОБА_1 ; витяг зі спадкового реєстру із відомостями щодо переліку та вартості спадкового майна; копію виданого свідоцтва про право на спадщину; інформацію про осіб (ПІБ, реєстраційний номер облікової картки платника податків, місце реєстрації, проживання), які вже оформили спадщину (отримали свідоцтво про право на спадщину), або подали заяви про прийняття спадщини.

Витребувати з Центру надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська (55002, м. Южноукраїнськ, вул. Європеська, 35В) інформацію з Реєстру Южноукраїнської міської територіальної громади: відомості про місце реєстрації ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_2 станом на 13 січня 2023 року та відомості щодо осіб, що були зареєстровані з ОСОБА_1 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 , за однією адресою (вказавши родинний зв`язок з померлим - дружина, син, донька, тощо) на дату смерті останнього та проживали разом з померлим.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Южноукраїнського міського суду Г. А. Далматова

СудЮжноукраїнський міський суд Миколаївської області
Дата ухвалення рішення20.05.2024
Оприлюднено27.05.2024
Номер документу119260876
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із правочинів, зокрема договорів (крім категорій 301000000-303000000), з них страхування, з них позики, кредиту, банківського вкладу

Судовий реєстр по справі —486/132/24

Ухвала від 20.05.2024

Цивільне

Южноукраїнський міський суд Миколаївської області

Далматова Г. А.

Ухвала від 02.05.2024

Цивільне

Южноукраїнський міський суд Миколаївської області

Далматова Г. А.

Ухвала від 27.03.2024

Цивільне

Южноукраїнський міський суд Миколаївської області

Далматова Г. А.

Ухвала від 19.03.2024

Цивільне

Южноукраїнський міський суд Миколаївської області

Далматова Г. А.

Постанова від 04.03.2024

Цивільне

Миколаївський апеляційний суд

Серебрякова Т. В.

Постанова від 04.03.2024

Цивільне

Миколаївський апеляційний суд

Серебрякова Т. В.

Ухвала від 28.02.2024

Цивільне

Миколаївський апеляційний суд

Серебрякова Т. В.

Ухвала від 12.02.2024

Цивільне

Миколаївський апеляційний суд

Серебрякова Т. В.

Ухвала від 23.01.2024

Цивільне

Южноукраїнський міський суд Миколаївської області

Далматова Г. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні