Рішення
від 11.07.2024 по справі 542/541/24
НОВОСАНЖАРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

(вступна та резолютивна частини)

справа № 542/541/24

провадження № 2/542/251/24

11 липня 2024 року селище Нові Санжари

Новосанжарський районний суд Полтавської області в складі:

головуючого судді Кашуби М.І.,

за участю секретаря судового засідання Журавель О.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в селищі Нові Санжари цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Новосанжарської селищної ради Полтавського району Полтавської області про визнання права власності в порядку спадкування за законом,

в с т а н о в и в :

Зважаючи на складність у викладенні повного тексту рішення суду, пов`язаного з потребою обгрунтування доводів, на що може бути витрачений значний час, суд вважає за необхідне оголосити його вступну та резолютивну частини.

Керуючись частиною 6 статті 259 ЦПК України, суд, -

у х в а л и в:

Позов ОСОБА_1 до Новосанжарської селищної ради Полтавського району Полтавської області про визнання права власності в порядку спадкування за законом - задовольнити.

Визнати за ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , рнокпп НОМЕР_1 в порядку спадкування за законом після померлого ІНФОРМАЦІЯ_2 чоловіка ОСОБА_2 право власності на житловий будинок з господарськими будівлями та спорудами за адресою: АДРЕСА_1 , що складається з А-1- житловий будинок загальною площею 64 кв. м., Б, б1 сараї, Б1 - літня кухня, Б2, Г гаражі, б навіс, В погріб вхідний, Д вбиральня, №1, №4 огорожа, №2 ворота огорожі, №3 хвіртка.

Рішення суду може бути оскаржено до Полтавського апеляційного суду протягомтридцяти днів з дня його проголошення, або з дня складення повного судового рішення у разі оголошення вступної та резолютивної частин рішення.

Учасник справи, якому повне рішення суду не було вручено у день йогопроголошенняабоскладення, має право на поновленняпропущеного строку на апеляційнеоскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня врученняйомуповногорішення суду.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку поданняапеляційної скаргивсімаучасникамисправи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набираєзаконноїсилипісля повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідкамиапеляційного перегляду.

Учасникисправи:

позивачка: ОСОБА_1 , місцепроживання: АДРЕСА_2 ;

відповідач: Новосанжарська селищна рада Полтавського району Полтавськоїобласті, місце знаходження: вул. Центральна, 23, селищеНовіСанжариПолтавського району Полтавськоїобласті, 39300.

СуддяНовосанжарського районного суду

Полтавськоїобласті Кашуба М.І.

Повнерішення буде складенопротягом десяти днів з дня виготовлення вступної та резолютивноїчастинрішення.

СудНовосанжарський районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення11.07.2024
Оприлюднено15.07.2024
Номер документу120349077
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо права власності чи іншого речового права на нерухоме майно (крім землі), з них: про приватну власність, з них:

Судовий реєстр по справі —542/541/24

Рішення від 11.07.2024

Цивільне

Новосанжарський районний суд Полтавської області

Кашуба М. І.

Рішення від 11.07.2024

Цивільне

Новосанжарський районний суд Полтавської області

Кашуба М. І.

Ухвала від 11.06.2024

Цивільне

Новосанжарський районний суд Полтавської області

Кашуба М. І.

Ухвала від 11.06.2024

Цивільне

Новосанжарський районний суд Полтавської області

Кашуба М. І.

Ухвала від 15.04.2024

Цивільне

Новосанжарський районний суд Полтавської області

Кашуба М. І.

Ухвала від 25.03.2024

Цивільне

Новосанжарський районний суд Полтавської області

Кашуба М. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні