Ухвала
від 06.06.2024 по справі 315/1439/18
ЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЗАПОРІЖЖЯ

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Справа № 315/1439/18

Провадження №: 2-зз/332/2/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

06 червня 2024 р. м. Запоріжжя

Суддя Заводського районного суду м.Запоріжжя Погрібна О.М., розглянувши заяву ОСОБА_1 ,позивач:Товариство з обмеженою відповідальністю науково-виробниче товариство «Плаверс ЛТД Ко», відповідачі: Селянське фермерське господарство «Обрій», Селянське фермерське господарство «Житниця», треті особи: державний реєстратор Виконавчого комітету Залізничної селищної ради Запорізької області Шевченко Юрій Анатолійович, державний реєстратор Виконавчого комітету Гуляйпільської міської ради Запорізької області Курдась Віталій Олексійович, Відділ Держгеокадастру у Гуляйпільському районі в Запорізькій області, про скасування заходів забезпечення позову,

встановила:

До Заводського районного суду м. Запоріжжя надійшла заява ОСОБА_1 ,позивач:Товариство з обмеженою відповідальністю науково-виробниче товариство «Плаверс ЛТД Ко», відповідачі: Селянське фермерське господарство «Обрій», Селянське фермерське господарство «Житниця», треті особи: державний реєстратор Виконавчого комітету Залізничної селищної ради Запорізької області Шевченко Ю.А., державний реєстратор Виконавчого комітету Гуляйпільської міської ради Запорізької області Курдась В.О., Відділ Держгеокадастру у Гуляйпільському районі в Запорізькій області, про скасування заходів забезпечення позову.

Згідно з ч.1 ст.158 ЦПК України, суд може скасувати заходи забезпечення позову з власної ініціативи або за вмотивованим клопотанням учасника справи.

Відповідно до абз.2 ч.2 ст.183 ЦПК України до заяви, скарги, клопотання чи заперечення, які подаються на стадії виконання судового рішення, в тому числі в процесі здійснення судового контролю за виконанням судових рішень, додаються докази їх надіслання (надання) іншим учасникам справи (провадження).

Як вбачається зі заяви та доданих до неї матеріалів, всупереч вимогам ч.2 ст.183 ЦПК України, до заяви не долучено докази, які підтверджують направлення її копії всім учасникам справи.

Відповідно до ч.ч.1, 2, 4ст.183 ЦПК Українидо заяви, скарги, клопотання чи заперечення, які подаються на стадії виконання судового рішення, в тому числі в процесі здійснення судового контролю за виконанням судових рішень, додаються докази їх надіслання (надання) іншим учасникам справи (провадження). Суд, встановивши, що письмову заяву (клопотання, заперечення) подано без додержання вимог частини першої або другої цієї статті, повертає її заявнику без розгляду.

Зазначена заява підлягає залишенню без розгляду з тих підстав, що заявником не надані докази надсиланням клопотання відповідачу.

Керуючись ст.ст.158, 183ЦПК України, суддя , -

постановила:

Заяву ОСОБА_1 ,позивач:Товариство з обмеженою відповідальністю науково-виробниче товариство «Плаверс ЛТД Ко», відповідачі: Селянське фермерське господарство «Обрій», Селянське фермерське господарство «Житниця», треті особи: державний реєстратор Виконавчого комітету Залізничної селищної ради Запорізької області Шевченко Юрій Анатолійович, державний реєстратор Виконавчого комітету Гуляйпільської міської ради Запорізької області Курдась Віталій Олексійович, Відділ Держгеокадастру у Гуляйпільському районі в Запорізькій області, про скасування заходів забезпечення позову, - залишити без розгляду.

Апеляційні скарги на ухвалу можуть бути подані протягом 15 днів з дня її складення Запорізького апеляційного суду.

Учасник справи, якому повне рішення або ухвала суду не були вручені у день його (її) проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження: на ухвали суду - якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Повний текст ухвали складено 06.06.2024.

Суддя: О.М.Погрібна

СудЗаводський районний суд м. Запоріжжя
Дата ухвалення рішення06.06.2024
Оприлюднено07.06.2024
Номер документу119550891
СудочинствоЦивільне
КатегоріяЗаява про забезпечення (скасування забезпечення) позову або доказів

Судовий реєстр по справі —315/1439/18

Ухвала від 06.06.2024

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Погрібна О. М.

Постанова від 11.11.2020

Цивільне

Запорізький апеляційний суд

Гончар М. С.

Ухвала від 10.11.2020

Цивільне

Запорізький апеляційний суд

Гончар М. С.

Ухвала від 02.09.2020

Цивільне

Запорізький апеляційний суд

Гончар М. С.

Ухвала від 01.09.2020

Цивільне

Запорізький апеляційний суд

Гончар М. С.

Ухвала від 27.08.2020

Цивільне

Запорізький апеляційний суд

Гончар М. С.

Рішення від 01.07.2020

Цивільне

Гуляйпільський районний суд Запорізької області

Ярош С. О.

Рішення від 03.03.2020

Цивільне

Гуляйпільський районний суд Запорізької області

Ярош С. О.

Рішення від 03.03.2020

Цивільне

Гуляйпільський районний суд Запорізької області

Ярош С. О.

Ухвала від 28.01.2020

Цивільне

Гуляйпільський районний суд Запорізької області

Ярош С. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні