Ухвала
від 14.06.2024 по справі 953/7136/22
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа № 953/7136/22

н/п 1-кс/953/4340/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"14" червня 2024 р. м. Харків

Слідчий суддя Київського районного суду м. Харкова ОСОБА_1

секретар судового засідання ОСОБА_2

розглянувши у відкритому судовому засіданні у залі суду в м. Харкові клопотання старшого слідчого СУ ГУ НП в Харківській області ОСОБА_3 , погоджене прокурором, який здійснює процесуальне керівництво ОСОБА_4 , про надання тимчасового доступу до речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю, у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12022220000000444 від 09.08.2022,

у с т а н о в и в:

1. Зміст поданого клопотання та його обґрунтування.

1.1. Клопотання обґрунтовано тим, що відділом розслідування особливо тяжких злочинів СУ ГУ НП в Харківській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12022220000000444 від 09.08.2022, за ознаками складу кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 (чинна до 11.08.2023) ст. 190, ч. 3 ст. 201-2 КК України, за фактом того, що у період часу з квітня 2022 року по теперішній час невстановлена особа, знаходячись в магазині « ІНФОРМАЦІЯ_1 », розташованого за адресою: АДРЕСА_1 , шляхом обману заволоділа грошовими коштами у великих розмірах ОСОБА_5 , надавши для реалізації неякісну продукцію (броньовані пластини).

Крім того, невстановлені особи, в умовах воєнного стану, реалізують через благодійний фонд « ІНФОРМАЦІЯ_2 » та через благодійний фонд « ІНФОРМАЦІЯ_3 », транспортні засоби шляхом пригону з Європи для потреб ЗСУ (як гуманітарна допомога) з постановкою на тимчасовий реєстрацію в сервісних центрах МВС м. Полтава, далі вони розміщують об`яви в інтернет ресурсах такі як « ОСОБА_6 », « ОСОБА_7 » та продають транспорті засоби третім особам на території Харківської області, чим спричиняють збитків державі.

У кримінальному провадженні допитано як потерпілу ОСОБА_5 , яка пояснила, що приблизно у квітні 2022 року вона закупила у громадянина Німеччини на ім`я ОСОБА_8 броньовані плити за 8000 гривень за один комплект. До протоколу допиту остання долучила дві броньовані пластини та копію акту ідентифікації виробів. Також допитано свідка ОСОБА_9 , який пояснив, що приблизно у квітні - травні 2022 року він закупив у свого знайомого ОСОБА_10 , який є керівником «Євроавтосила», броньовані плити у м. Полтава за 8500 гривень за один комплект у кількості десь 10 штук.

Крім того у якості свідка допитано ОСОБА_11 , який надав покази, що в серпні 2023 року знайшов на сайтах « ОСОБА_12 » та « ІНФОРМАЦІЯ_4 » автомобіль «Volkswagen Touran» за ціною 4-5 тисячі доларів США. Після чого я зателефонував володільцю цього автомобіля за номером телефону НОМЕР_1 . Слухавку взяв чоловік, який представився як ОСОБА_13 на питання щодо придбання автомобіля і чому така низька ціна, ОСОБА_13 відповів, шо автомобілі заїжджають на територію України з Європи по пільговій програмі на період воєнного стану та повідомив, що в нього є й інші автомобілі, які також пригнані з Європи за тією ж самою програмою. Крім того, він повідомив, що можна пригнати автомобіль з Європи під замовлення. Так, 12 грудня 2023 року приблизно о 10:30 години свідок ОСОБА_14 зателефонував ОСОБА_15 на той самий номер та запитав у нього, чи є зараз в наявності автомобілі. На що він відповів, що є «Mercedes ML» за 4 500 доларів США, «Reno Sceniс» за 3 700 доларів США. На питання коли саме можна приїхати подивитись на автомобіль, ОСОБА_13 сказав, що 13 грудня 2023 року з 10 години і назвав адресу куди під?їхати: АДРЕСА_2 . 13 грудня 2023 року приблизно о 12:30 години свідок зателефонував ОСОБА_15 та повідомив, що приїхав до Полтави, за вказаною адресою, де його на 1-му поверсі зустріла жінка, яка проводила до кабінету з табличкою 104, де чекав ОСОБА_13 та ще один чоловік, ім?я якого невідомо. ОСОБА_13 повідомив, що на продаж у нього зараз є «Mercedes ML» за 5000 доларів, яка обслуговується на СТО, та можна ще таку ж саме пригнати. ОСОБА_13 повідомив, що автомобіль на українській реєстрації, на балансі фонду, рухатись на ній за генеральною довіреністю, технічний паспорт, все є, складається акт прийому - передачі, видаються вищевказані документи і все. Також він зазначив, що взагалі всі машини, які вони привозять з Європи офіційно для потреб ЗСУ, але вони перепродають їх третім особам, а також що після закінчення війни, технічний паспорт, строк дії якого до 2099 року, дійсний 90 діб. Протягом цих 90 діб мені потрібно під?їхати з цим технічним паспортом, довіреністю, актом прийому передачі в ГАІ, видадуть новий постійний техпаспорт. Після чого ОСОБА_13 поскидав у «Viber» варіанти автомобілів. Вони домовились, що у вівторок 19 грудня до м. Валки Харківської області Ігор привезе два автомобілі «Mercedes ML» за 5000 доларів США та «Audi» за 4500 доларів США для покупки. Крім того він зазначив, що свідку необхідно заплатити передоплату 200 000 гривень на банківську карту « ІНФОРМАЦІЯ_5 » НОМЕР_2 на його ім?я. Домовились, що гроші свідок перерахує 15.12.2023.

Враховуючи вищевикладене, виникла необхідність в отриманні інформації про реєстрацію транспортних засобів на благодійну організацію «Благодійний фонд « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (ЄДРПОУ НОМЕР_3 ), яка може становити таємницю.

Крім того, проведено тимчасовий доступ до речей і документів, що перебувають у володінні ІНФОРМАЦІЯ_6 (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 ). В ході якого встановлено, що за даним незаконним планом (схемою), шляхом визнання гуманітарною допомогою, на територію України у розпорядження благодійної організації « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (ЄДРПОУ НОМЕР_3 ) було ввезено взагалі 102 транспортних засобів.

Слідчим зазначено, що задля повного та всебічного розслідування кримінального провадження, встановлення істини по справі, в тому числі встановлення всієї кількості осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення, встановлення всього розміру заподіяних збитків, проведення відповідних експертиз, виникла необхідність у здійсненні виїмки завірених належним чином копій вищевказаних документів, які перебувають у володінні філіалів ІНФОРМАЦІЯ_7 .

2. Позиції учасників у судовому засіданні.

2.1. У судове засідання слідчий, належним чином у передбаченому ст. 135 КПК порядку повідомлений про час та місце розгляду справи, не з`явився.

За змістом кримінального процесуального закону загальні засади кримінального провадження спрямовані на забезпечення законності кримінальної процесуальної діяльності та дотримання прав і законних інтересів осіб, що беруть участь у такому провадженні, та не суперечать вимозі імперативності.

Отже, слідчий суддя, приймаючі рішення про розгляд справи за відсутності слідчого, приймає до уваги положення частини 6 статті 9 КПК, згідно з якою, у разі якщо норми положення КПК не регулюють, або неоднозначно регулюють питання кримінального провадження, застосовуються загальні засади кримінального провадження, визначені ч. 1 ст. 7 КПК.

Згідно з п. 14 ч. 1 ст. 7 КПК до таких засад, зокрема, відносяться доступ до правосуддя та обов`язковість судових рішень, а доступ до правосуддя іншим шляхом, окрім ухвалення відповідних судових рішень неможливий.

Таким чином, з метою недопущення обмеження доступу до правосуддя, на думку слідчого судді, клопотання можливо розглянути по суті і у відсутності сторони кримінального провадження, яка подала клопотання.

2.2. У порядку ч. 2 ст. 163 КПК, клопотання розглядається без виклику особи (уповноваженого представника), у володінні якої знаходяться речі і документи.

2.3. Через неприбуття у судове засідання слідчого, фіксування за допомогою технічних засобів кримінального провадження в суді не здійснювалось, що відповідає положенням ч. 4 ст. 107 КПК.

3. Нормативне регулювання тимчасового доступу до речей і документів, як заходу забезпечення кримінального провадження.

3.1. За приписамич.1,ч.2ст.159КПКтимчасовийдоступ доречейідокументів полягаєунаданністороні кримінальногопровадженняособою,уволодінніякої знаходятьсятакіречіі документи,можливостіознайомитисяз ними,зробитиїхкопії тавилучитиїх(здійснитиїхвиїмку). Тимчасовий доступ до електронних інформаційних систем, комп`ютерних систем або їх частин, мобільних терміналів систем зв`язку здійснюється шляхом зняття копії інформації, що міститься в таких електронних інформаційних системах, комп`ютерних системах або їх частинах, мобільних терміналах систем зв`язку, без їх вилучення. Тимчасовий доступ до речей і документів здійснюється на підставі ухвали слідчого судді.

Відповідно до ч. 1 ст. 160 КПК сторони кримінального провадження мають право звернутися до слідчого судді під час досудового розслідування із клопотанням про тимчасовий доступ до речей і документів, за винятком зазначених устатті 161цього Кодексу(речейі документів,до якихзаборонено досту п:(1)листуванняабоінші формиобмінуінформацієюміж захисникомтайогоклієнтом абобудь-якоюособою,якапредставляєйого клієнта,узв`язкуз наданнямправовоїдопомоги; (2) об`єкти, які додані до такого листування або інших форм обміну інформацією). Слідчий має право звернутися із зазначеним клопотанням за погодженням з прокурором.

У клопотаннізазначаються: (1)короткийвикладобставин кримінальногоправопорушення,узв`язкуз якимподаєтьсяклопотання; (2)правовакваліфікаціякримінального правопорушенняіззазначеннямстатті (частинистатті)законуУкраїнипро кримінальнувідповідальність; (3)речіідокументи,тимчасовийдоступдо якихплануєтьсяотримати; (4)підставивважати,щоречіі документиперебуваютьабоможуть перебуватиуволодіннівідповідної фізичноїабоюридичноїособи; (5)значенняречейі документівдлявстановленняобставин укримінальномупровадженні; (6)можливістьвикористанняяк доказіввідомостей,щомістятьсяв речахідокументах,танеможливістьіншими способамидовестиобставини,якіпередбачаєтьсядовести задопомогоюцихречей ідокументів,увипадкуподання клопотанняпротимчасовийдоступ доречейідокументів,якімістятьохоронювану закономтаємницю; (7) обґрунтування необхідності вилучення речей і оригіналів або копій документів, якщо відповідне питання порушується стороною кримінального провадження (ч. 2 ст. 160 КПК).

До охоронюваної законом таємниці, яка міститься в речах і документах, належать: (1) інформація, що знаходиться у володінні засобу масової інформації або журналіста і надана їм за умови нерозголошення авторства або джерела інформації; (2) відомості, які можуть становити лікарську таємницю; (3) відомості, які можуть становити таємницю вчинення нотаріальних дій; (4) конфіденційна інформація, в тому числі така, що містить комерційну таємницю; (5) відомості, які можуть становити банківську таємницю; (6) особисте листування особи та інші записи особистого характеру; (7) інформація, яка знаходиться в операторів та провайдерів телекомунікацій, про зв`язок, абонента, надання телекомунікаційних послуг, у тому числі отримання послуг, їх тривалості, змісту, маршрутів передавання тощо; (8) персональні дані особи, що знаходяться у її особистому володінні або в базі персональних даних, яка знаходиться у володільця персональних даних; (9) державна таємниця; (10) таємниця фінансового моніторингу; (11) відомості, що становлять професійну таємницю відповідно до Закону України "Про ринки капіталу та організовані товарні ринки. (ч. 1 ст. 162 КПК).

За приписамич.5ст.163КПКслідчийсуддя постановляєухвалупронадання тимчасовогодоступудоречей ідокументів,якщосторонакримінального провадженняусвоємуклопотанні доведенаявністьдостатніхпідстав вважати,щоціречі абодокументи: (1)перебуваютьабоможуть перебуватиуволодіннівідповідної фізичноїабоюридичноїособи; (2)саміпособі абовсукупностіз іншимиречамиідокументами кримінальногопровадження,узв`язкуз якимподаєтьсяклопотання,маютьсуттєвезначення длявстановленняважливихобставин укримінальномупровадженні; (3) не становлять собою або не включають речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю.

Слідчий суддя постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю, якщо сторона кримінального провадження, крім обставин, передбаченихчастиною п`ятоюцієї статті,доведеможливістьвикористання якдоказіввідомостей,щомістятьсяв цихречахідокументах,танеможливістьіншими способамидовестиобставини,якіпередбачаєтьсядовести задопомогоюцихречей ідокументів. Доступ особи до речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю, здійснюється в порядку, визначеному законом (ч. 6 ст. 163 КПК).

Відповідно до частини 7 цієї статті слідчий суддя в ухвалі про надання тимчасового доступу до речей і документів може дати розпорядження про надання можливості вилучення речей і документів, якщо сторона кримінального провадження доведе наявність достатніх підстав вважати, що без такого вилучення існує реальна загроза зміни або знищення речей чи документів, або таке вилучення необхідне для досягнення мети отримання доступу до речей і документів.

Особа,яказазначенав ухваліслідчогосудді,судупротимчасовий доступдоречейі документівякволоділецьречей абодокументів,зобов`язананадатитимчасовий доступдозазначенихв ухваліречейідокументів особі,зазначенійувідповідній ухваліслідчогосудді. Особа,якапред`являєухвалу протимчасовийдоступдо речейіоригіналівабо копійдокументів,зобов`язаназалишитиволодільцю речейіоригіналівабо копійдокументівописречей іоригіналівабокопій документів,якібуливилучені навиконанняухвалислідчого судді. На вимогу володільця особою, яка пред`являє ухвалу про тимчасовий доступ до речей і документів, має бути залишено копію вилучених оригіналів документів (ч. 1, ч. 3, ч. 4 ст. 165 КПК).

У разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями цього Кодексу з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів (ч. 1 ст. 166 КПК).

4. Мотиви та оцінка слідчого судді.

4.1. Слідчий суддя, дослідивши матеріали клопотання, приходить до висновку про наявність правових підстав для його задоволення, оскільки сторона кримінального провадження довела наявність обставин, передбачених ч. 3 ст. 132, ч. 5 ст. 163 КПК, довела можливість використання як доказів відомостей, що містяться в зазначених речах і документах та неможливість іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 131, 132, 159-166, 309 КПК України, слідчий суддя -

п о с т а н о в и в:

Клопотання старшого слідчого СУ ГУ НП в Харківській області ОСОБА_3 , - задовольнити.

Надати дозвіл старшому слідчому в ОВС СУ ГУНП в Харківській області підполковнику поліції ОСОБА_3 , слідчому СУ ГУНП в Харківській області старшому лейтенанту поліції ОСОБА_16 , старшому слідчому СУ ГУНП в Харківській області капітану поліції ОСОБА_17 , слідчому СУ ГУНП в Харківській області майору поліції ОСОБА_18 на тимчасовий доступ до речей і документів які знаходяться у розпорядженні ІНФОРМАЦІЯ_7 (код ЕДРПОУ НОМЕР_5 ), юридична адреса: АДРЕСА_3 , з можливістю вилучення належним чином завірених копій в паперовому та електронному вигляді, а саме:

- документальні матеріали (звернення, листи, запити, заяви тощо) адресовані від « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (ЄДРПОУ НОМЕР_3 ) до державних органів, установ, організацій, в тому числі до ІНФОРМАЦІЯ_7 , щодо руху, в`їзду/виїзду через митний кордон, переміщення допомоги, сприяння у вирішенні питань тощо, товарів, які є гуманітарною допомогою, в тому числі відповіді на дані звернення, листи, запити, заяви тощо з 29.03.2023 по теперішній час;

- документальні матеріали на підставі яких здійснювався в`їзд на територію України через митний кордон транспортних засобів, які є гуманітарною допомогою, отримувачем яких є «Благодійний фонд « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (ЄДРПОУ НОМЕР_3 ), в тому числі декларації про перелік товарів, що визначаються гуманітарною допомогою з 29.03.2023 по теперішній час;

- реєстраційні документи на транспортні засоби, які ввезені на територію України та є гуманітарною допомогою, отримувачем яких є «Благодійний фонд « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (ЄДРПОУ НОМЕР_3 ) з 29.03.2023 по теперішній час;

- документи, які посвідчують осіб, які здійснювали ввіз транспортних засобів на територію України через митний кордон зазначених транспортних засобів, реєстраційні документи на транспортні засоби, документи, які посвідчують осіб, які здійснювали ввіз даних транспортних засобів на територію України та інші документальні матеріали, пов`язані із перетином державного кордону зазначених транспортних засобів:

1.Mercedes Benz A160 WDB1681331j978806 Польща KWI7618C, Львівська митниця

2.Volkswagen Bora WVWZZZ1JZYW469714 Польща KO713M Львівська митниця

3.Volkswagen Touareg WVGZZZ7LZ6DO36123 Нідерланди 29-VBV-9 Волинська митниця

4.Renault megane scenic VF1JA1J0525012001 Польща KWI7430E Львівська митниця

5.Volkswagen Touareg WVGZZZ7LZ6D015438 Німеччина WL04232 Львівська митниця

6.Mercedes Benz ML 270 CDI НОМЕР_3 Румунія MM67URS Волинська митниця

7.Ssang Young Rexton KPTG0B1DS3P081288 Естонія AG5014 Волинська митниця

8.Mercedes Benz Sprinter 413 CDI WDB9036621R294705 Польща DBL05173

Львівська митниця

9.Peugeot Boxer VF3ZBPMNC17212634 Польща WWL5887N Волинська митниця

10.Skoda Fabia TMBPH16Y32X041162 Польща KO816F Львівська митниця

11.Land Rover Freelander SALLNABE81A324853 Естонія AG5271 Волинська митниця

12.Opel Frontera SED5JMWL4RV628677 ПольщаAG5272 Волинська митниця

13.Audi A6 WAUZZZ4BZXN077971 Литва 8258CA Волинська митниця

14.Porsche Boxter WP0ZZZ98Z2U600708 Казахстан A392EYP Львівська митниця

15.Kia Sorento KNEJC521535089006 Польща K0674F Львівська митниця

16.Mercedes Benz A140 WDB1680311J424372 Польща K0726R Львівська митниця

17.Honda Civic SHHFK3706U024812 Латвія DGA 945 Львівська митниця

18.Volvo V40 YV1VW70821F682759 Польща K0961E Львівська митниця

19.Volkswagen transporter WV1ZZZ7JZ9X000521 Німеччина AZTK100 Волинська митниця

20.Mercedes Benz E270 CDI WDB2110161A223699 Литва LYK227 Львівська митниця

21.Volvo V40 YV1VW70821F682259 Польща KO961E Львівська митниця

22.Volkswagen Touareg WVGZZZ7LZ7026676 Німеччина ROSMC112 Львівська митниця

23.Nissan X-trail JN1TANT30U0004359 Польща K0724M Львівська митниця

24.Nissan Qaskai SJNFCAJ10U2191837 Чехія FL07DAL Львівська митниця

25.Chevrolet Klain Lacetti KL1NF197J8K909899 Польща WZ0601L Львівська митниця

26.Audi A4 WAUZZZ8E94A186362 Польща K0752F Львівська митниця

27.Citroen C4 VF7LAKFUC74315237 Польща LKS11V3 Львівська митниця

28.Peugeot Boxer VF3ZCPMAC17797901 Польща K0805F Львівська митниця

29.Opel Astra W0L0TGF486G106033 Польща KOS22571 Волинська митниця

30.Mahindra Goa MA1TZ4BUL82C70498 Польща K0642E Львівська митниця

31.Toyota Previa JTEGG32M400008545 Польща KR073MP Волинська митниця

32.Peugeot 307 VF33CNFUE82285433 Польща KWAWK95 Львівська митниця

33.Volkswagen Passat VWVZZZ3BZXE426506 Польща TK140AL Львівська митниця

34.Toyota Rav 4 JT171SC1000197837 Польща KNS6892L Львівська митниця

35.Volkswagen Touareg WVGZZZ7LZ6D067525 Німеччина BI04191 Волинська митниця

36.Toyota avensis SB1EB56L30E002458 Польща KRA4397R Львівська митниця

37.Renault Megane VF1JABF0E23797691 Польща WSC101AE Львівська митниця

38.Mercedes Benz ML270 CDI НОМЕР_6 Литва LZY251 Волинська митниця

39.Volkswagen Touareg WGGZZZ7LZ4D083138 Німеччина BI04192 Волинська митниця

40.Opel Vectra W0L0ZCF3551039895 Польща WB7689A Волинська митниця

41.Daewoo Nubira KLAJF696EKK156680 Польща SD3734L Львівська митниця

42.Volkswagen Touareg touran WVGZZZ1TZ4W092218 Польща SJ60275 Волинська митниця

43.Audi a4 WAUZZZ8E23A209799 Латвія 9672CA Волинська митниця

44.Audi a6 WAUZZZ4B64N071058 Литва KOH816 Волинська митниця

45.Renault Megane Scenic VBF1JAAC0E22747811 Литва BOC174 Волинська митниця

46.Audi a6 WAUZZZ4BZ1N031387 Литва 8000CB Волинська митниця

47.Renault Megane scenic VF1JAA50E26866110 Литва FZC0781121Волинська митниця

48.Mitsubishi Pajero JMB0NV460SJ009046 Польща PNT51YP Львівська митниця

49.Hyundai Terracan KMHNM81XP2U050877 Естонія AG5215 Волинська митниця

50.Volkswagen Passat WVWZZZ3BZ3E407269 Польща KWA51116 Львівська митниця

51.Renault kangoo VF1FW17BD54587154 Велика Британія HK65AVC Львівська митниця

52.Opel Vectra W0L0ZCF6941103002 Польща KR835TM Львівська митниця

53.Opel Vectra W0L0ZCF3541074841 Польща KBC81739 Львівська митниця

54.Fiat Stilo ZFA19200000394130 Польща SCI55832 Львівська митниця

55.Mazda 3 JMZBK12Z241107574 Фінляндія TEG506 Львівська митниця

56.Skoda fabia TMBNH26Y03X044518 Польща KOS2F73 Львівська митниця

57.Peugeot Boxer VF3231C2215433350 Польща KNS8439H Львівська митниця

58.Nissan Terrano VSKTVUR20U0291388 Латвія 3268CA Волинська митниця

59.Volkswagen Golf WVWZZZ1JZ5V043801 Польща SZA1248C Львівська митниця

60.Volkswagen polo WVWZZZ9NZ4Y208107 Франція GJ410ZV Волинська митниця

61.Nissan Navarro JN1BPUD22U0122230 Польща BL20293 Львівська митниця

62.Skoda Superb TMBDM63U369117972 Польща НОМЕР_7 Львівська митниця

63.Mazda 3 JMZBK143251169683 Польща KR737ME Львівська митниця

64.Mercedes Benz Vito VSA63807413023899 Польща НОМЕР_8

65.Chevrolet Nubira KLANF19614K040732 Литва AOK026 Львівська митниця

66.Toyota Land Cruiser JT111GJ9500161232 Польща WPR11026 Волинська митниця

67.Ford Galaxy WF0GXXPSSG1R80090 Польща SO4452T Львівська митниця

68.Mazda 3 JMZBK12Z271512053 Фінляндія OEY559 Львівська митниця

69.Skoda Octavia TMBGG21U1Y2403377 Польща KMYEY69 Львівська митниця

70.Chevrolet Captiva KL1CG26RJ7B039301 Польща KO855J Львівська митниця

71.Fiat. Punto ZFA18800005329367 Франція CR316CR Волинська митниця

72.Ssang Yong Kyron KPTSOA1KS6P011935 Польща KRA98965 Львівська митниця

73.Audi A4 WAUSZZZ8DZXA010376 Польща KTT35SS Львівська митниця

74.Volkswagen Touareg WVGZZZ7LZ6D003239 Німеччина WL04197 Волинська митниця

75.Renault Megane VF1CM0G0628365051 Польща НОМЕР_9

76.Daewoo Lanos SUPTF69C23W177182 Польща DW0559J Львівська митниця

77.Nissan Qashqai SJNFCAJ10U2002943 Велика Британія RK10YXY Львівська митниця

78.Iveco 35s ZCFC3590005231120 Польща LLU5J68 Волинська митниця

79.BMW 330d WBAAL91040FS67585 Польща RJA0396F Львівська митниця

80.Volkswagen Golf WVWZZZ1KZ5W561091 Австрія DO707GS Львівська митниця

81.Honda CRV SHSRE67507U022289 Італія DH870FW Львівська митниця

82.Opel Astra STATION W0L0AHL3552018948 Польща KRA8970S Львівська митниця

83.Volkswagen Golf VWVZZZ1JZYB050667 Польща НОМЕР_10

84.Audi A6 WAUZZZ4B42N034989 Польща SZY40543 Львівська митниця

85.Volkswagen Golf WVWZZZ1KZ9P435397 Латвія LBE700 Волинська митниця

86.Skoda Octavia combi TMBHU21U442914511 Польща SKZ68637 Львівська митниця

87.Skoda Fabia TMBHF46Y064444860 Польща KNTAF16 Львівська митниця

88.Ford Transit WF0VXXGBFV2R70103 Польща KOS 82GL Львівська митниця

89.Ford focus c-max WF0MXXGCDM3J46812 Литва JTU554 Волинська митниця

90.Mercedes Benz Ml 400 CDI WDS1631281A395175 Литва KZG809 Львівська митниця

91.Mercedes Benz 200E WDB2100071B501593 Польща STAEX60 Львівська митниця

92.Mitsubishi grandis JMBLJNA8W6Z007995 Німеччина 9681CA Волинська митниця

93.Opel Zafira WOLOAHM758G165491Литва T17050 Волинська митниця

94.Audi A6 WAUZZZ4F68N052938 Польща PKR38793 Львівська митниця

95.Skoda Octavia TMBDS41U178836786 Польща KR334SJ Львівська митниця

96.Chrysler SEBRING 1C3ACC6A27N618452 Італія DN9 31VG Львівська митниця

97.Kia Ceed U5YFF52428L038949 Польща KRA4829L Львівська митниця

98.Audi А3 WAUZZZ8LZVA077868 Польща KWI99445 Львівська митниця

99.Nissan X-trail GN1TENT30U0002963 Естонія 636BKM Волинська митниця

100.Volkswagen polo WVWZZZ6NZYD541027 Польща KO525E Львівська митниця

101.Mazda MPV JMZLW19R230206879 Польща KO803E Львівська митниця

102.BMW 120d WBAUK51010VL83051 Литва HHD969 Волинська митниця

-інші документальні матеріали (в тому числі фото- та відеоматеріали) щодо діяльності, пов`язаної з перетином державного кордону та ввозом на територію України транспортних засобів, які є гуманітарною допомогою, отримувачем яких є «Благодійний фонд « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (ЄДРПОУ НОМЕР_3 ), в тому числі які зберігаються в електронних системах документообігу або на електронних носіях інформації, з 29.03.2023 по теперішній час.

Встановити строк дії ухвали по 14.08.2024 (включно).

Роз`яснити, що відповідно до ч. 1 ст. 166 КПК, у разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями цього Кодексу з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення та оскарженню в апеляційному порядку не підлягає.

Слідчий суддя - ОСОБА_1

СудКиївський районний суд м.Харкова
Дата ухвалення рішення14.06.2024
Оприлюднено17.06.2024
Номер документу119737616
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про тимчасовий доступ до речей і документів

Судовий реєстр по справі —953/7136/22

Ухвала від 17.06.2024

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Власова Ю. Ю.

Ухвала від 17.06.2024

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Власова Ю. Ю.

Ухвала від 14.06.2024

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Власова Ю. Ю.

Ухвала від 01.03.2024

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Єфіменко Н. В.

Ухвала від 31.01.2024

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Єфіменко Н. В.

Ухвала від 29.01.2024

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Єфіменко Н. В.

Ухвала від 29.01.2024

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Єфіменко Н. В.

Ухвала від 29.01.2024

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Єфіменко Н. В.

Ухвала від 29.01.2024

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Єфіменко Н. В.

Ухвала від 29.01.2024

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Єфіменко Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні