Ухвала
від 11.06.2024 по справі 542/541/24
НОВОСАНЖАРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

справа № 542/541/24

провадження № 2/542/251/24

11 червня 2024 року Новосанжарський районний суд Полтавської області у складі

головуючого судді Кашуби М.І.,

за участю секретаря судового засідання Журавель О.В.,

розглянувши увідкритому підготовчомусудовому засіданніцивільну справуза позовом ОСОБА_1 довідповідача:Новосанжарської селищноїради Полтавськогорайону Полтавськоїобласті провизнання прававласності впорядку спадкуванняза законом,-

в с т а н о в и в:

В провадженні Новосанжарського районного суду Полтавської області перебуває зазначена справа.

Ухвалою Новосанжарського районного суду Полтавської області від 25 березня 2024 року відкрито провадження у справі, призначено підготовче судове засідання (а.с. 60).

Ухвалою Новосанжарськогорайонного судуПолтавської областівід 15квітня 2024року витребувановід Новосанжарськоїдержавної нотаріальноїконтори належним чином засвідчену копію спадкової справи після померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 ОСОБА_2 (а.с. 79).

21травня 2024року наадресу судунадійшла копіяспадкової справи№147/2016після померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 ОСОБА_2 (а.с. 88-115).

Позивачка, її представник в в підготовче судове засідання не з`явилися, надали заяви про розгляд справи за їх відсутності (а.с. 119-120).

За правилами ч. 3 ст. 211 ЦПК України, учасник справи має право заявити клопотання про розгляд справи за його відсутності.

Представник Новосанжарської селищної ради Полтавського району Полтавської області в судове засідання не з`явився, будучи належним чином повідомленим про час і місце розгляду справи (а.с. 118).

У відповідностізвимогамич. 1ст. 223ЦПК України, неявка у судове засіданнябудь-якого учасникасправизаумови,що його належнимчином повідомлено про дату, час і місце цьогозасідання, не перешкоджає розгляду справи по суті.

Згідно з частиною 2 статті 247 ЦПК України, у разі неявки в судове засідання всіх осіб, які беруть участь у справі, чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності осіб, які беруть участь у справі, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

З огляду на наведене, суд вважає можливим провести підготовче засідання у відсутність учасників справи.

В підготовчому судовому засіданні суд встановив, що заяв про уточнення позовних вимог та заперечень проти них, вступ у справу інших осіб, заміну неналежного відповідача, залучення співвідповідача, об`єднання справ і роз`єднання позовних вимог, зустрічного позову до суду не надходило.

Зважаючи на здійснення всіхдій, необхідних для забезпечення правильного ісвоєчасного розгляду справи по суті, суд вважає можливим закрити підготовче провадження тапризначитиїї до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні.

Згідно з частиною 2статті 258 ЦПК України, процедурні питання, пов`язані з рухом справи в суді першої інстанції, клопотання та заяви осіб, які беруть участь у справі, питання про відкладення розгляду справи, оголошення перерви, зупинення або закриття провадження у справі, залишення заяви без розгляду, а також в інших випадках, передбачених цим Кодексом, вирішуються судом шляхом постановлення ухвал.

На підставі викладеного і керуючись статтями 197- 200, 260, 261ЦПК України, суд,-

п о с т а н о в и в:

Підготовче провадження закрити.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 09 год 20 хв 11 липня 2024 року.

Копію ухвали невідкладно вручити учасникам справи.

Повідомити учасників справи про наявність у суді технічної можливості брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Інформацію щодо справи, учасники справи можуть отримати за веб-адресою Новосанжарського районного суду Полтавської області на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет.

Ухвала оскарженню не піддягає та набирає законної сили з моменту її підписання.

Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаютьсядоапеляційноїскаргина рішеннясуду.

Суддя Новосанжарського районного суду

Полтавської області Кашуба М.І.

Повний текст ухвали складений 17.06.2024.

СудНовосанжарський районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення11.06.2024
Оприлюднено19.06.2024
Номер документу119774235
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо права власності чи іншого речового права на нерухоме майно (крім землі), з них: про приватну власність, з них:

Судовий реєстр по справі —542/541/24

Рішення від 11.07.2024

Цивільне

Новосанжарський районний суд Полтавської області

Кашуба М. І.

Рішення від 11.07.2024

Цивільне

Новосанжарський районний суд Полтавської області

Кашуба М. І.

Ухвала від 11.06.2024

Цивільне

Новосанжарський районний суд Полтавської області

Кашуба М. І.

Ухвала від 11.06.2024

Цивільне

Новосанжарський районний суд Полтавської області

Кашуба М. І.

Ухвала від 15.04.2024

Цивільне

Новосанжарський районний суд Полтавської області

Кашуба М. І.

Ухвала від 25.03.2024

Цивільне

Новосанжарський районний суд Полтавської області

Кашуба М. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні