Ухвала
від 18.09.2024 по справі 744/392/24
НОВГОРОД-СІВЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 744/392/24

Провадження № 2/739/441/24

УХВАЛА

про повернення позовної заяви

18 вересня 2024 року м. Новгород-Сіверський

Суддя Новгород-Сіверського районного суду Чернігівської області Іващенко І.К., ознайомившись з матеріалами позовної заяви в.о. керівника Новгород-Сіверської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Чернігівської обласної військової (державної) адміністрації до Семенівської міської ради Новгород-Сіверського району Чернігівської області, Товариства з обмеженою відповідальністю «БФ-АГРО-ІНВЕСТ», ОСОБА_1 , про усунення перешкод у користування та розпорядженні земельною ділянкою; тертя особа на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору: ІНФОРМАЦІЯ_1 ,-

В С Т А Н О В И В:

18 вересня 2024 року на підставі розпорядження Семенівського районного суду Чернігівської області, в порядку ст.ст. 31,41 ЦПК України, до Новгород-Сіверського районного суду Чернігівської області було передано цивільну справу за позовом в.о. керівника Новгород-Сіверської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Чернігівської обласної військової (державної) адміністрації до Семенівської міської ради Новгород-Сіверського району Чернігівської області, Товариства з обмеженою відповідальністю «БФ-АГРО-ІНВЕСТ», ОСОБА_1 , про усунення перешкод у користування та розпорядженні земельною ділянкою; тертя особа на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору: ІНФОРМАЦІЯ_1 .

При автоматичному розподілі головуючим по справі № 744/392/24 визначено суддю ОСОБА_2 .

Дослідивши зміст позовної заяви, було встановлено порушення вимог складання позовної заяви, а саме позовна заява у вступній частині позовної заяви вказано що позовна заява подається в.о. керівника Новгород-Сіверської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Чернігівської обласної військової (державної) адміністрації, однак підписана вказана позовна заява керівником Новгород-Сіверської окружної прокуратури Антоном Дудко, одночасно з цим до позовної заяви не додано документів на підтвердження повноважень підписанта на ведення справи.

Згідно п.1ч.4ст.185ЦПК України позовна заява, повертається у випадку якщо, заяву подано особою, яка не має процесуальної дієздатності, не підписано або підписано особою, яка не має права її підписувати або особою посадове становище якої не вказано.

На підставі викладеного, керуючись статтями 175, 185, 258, 260, 261 ЦПК України, ст. 23 Закону України «Про прокуратуру» суддя-

УХВАЛИВ:

Позовну заяву в.о. керівника Новгород-Сіверської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Чернігівської обласної військової (державної) адміністрації до Семенівської міської ради Новгород-Сіверського району Чернігівської області, Товариства з обмеженою відповідальністю «БФ-АГРО-ІНВЕСТ», ОСОБА_1 , про усунення перешкод у користування та розпорядженні земельною ділянкою; тертя особа на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору: ІНФОРМАЦІЯ_1 - повернути позивачу разом з усіма додатками.

Роз`яснити позивачу, що відповідно до частини сьомої статті 185 ЦПК України повернення позовної заяви не перешкоджає повторному зверненню із позовною заявою до суду, якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для її повернення.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та може бути оскаржена шляхом подання апеляційної скарги до Чернігівського апеляційного суду у п`ятнадцятиденний строк з дня її складення.

Суддя І.К. Іващенко

СудНовгород-Сіверський районний суд Чернігівської області
Дата ухвалення рішення18.09.2024
Оприлюднено20.09.2024
Номер документу121696283
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: щодо усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою

Судовий реєстр по справі —744/392/24

Ухвала від 18.09.2024

Цивільне

Новгород-Сіверський районний суд Чернігівської області

Іващенко І. К.

Ухвала від 09.09.2024

Цивільне

Семенівський районний суд Чернігівської області

Смага С. В.

Ухвала від 12.08.2024

Цивільне

Семенівський районний суд Чернігівської області

Смага С. В.

Ухвала від 15.07.2024

Цивільне

Семенівський районний суд Чернігівської області

Гнип О. І.

Ухвала від 09.07.2024

Цивільне

Семенівський районний суд Чернігівської області

Гнип О. І.

Ухвала від 04.07.2024

Цивільне

Семенівський районний суд Чернігівської області

Гнип О. І.

Ухвала від 02.07.2024

Цивільне

Семенівський районний суд Чернігівської області

Гнип О. І.

Ухвала від 27.06.2024

Цивільне

Семенівський районний суд Чернігівської області

Гнип О. І.

Ухвала від 18.06.2024

Цивільне

Семенівський районний суд Чернігівської області

Гнип О. І.

Ухвала від 06.06.2024

Цивільне

Семенівський районний суд Чернігівської області

Гнип О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні