Ухвала
від 30.05.2024 по справі 635/2176/24
БОГОДУХІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №635/2176/24 Провадження № 2/613/379/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

30 травня 2024 року м. Богодухів

Богодухівський районний суд Харківської області у складі:

головуючого судді Сеник О.С.,

за участі секретаря судового засідання Нагорної С.П.,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в залі суду в м. Богодухові клопотання представника позивача про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду по справі №635/2176/24 за позовом Державного підприємства «Харківська лісова науково-дослідна станція» до ОСОБА_1 , третя особа: Харківська обласна прокуратура про відшкодування шкоди, завданої кримінальним правопорушенням,-

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Богодухівського районного суду Харківської області перебуває дана цивільна справа.

23.05.2024 від представника позивача адвокати Мухи А.І. надійшло клопотання про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою власних технічних засобів. В обґрунтування клопотання представник послався на ст. 212 ЦПК України.

Сторони, їх представники та третя особа у підготовче засідання не прибули про дату час та місце проведення підготовчого засідання повідомлені належним чином.

Відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України, враховуючи неявку в судове засідання всіх учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Розглянувши клопотання представника позивача про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції, суд зазначає наступне.

Відповідно до ч.ч. 1, 2 ст.212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання.

Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та засобів електронної ідентифікації, що мають високий рівень довіри, відповідно до вимог законів України «Про електроннідокументи таелектронний документообіг» та «Про електронну ідентифікацію та електронні довірчі послуги»,у порядку,визначеному Положеннямпро Єдинусудову інформаційно-комунікаційнусистему та/абоположеннями,що визначаютьпорядок функціонуванняїї окремихпідсистем (модулів) (ч.3 ст.212 ЦПК України).

На підставі викладеного, враховуючи територіальну віддаленість місцезнаходження робочого місця представника позивача від місцезнаходження суду, з метою забезпечення права представника позивача на участь у підготовчому засіданні та дотримання розумних строків розгляду справи, суд вважає за необхідне задовольнити клопотаня представника позивача ОСОБА_2 про участь у судовому засіданні у справі в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів через електронний кабінет в системі «Електронний суд».

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 198, 200, 212, ч. 2 ст. 247, ч.2 ст.258, ст. 260 ЦПК України, суд,-

УХВАЛИВ:

Клопотання представника позивача про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду задовольнити.

Провести підготовче засідання та судові засідання у справі № 635/2176/24 за позовом Державного підприємства «Харківська лісова науково-дослідна станція» до ОСОБА_1 , третя особа: Харківська обласна прокуратура про відшкодування шкоди, завданої кримінальним правопорушенням, - в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за участю представника позивача ОСОБА_2 з використанням власних технічних засобів.

Копію ухвали надіслати особам, які беруть участь у справі в режимі відеоконференції представнику позивача ОСОБА_3 ..

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О.С.Сеник

СудБогодухівський районний суд Харківської області
Дата ухвалення рішення30.05.2024
Оприлюднено31.05.2024
Номер документу119377142
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи у спорах про недоговірні зобов’язання, з них про відшкодування шкоди, з них завданої порушенням законодавства про охорону навколишнього природного середовища

Судовий реєстр по справі —635/2176/24

Ухвала від 30.05.2024

Цивільне

Богодухівський районний суд Харківської області

Сеник О. С.

Ухвала від 09.04.2024

Цивільне

Богодухівський районний суд Харківської області

Сеник О. С.

Ухвала від 06.03.2024

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Назаренко О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні