Ухвала
від 02.08.2024 по справі 2-229/11
НОВОВОДОЛАЗЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

справа № 2-229/11

провадження № 6/631/36/24

УХВАЛА

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

02 серпня 2024 року смт Нова Водолага

Нововодолазький районний суд Харківської області у складі:

головуючого судді Пархоменко І. О.,

при секретарі судового засідання Ляшенко І. М.,

розглянувши представника позивача ОСОБА_1 про видачу дубліката виконавчого листа по цивільній справі за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_3 про стягнення аліментів

В С Т А Н О В И В:

Представник позивача ОСОБА_1 , який діє в інтересах та від імені ОСОБА_2 звернувся до Нововодолазького районного суду Харківської області з заявою про видачу дубліката виконавчого листа по цивільній справі за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_3 про стягнення аліментів, посилаючись на те, що вищевказаний виконавчий документ було втрачено.

Позивач ОСОБА_2 та її представник ОСОБА_1 у судове засідання не з?явилися, через канцелярію суду представник позивача надав заяву, де просив суд провести судове засідання без участі позивача та її представника.

Відповідач у судове засідання не з`явилася, через канцелярію суду надав заяву, де просив суд провести судове засідання без його участі.

Вивчивши заяву, дослідивши матеріали справи № 2-229/11 за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_3 про стягнення аліментів, суд дійшов наступного.

Рішенням Нововодолазького районного суду Харківської області від 30 січня 2011 року було задоволено позов ОСОБА_2 до ОСОБА_3 про стягнення аліментів.

Стягнуто з ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця с. Просяне Нововодолазького району Харківської області аліменти в розмірі 1/4 частки всіх видів заробітку на користь ОСОБА_2 на утримання неповнолітньої дитини ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 до її повноліття, щомісячно, але не менш ніж 30 відсотків прожиткового мінімуму встановленого для дитини відповідного віку, починаючи з 14 березня 2011 року.

Представник позивача ОСОБА_1 звернувся до суду з заявою про видачу дубліката виконавчого листа, посилаючись на те, що виконавчий лист було втрачено, оскільки оригінал виконавчого листа до ВДВС не надходив, тобто його було втрачено при пересилці.

Відповідно до п. 17.4 ч.1 розділуХІІІПерехідних положень ЦПК Україниу разі втрати виконавчого документа суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, незалежно від того, суд якої інстанції видав виконавчий документ, може видати його дублікат, якщо стягувач або державний виконавець, приватний виконавець звернувся із заявою про це до закінчення строку, встановленого для пред`явлення виконавчого документа до виконання. Про видачу дубліката виконавчого документа постановляється ухвала у десятиденний строк із дня надходження заяви. За видачу стягувачу дубліката виконавчого документа справляється судовий збір у розмірі 0,03 розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб. Ухвала про видачу чи відмову у видачі дубліката виконавчого документа може бути оскаржена в апеляційному та касаційному порядку.

Судом встановлено, що заяву про видачу дублікату виконавчого листа стягувачем було подано в строк, становлений для пред`явлення виконавчого документа до виконання, відповідно до Закону України "Про виконавче провадження".

Оскільки виконавчий лист по справі № 2-229/11 за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_3 про стягнення аліментів було втрачено, суд доходить висновку, що заява про видачу дубліката виконавчого листа підлягає задоволенню.

На підставівикладеного,керуючисьп.17.4Перехідних положеньЦПК України,суд

У Х В А Л И В:

Заяву представника позивача ОСОБА_1 про видачу дубліката виконавчого листа задовольнити.

Видати ОСОБА_2 дублікат виконавчого листа, виданого на підставі рішення Нововодолазького районного суду Харківської області від 30 січня 2011 року по справі № 2-229/11 за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_3 про стягнення аліментів.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається учасниками справи до Харківського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Ухвала, що постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя І. О. Пархоменко

СудНововодолазький районний суд Харківської області
Дата ухвалення рішення02.08.2024
Оприлюднено26.08.2024
Номер документу121175895
СудочинствоЦивільне
КатегоріяІнші скарги та заяви в процесі виконання судових рішень та рішень інших органів (посадових осіб)

Судовий реєстр по справі —2-229/11

Ухвала від 02.08.2024

Цивільне

Нововодолазький районний суд Харківської області

Пархоменко І. О.

Ухвала від 21.08.2024

Цивільне

Нововодолазький районний суд Харківської області

Пархоменко І. О.

Ухвала від 26.07.2024

Цивільне

Нововодолазький районний суд Харківської області

Пархоменко І. О.

Рішення від 16.06.2011

Цивільне

Біляївський районний суд Одеської області

Буран В. М.

Ухвала від 17.09.2021

Цивільне

Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд Київської області

Опанасюк І. О.

Ухвала від 10.09.2021

Цивільне

Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд Київської області

Опанасюк І. О.

Ухвала від 23.07.2021

Цивільне

Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд Київської області

Свояк Д. В.

Ухвала від 07.04.2011

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Яковенко В. С.

Ухвала від 07.04.2011

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Яковенко В. С.

Ухвала від 29.03.2021

Цивільне

Нововодолазький районний суд Харківської області

Пархоменко І. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні