Ухвала
від 03.06.2024 по справі 127/10169/24
ВІННИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 127/10169/24

УХВАЛА

03 червня 2024 року місто Вінниця

Суддя Вінницького районного суду Вінницької області Бондаренко О.І., оглянувши клопотання представника позивача ОСОБА_1 - адвоката Гулько Ж.В. про розгляд справи в режимі відеоконференції, -

встановив:

В провадженні Вінницького районного суду перебуває цивільна справа за позовною заявою ОСОБА_1 до Вінницької міської ради, третя особа приватний нотаріус Вінницького районного нотаріального округу Вінницької області Білозарецька Олена Юріївна про встановлення факту проживання однією сім`єю та визнання спадкоємцем четвертої черги.

Представник позивача ОСОБА_1 - адвокат Гулько Ж.В. звернулася до суду з клопотанням, в якому просила розгляд даної цивільної справи проводити в режимі відеоконференції за допомогою системи «Електронний суд».

Відповідно до ч.3 ст. 212 ЦПК України учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та засобів електронної ідентифікації, що мають високий рівень довіри, відповідно до вимог законів України"Про електронні документи та електронний документообіг"та"Про електронну ідентифікацію та електронні довірчі послуги", у порядку, визначеному Положенням про Єдину судову інформаційно-комунікаційну систему та/або положеннями, що визначають порядок функціонування її окремих підсистем (модулів).

Оглянувши матеріали справи, вважаю за необхідне розгляд даної справи проводити в режимі відеоконференції за допомогою системи «Електронний суд».

Керуючись ст. 212 ЦПК України, -

у х в а л и в:

Клопотання представника позивача ОСОБА_1 - адвоката Гулько Ж.В. про розгляд справи в режимі відеоконференції задоволити.

Розгляд цивільної справи за позовною заявою ОСОБА_1 до Вінницької міської ради, третя особа приватний нотаріус Вінницького районного нотаріального округу Вінницької області Білозарецька Олена Юріївна про встановлення факту проживання однією сім`єю та визнання спадкоємцем четвертої черги - проводити в режимі відеоконференції за допомогою системи «Електронний суд».

Призначити проведення відеоконференції на 11.06.2024 на 12 год. 00 хв.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Суддя Оксана БОНДАРЕНКО

СудВінницький районний суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення03.06.2024
Оприлюднено04.06.2024
Номер документу119447628
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за законом.

Судовий реєстр по справі —127/10169/24

Ухвала від 11.06.2024

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Бондаренко О. І.

Ухвала від 03.06.2024

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Бондаренко О. І.

Ухвала від 23.04.2024

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Бондаренко О. І.

Ухвала від 27.03.2024

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Іщук Т. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні