Ухвала
від 27.06.2024 по справі 405/8896/21
КРОПИВНИЦЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

УХВАЛА

27 червня 2024 року м. Кропивницький

справа № 405/8896/21

провадження № 22-ц/4809/984/24

Кропивницький апеляційний суд у складі колегії суддів судової палати у цивільних справах:

Мурашка С. І. (головуючий, суддя-доповідач), Карпенка О. Л., Чельник О. І.,

вирішуючи питанняпро прийняттязаяви Об`єднанняспіввласників багатоквартирногобудинку «ПЕРСПЕКТИВНЕ+»про приєднаннядо апеляційноїскарги Подільськоговідділудержавної виконавчоїслужбиумісті КропивницькомуПівденногоміжрегіональногоуправління юстиції(м.Одеса)на рішення Ленінського районного суду м. Кіровограда від 19 вересня 2022 року у справі за позовом ОСОБА_1 до Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку «ПЕРСПЕКТИВНЕ+», Подільського відділу державної виконавчої служби у місті Кропивницькому Південно-Східного міжрегіонального управління юстиції (м. Дніпро) про відшкодування моральної шкоди,

В С Т А Н О В И В:

Рішенням Ленінського районного суду м. Кіровограда від 19 вересня 2022 року позов ОСОБА_1 до ОСББ «ПЕРСПЕКТИВНЕ+», Подільського відділу державної виконавчої служби у місті Кропивницькому Південно-Східного міжрегіонального управління юстиції (м. Дніпро) про відшкодування моральної шкоди задоволено частково.

Стягнуто з ОСББ «ПЕРСПЕКТИВНЕ+» на користь ОСОБА_1 у відшкодування моральної шкоди 3000 грн.

Стягнуто з ОСББ «ПЕРСПЕКТИВНЕ+» на користь ОСОБА_1 судовий збір в розмірі 908 грн.

Стягнуто з Подільського відділу державної виконавчої служби у місті Кропивницькому Південно-Східного міжрегіонального управління юстиції (м. Дніпро) за рахунок коштів Державного бюджету України шляхом списання коштів з єдиного казначейського рахункуна користь ОСОБА_1 у відшкодування моральної шкоди 2 000 грн.

Стягнуто з Подільського відділу державної виконавчої служби у місті Кропивницькому Південно-Східного міжрегіонального управління юстиції (м. Дніпро) за рахунок коштів Державного бюджету України шляхом списання коштів з єдиного казначейського рахункуна користь ОСОБА_1 судовий збір в розмірі 908 грн.

Не погоджуючись із зазначеним рішенням суду, адвокат Коробєйніков А. В., який представляє інтереси ОСОБА_1 , та Подільський відділдержавної виконавчоїслужби умісті КропивницькомуПівденного міжрегіональногоуправління юстиції(м.Одеса) подали апеляційні скарги.

Ухвалою Кропивницького апеляційного суду від 06 червня 2024 року відкрито апеляційне провадження за вказаними апеляційними скаргами.

21 червня 2024 року від ОСББ «ПЕРСПЕКТИВНЕ+» надійшла заява про приєднання до апеляційної скарги Подільського відділудержавноївиконавчоїслужби умістіКропивницькомуПівденного міжрегіональногоуправлінняюстиції(м.Одеса)на рішення Ленінського районного суду м. Кіровограда від 19 вересня 2022 року.

Відповідно до статті 363 ЦПК України,учасники справи мають право приєднатися до апеляційної скарги, поданої особою, на стороні якої вони виступали. До апеляційної скарги мають право приєднатися також особи, які не брали участі у справі, якщо суд вирішив питання про їхні права, свободи, інтереси та (або) обов`язки. Заяву про приєднання до апеляційної скарги може бути подано до початку розгляду справи в суді апеляційної інстанції. До заяви про приєднання до апеляційної скарги додаються документ про сплату судового збору та докази надсилання (направлення) копії заяви іншим учасникам справи.

Згідно частини 2 статті 368 ЦПК України, розгляд справ у суді апеляційної інстанції починається з відкриття першого судового засідання або через п`ятнадцять днів з дня відкриття апеляційного провадження, якщо справа розглядається без повідомлення учасників справи.

Заява про приєднання до апеляційної скарги подана ОСББ «ПЕРСПЕКТИВНЕ+» до початку розгляду справи в суді апеляційної інстанції, за подання заяви про приєднання до апеляційної скарги сплачено судовий збір в порядку та в розмірі, встановлених законом на належний рахунок, до заяви долучено докази направлення копії заяви іншим учасникам справи.

З оглядуна викладене,суд вважає,що слідприйняти заявуОСББ «ПЕРСПЕКТИВНЕ+»про приєднаннядо апеляційноїскарги Подільськоговідділудержавної виконавчоїслужбиумісті КропивницькомуПівденногоміжрегіональногоуправління юстиції(м.Одеса)нарішення Ленінськогорайонного судум.Кіровограда від19вересня 2022року .

Керуючись ст. ст. 260, 363, 368 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В:

Прийняти заяву Об`єднанняспіввласників багатоквартирногобудинку «ПЕРСПЕКТИВНЕ+»про приєднаннядо апеляційноїскарги Подільськоговідділудержавної виконавчоїслужбиумісті КропивницькомуПівденногоміжрегіональногоуправління юстиції(м.Одеса)на рішення Ленінського районного суду м. Кіровограда від 19 вересня 2022 року.

Ухвала апеляційного суду набирає законної сили з моменту її підписання і оскарженню не підлягає.

Головуючий суддя С. І. Мурашко

Судді О. Л. Карпенко

О. І. Чельник

СудКропивницький апеляційний суд
Дата ухвалення рішення27.06.2024
Оприлюднено01.07.2024
Номер документу120046093
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи у спорах про недоговірні зобов’язання, з них про відшкодування шкоди, з них

Судовий реєстр по справі —405/8896/21

Ухвала від 10.09.2024

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Зайцев Андрій Юрійович

Постанова від 23.07.2024

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Мурашко С. І.

Ухвала від 27.06.2024

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Мурашко С. І.

Ухвала від 27.06.2024

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Мурашко С. І.

Ухвала від 07.06.2024

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Мурашко С. І.

Ухвала від 23.05.2024

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Мурашко С. І.

Ухвала від 13.05.2024

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Мурашко С. І.

Ухвала від 13.05.2024

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Мурашко С. І.

Ухвала від 02.05.2024

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Мурашко С. І.

Рішення від 19.09.2022

Цивільне

Ленінський районний суд м.Кіровограда

Іванова Л. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні