Ухвала
від 28.08.2024 по справі 320/43050/23
ШОСТИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ШОСТИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУДСправа № 320/43050/23

У Х В А Л А

28 серпня 2024 року м. Київ

Шостий апеляційний адміністративний суд у складі колегії суддів: судді-доповідача Черпака Ю.К. та суддів Маринчак Н.Є., Штульман І.В., розглянувши в порядку письмового провадження питання про виправлення описки в ухвалі Шостого апеляційного адміністративного суду від 13 липня 2024 року про призначення апеляційної скарги до розгляду в адміністративній справі за позовом приватного нотаріуса Ужгородського міського нотаріального округу Селехмана Олександра Анатолійовича до Міністерства юстиції України, Державного підприємства "Національні інформаційні системи", за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача: дочірнє підприємство Державної акціонерної компанії "Хліб України" "Хлібна база № 89", ОСОБА_1 , третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідачів: акціонерне товариство "Державна акціонерна компанія "Хліб України", Акціонерне товариство "Державна продовольчо-зернова корпорація України", Кабінет Міністрів України, Міністерство економіки України, про визнання протиправними та скасування наказів, зобов`язання вчинити певні дії,

В С Т А Н О В И В:

Рішенням Київського окружного адміністративного суду від 10 травня 2024 року позов приватного нотаріуса Ужгородського міського нотаріального округу Селехмана Олександра Анатолійовича задоволено.

В апеляційній скарзі, поданій 30 травня 2024 року, приватний нотаріус Ужгородського міського нотаріального округу Селехмана Олександра Анатолійовича просить змінити зазначене рішення шляхом доповнення мотивувальної частини мотивами, доводами та висновками, викладеними в цій апеляційній скарзі, а в іншій частині - залишити без змін.

В апеляційних скаргах Міністерство юстиції України, Міністерство економіки України, Акціонерне товариство "Державна продовольчо-зернова корпорація України" просять скасувати зазначене рішення та ухвалити нове, яким відмовити у задоволенні позовних вимог.

Ухвалою Шостого апеляційного адміністративного суду від 05 червня 2024 року відкрито апеляційне провадження за апеляційною скаргою приватного нотаріуса Ужгородського міського нотаріального округу Селехмана Олександра Анатолійовича.

Ухвалою Шостого апеляційного адміністративного суду від 13 червня 2024 року відкрито апеляційне провадження за апеляційними скаргами Міністерства юстиції України, Міністерства економіки України, Акціонерного товариства "Державна продовольчо-зернова корпорація України".

Ухвалою Шостого апеляційного адміністративного суду від 18 липня 2024 року закінчено підготовчі дії та призначено справу до апеляційного розгляду в порядку письмового провадження з 28 серпня 2024 року.

У вступній частині цієї ухвали судом було допущено описку, замість: "перевіривши апеляційні скарги Міністерства юстиції України, Міністерства економіки України, Акціонерного товариства "Державна продовольчо-зернова корпорація України", приватного нотаріуса Ужгородського міського нотаріального округу Селехмана Олександра Анатолійовича", зазначено "перевіривши апеляційну скаргу приватного нотаріуса Ужгородського міського нотаріального округу Селехмана Олександра Анатолійовича".

Відповідно до частини 1 статті 253 Кодексу адміністративного судочинства України суд, який постановив судове рішення, може з власної ініціативи або за заявою учасника справи чи іншої заінтересованої особи виправити допущені в судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні.

Частиною 2 статті 253 Кодексу адміністративного судочинства України встановлено, що питання про внесення виправлень суд може вирішити в порядку письмового провадження.

За таких обставин, суд вважає за необхідне з власної ініціативи виправити допущену описку в зазначеній ухвалі Шостого апеляційного адміністративного суду.

На підставі викладеного, керуючись статтями 243, 248, 253, 321, 325 КАС України, суд

У Х В А Л И В:

Виправити описку у вступній частині ухвали Шостого апеляційного адміністративного суду від 13 липня 2024 року про призначення апеляційної скарги до розгляду та зазначити "перевіривши апеляційні скарги Міністерства юстиції України, Міністерства економіки України, Акціонерного товариства "Державна продовольчо-зернова корпорація України", приватного нотаріуса Ужгородського міського нотаріального округу Селехмана Олександра Анатолійовича».

Дане рішення є невід`ємною частиною ухвали Шостого апеляційного адміністративного суду від 13 липня 2024 року про призначення апеляційної скарги до розгляду.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддями та може бути оскаржена протягом тридцяти днів шляхом подачі касаційної скарги безпосередньо до Верховного Суду.

Суддя-доповідач Черпак Ю.К.

Судді Маринчак Н.Є.

Штульмана І.В.

СудШостий апеляційний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення28.08.2024
Оприлюднено02.09.2024
Номер документу121278981
СудочинствоАдміністративне
КатегоріяСправи з приводу забезпечення функціонування органів прокуратури, адвокатури, нотаріату та юстиції (крім категорій 107000000), зокрема у сфері нотаріату

Судовий реєстр по справі —320/43050/23

Ухвала від 06.09.2024

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Черпак Юрій Кононович

Ухвала від 28.08.2024

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Черпак Юрій Кононович

Ухвала від 18.07.2024

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Черпак Юрій Кононович

Ухвала від 13.06.2024

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Черпак Юрій Кононович

Ухвала від 05.06.2024

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Черпак Юрій Кононович

Рішення від 10.05.2024

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Кушнова А.О.

Ухвала від 01.04.2024

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Кушнова А.О.

Ухвала від 26.01.2024

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Кушнова А.О.

Ухвала від 05.12.2023

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Кушнова А.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні