Рішення
від 14.06.2024 по справі 626/1665/24
КРАСНОГРАДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 626/1665/24

Провадження № 2-о/626/189/2024

РІШЕННЯ

Іменем України

14.06.2024 року м. Красноград

Красноградський районний суд Харківської області в складі:

головуючого судді - Дудченка В.О.,

присяжних - Шокодька І.Г., Якуши А.М.,

за участю секретаря - Зінченко Л.В.,

заявника - ОСОБА_1 ,

заінтересованої особи - ОСОБА_2 ,

представника заінтересованої особи - ОСОБА_15,

дітей, щодо яких подається заява - ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 ,

розглянувши у закритому судовому засіданні у місті Краснограді, в порядку окремого провадження, цивільну справу за заявою ОСОБА_1 із заінтересованими особами: ОСОБА_2 , Службою у справах дітей Красноградської районної державної адміністрації Харківської області та Красноградським відділом державної реєстрації актів цивільного стану у Красноградському районі Харківської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції про усиновлення дітей,

В С Т А Н О В И В:

Зважаючи на складність у викладенні повного тексту рішення, пов`язаного з потребою в ретельному обґрунтуванні доводів сторін, на що може бути витрачений значний час, суд вважає за необхідне на підставі ч.6 ст.259 ЦПК України в даному судовому засіданні проголосити вступну та резолютивну частини рішення, відклавши складання повного рішення на строк не більше 10-ти днів.

На підставі викладеного, керуючись ст.259 ЦПК України, суд,

В И Р І Ш И В:

Заяву ОСОБА_1 про усиновлення дітей - задовольнити.

Оголосити ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , громадянина України, усиновлювачем дітей: ОСОБА_3 , яка народилась ІНФОРМАЦІЯ_2 в с. Піщанка Красноградського району Харківської області, ОСОБА_4 , який народився ІНФОРМАЦІЯ_3 в с. Піщанка Красноградського району Харківської області, ОСОБА_5 , який народився ІНФОРМАЦІЯ_4 в с. Садове Красноградського району Харківської області.

Записати ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , громадянина України батьком дітей: ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_5 , ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_6 , ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_7 .

Внести зміни до актового запису №23 від 16.07.2007 року, складеного виконавчим комітетом Піщанської сільської ради Красноградського району Харківської області, про народження ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_5 , де у графі «батько» замість « ОСОБА_6 , громадянин України» записати « ОСОБА_1 , громадянин України», в графі «прізвище» замість « ОСОБА_7 » записати « ОСОБА_8 », «по батькові» замість « ОСОБА_9 » записати « ОСОБА_10 », ім`я, місце і дату народження дитини залишити без змін.

Внести зміни до актового запису №24 від 10.06.2009 року, складеного виконавчим комітетом Піщанської сільської ради Красноградського району Харківської області, про народження ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_6 , де у графі «батько» замість « ОСОБА_6 , громадянин України» записати « ОСОБА_1 , громадянин України», в графі «прізвище» замість « ОСОБА_7 » записати « ОСОБА_8 », «по батькові» замість « ОСОБА_11 » записати « ОСОБА_12 », ім`я, місце і дату народження дитини залишити без змін.

Внести зміни до актового запису №6 від 02.07.2014 року, складеного виконавчим комітетом Володимирівської сільської ради Красноградського району Харківської області, про народження ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_7 , де у графі «батько» замість « ОСОБА_13 », громадянин України» записати « ОСОБА_1 , громадянин України», в графі «прізвище» замість « ОСОБА_7 » записати « ОСОБА_8 », «по батькові» замість « ОСОБА_14 » записати « ОСОБА_12 », ім`я, місце і дату народження дитини залишити без змін.

Усиновлення вважається здійсненим у день набрання чинності рішенням суду про усиновлення.

Особи, яким у зв`язку з виконанням службових обов`язків доступна інформація щодо усиновлення (перебування осіб, які бажають усиновити дитину, на обліку, пошук ними дитини для усиновлення, подання заяви про усиновлення, розгляд справи про усиновлення, здійснення нагляду за дотриманням прав усиновленої дитини тощо), а також інші особи, яким став відомий факт усиновлення, зобов`язані не розголошувати її, зокрема і тоді, коли усиновлення для самої дитини не є таємним.

Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня його проголошення в Харківський апеляційний суд.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Повний текст рішення буде складено не пізніше 24.06.2024 року.

Суддя Дудченко В.О.

Присяжні: Шокодько І.Г.

Якуша А.М.

СудКрасноградський районний суд Харківської області
Дата ухвалення рішення14.06.2024
Оприлюднено19.06.2024
Номер документу119798346
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про усиновлення, з них: усиновлення громадянами України, що проживають на території України

Судовий реєстр по справі —626/1665/24

Рішення від 15.06.2024

Цивільне

Красноградський районний суд Харківської області

Дудченко В. О.

Рішення від 14.06.2024

Цивільне

Красноградський районний суд Харківської області

Дудченко В. О.

Ухвала від 20.05.2024

Цивільне

Красноградський районний суд Харківської області

Дудченко В. О.

Ухвала від 29.04.2024

Цивільне

Красноградський районний суд Харківської області

Дудченко В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні