Ухвала
від 17.06.2024 по справі 712/6399/23
ЧЕРКАСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

ЧЕРКАСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Номер провадження 22-ц/821/886/24 Справа № 712/6399/23

УХВАЛА

про проведення судового засідання в режимі відеоконференції

17 червня 2024 року м. Черкаси

Черкаський апеляційний суд в складі колегії суддів:

головуючого Василенко Л. І.,

суддів Новікова О. М., Сіренка Ю. В.,

розглянувши клопотання представника Акціонерного товариства «СЕНС БАНК» - Луньової Анни Геннадіївни про проведення судового засідання в режимі відеоконференції у справі за апеляціною скаргою Акціонерного товариства «СЕНС БАНК», апеляційною скаргою ОСОБА_1 на рішення Корсунь-Шевченківського районного суду Черкаської області від 18 березня 2024 року у справі за позовом Акціонерного товариства «СЕНС БАНК» в інтересах якого діє ОСОБА_2 до приватного нотаріуса Черкаського районного нотаріального округу Черкаської області Старовойтова Олександра Сергійовича, ОСОБА_1 , третя особа приватний виконавець виконавчого округу Черкаської області Бурмага Євгеній Анатолійович про скасування постанови приватного нотаріуса та зобов`язання вчинити певні ді,-

в с т а н о в и в :

В провадженні Черкаського апеляційного суду перебуває вказана цивільна справа.

Розгляд справи призначено на 19 червня 2024 року на 14 год. 30 хв. у приміщенні Черкаського апеляційного суду за адресою м. Черкаси вул. Верхня Горова, 29.

Від представникаАТ «СЕНС БАНК» - Луньової А. Г. надійшло клопотання про проведення судовогозасідання врежимі відеоконференції, доручивши проведення судового засідання, призначеного на 19 червня 2024 року на 14 год. 30 хв. за участі ОСОБА_2 , Ленінському районному суду м. Кіровограда (м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 40-а).

Розглянувши клопотання, колегія судів приходить до висновку про його задоволення, виходячи з наступного.

Згідно з положеннями ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості.

Ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Копія ухвали про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду негайно надсилається до суду, який зобов`язаний організувати її виконання, та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Відеоконференція, у якій беруть участь учасники справи, фіксується судом, який розглядає справу, за допомогою технічних засобів відео- та звукозапису. Відео- та звукозапис відеоконференції зберігається в матеріалах справи.

На підставі вищевикладеного, враховуючи необхідність сприяти сторонам у здійсненні їх права, зокрема, на участь у судовому засіданні в режимі відеоконференцзв`язку, у даній цивільній справі належить призначити судове засідання в режимі відеоконференції із Ленінським районним судом м. Кіровограда, який на час розгляду даної цивільної справи має вільні програмно-апаратні майданчики для проведення відеоконференції.

Керуючись ст. ст. 212, 368 ЦПК України, апеляційний суд

у х в а л и в :

Клопотання представника Акціонерного товариства«СЕНС БАНК»-Луньової АнниГеннадіївни пропроведення судовогозасідання врежимі відеоконференції-задовольнити.

Доручити Ленінському районному суду м. Кіровограда (м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 40-а), забезпечення проведення судового засідання у цивільній справі за позовом за позовом Акціонерного товариства «СЕНС БАНК» в інтересах якого діє ОСОБА_2 до приватного нотаріуса Черкаського районного нотаріального округу Черкаської області Старовойтова Олександра Сергійовича, ОСОБА_1 , третя особа приватний виконавець виконавчого округу Черкаської області Бурмага Євгеній Анатолійович про скасування постанови приватного нотаріуса та зобов`язання вчинити певні ді, в режимі відеоконференції з Черкаським апеляційним судом 19 червня 2024 року на 14 год. 30 хв.

Копію даної ухвали направити Ленінському районному суду м. Кіровограда, ОСОБА_2 .

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий Л. І. Василенко

Судді: О. М. Новіков

Ю. В. Сіренко

СудЧеркаський апеляційний суд
Дата ухвалення рішення17.06.2024
Оприлюднено20.06.2024
Номер документу119809902
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи у спорах про недоговірні зобов’язання, з них про спонукання виконати або припинити певні дії

Судовий реєстр по справі —712/6399/23

Ухвала від 11.09.2024

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Зайцев Андрій Юрійович

Ухвала від 09.08.2024

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Гудима Дмитро Анатолійович

Постанова від 19.06.2024

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Василенко Л. І.

Постанова від 19.06.2024

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Василенко Л. І.

Ухвала від 17.06.2024

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Василенко Л. І.

Ухвала від 17.06.2024

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Василенко Л. І.

Ухвала від 28.05.2024

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Василенко Л. І.

Ухвала від 10.05.2024

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Василенко Л. І.

Ухвала від 09.05.2024

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Василенко Л. І.

Ухвала від 03.05.2024

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Василенко Л. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні