Ухвала
від 26.08.2024 по справі 212/6629/24
ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРИВОГО РОГУ

Справа № 212/6629/24

2-о/212/215/24

У Х В А Л А

26 серпня 2024 року м. Кривий Ріг

Суддя Жовтневого районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області Власенко М.Д., ознайомившись із заявою ОСОБА_1 (адреса: АДРЕСА_1 ), заінтересована особа: Державний нотаріус Запорізької районної державної нотаріальної контори Кравцова Любов Михайлівна (адреса: Запорізька обл., м. Запоріжжя, вул. Істоміна, буд. 4) про встановлення факту родинних відносин,-

в с т а н о в и в:

У липні 2024 року в провадження суду надійшла вище вказана заява, яка ухвалою суду від 09 липня 2024 року була залишена без руху, заявнику надано строк для усунення недоліків.

29 липня 2024 року заявником усунуто недоліки заяви.

Заява відповідає вимогам ст.318 ЦПК України. Підстави, визначені статтями 185 - 186 ЦПК України, для залишення заяви без руху, повернення заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні, тому її слід прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі.

Крім того, згідно ч.2 ст.294 ЦПК України, з метою з`ясування обставин справи суд може за власною ініціативою витребувати необхідні докази.

З метою повного і об`єктивного з`ясування обставин справи, суд вважає за необхідне витребувати з Запорізької районної державної нотаріальної контори копію спадкової справи, заведеної після смерті ОСОБА_2 , а також витребувати з Покровського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у місті Кривому Розі Криворізького району Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) відомості про шлюб ОСОБА_3 .

На підставі наведеного та керуючись ст.ст.175, 177, 187, 260, 274, 294 ЦПК України, суддя,-

постановив:

Прийняти заяву до розгляду та відкрити провадження у справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: Державний нотаріус Запорізької районної державної нотаріальної контори Кравцова Любов Михайлівна про встановлення факту родинних відносин.

Розгляд справи проводити в порядку окремого провадження.

Призначити слуханнясправи на26вересня 2024року о10.00годині у залі судового засідання № 200 в приміщенні Жовтневого районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області за адресою: м. Кривий Ріг, вул. Захисників Азовсталі, буд. 3.

У судове засідання викликати заявника та заінтересовану особу.

Витребувати з Покровського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у місті Кривому Розі Криворізького району Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) (50029, Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг, вул. Федора Караманиць, буд. 35) відомості про наявність актового запису про шлюб ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Витребувати з Запорізької районної державної нотаріальної контори (69089, Запорізька обл., м. Запоріжжя, вул. Істоміна, буд. 4) копію спадкової справи, заведеної після смерті ОСОБА_2 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Роз`яснити,щовідповіднодост.84ЦПКУкраїни, особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

Роз`яснити, що у разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу у вигляді тимчасового вилучення цих доказів державним виконавцем для дослідження судом, а також накладення штрафу у сумі від одного до десяти розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

Витребувані докази надати суду у строк до 24 вересня 2024 року.

Відповідно до ч.3,4 ст.294ЦПКУкраїни справи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду. Справи окремого провадження суд розглядає за участю заявника і заінтересованих осіб.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет: https://court.gov.ua/sud0413/

Копію ухвалинадіслатизаявнику,копіюухвализ копієюзаявитадоданих документівнадіслатизаінтересованій особі.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала може бути оскаржена лише з підстав порушення правил підсудності шляхом подання апеляційної скарги до Дніпровського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення.

Ухвала суду складена та підписана 26 серпня 2024 року.

Суддя: М.Д. Власенко

СудЖовтневий районний суд м.Кривого Рогу
Дата ухвалення рішення26.08.2024
Оприлюднено28.08.2024
Номер документу121211654
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про встановлення фактів, що мають юридичне значення, з них: інших фактів, з них:.

Судовий реєстр по справі —212/6629/24

Ухвала від 26.09.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Кривого Рогу

Власенко М. Д.

Ухвала від 26.08.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Кривого Рогу

Власенко М. Д.

Ухвала від 09.07.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Кривого Рогу

Власенко М. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні