Ухвала
від 17.11.2010 по справі 6-108/10
ПРИЛУЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №6-108/10

У Х В А Л А

17 листопада 2010 року суддя Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області Білоус М.В. , при секретарі Кар пенко В.О., розглянув подання г оловного державного виконав ця Відділу державної викона вчої служби Прилуцького місь крайонного управління юстиц ії Чернігівської області О СОБА_1 про звернення стягне ння на грошові кошти боржник а, що знаходяться на його раху нках в банках ,-

В С Т А Н О В И В :

Державний виконавець ві дділу державної виконавчої с лужби Прилуцького міськрай управління юстиції Чернігів ської області звернувся до с уду з поданням про звернення стягнення на грошові кошти б оржника, що знаходяться на йо го рахунках в банках.

В судовому засіданні заявн ик ОСОБА_1 підтримав своє подання.

Заслухавши пояснення заяв ника, дослідивши матеріали с прави, суд вважає, що подання п ідлягає задоволенню з наступ них підстав.

З матеріалів справи вбачає ться, що на виконанні у відділ у ДВС Прилуцького міськрайон ного управління юстиції в Че рнігівській області знаход яться виконавчі провадження про стягнення з ДП ДАК «Хліб У країни» Прилуцький КХП №1 на к ористь ПФУ України в м.Прилук ах на загальну суму 54629 грн. 06 коп .

Після проведення державни м виконавцем усіх необхідних виконавчих дій, рішення суду про стягнення з ДП ДАК «Хліб У країни» Прилуцький КХП №1 на к ористь ПФУ України в м.Прилук ах виконано не було.

З часу відкриття виконавчо го провадження боржником жод ної суми в рахунок погашення боргу сплачено не було. Отже б оржник від виконання своїх з обов”язань ухиляється, борг на користь ПФУ України в м.При луках не сплачує.

Згідно виконавчих докумен тів було з»ясовано що у боржн ика є розрахунковий рахунок у відділенні «Райффайзен бан к Аваль».

Згідно ч.2 ст.50 ЗУ «Про викона вче провадження» - стягнення за виконавчими документам и в першу чергу звертаєтьс я на кошти боржника в гривнях та іноземній валюті, інші ці нності, в тому числі кошти на рахунках та вкладах боржни ка в установах банків та ін ших кредитних організаціях, на рахунки в цінних паперах у депозитаріях цінних паперів .

Розділ УІ Цивільного проце суального кодексу України ре гулює вирішення процесуальн их питань, пов”язаних з викон анням судових рішень у цивіл ьних справах та рішень інших органів

( посадових осіб). Тому відп овідно до ст.373 ЦПК , суд може з а заявою державного виконавц я , або за заявою сторони відст рочити або розстрочити викон ання змінити чи встановити спосіб і порядок виконання р ішення.

З метою забезпечення своє часного і повного виконання судового рішення суд вважає за необхідне накласти арешт на грошові кошти боржника.

Враховуючи викладене, керу ючись ст.373 ЦПК України, ст.1074 ЦК України суд -

У Х В А Л И В :

Подання головного держа вного виконавця Відділу дер жавної виконавчої служби При луцького міськрайонного упр авління юстиції Чернігівськ ої області ОСОБА_1 про зве рнення стягнення на грошові кошти боржника, що знаходять ся на його рахунках в банках - з а д о в о л ь н и т и .

Накласти арешт на грошові к ошти боржника ДП ДАК «Хліб Ук раїни» Прилуцький КХП №1 код Є ДРПОУ 00952663, які розташовані на р озрахунковому рахунку №260018279 у ЧОД ««Райффайзен банк Аваль », МФО 353348.

Ухвала суду може бути оскар жено до апеляційного суду Че рнігівської області шляхом п одачі апеляційної скарги про тягом п»яти деів з дня її прог олошення або отримання.

С у д д я М.В.Білоус

Дата ухвалення рішення17.11.2010
Оприлюднено25.11.2010
Номер документу12363021
СудочинствоЦивільне
Сутьзвернення стягне ння на грошові кошти боржник а, що знаходяться на його раху нках в банках

Судовий реєстр по справі —6-108/10

Постанова від 13.08.2020

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Кругова С. С.

Постанова від 13.08.2020

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Кругова С. С.

Ухвала від 01.06.2020

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Кругова С. С.

Ухвала від 19.05.2020

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Кругова С. С.

Ухвала від 13.04.2020

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Кругова С. С.

Ухвала від 24.02.2020

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Кругова С. С.

Ухвала від 05.11.2010

Цивільне

Балаклійський районний суд Харківської області

Стригуненко В. М.

Ухвала від 16.08.2010

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Турецький Олександр Сергійович

Ухвала від 13.12.2010

Цивільне

Куп'янський міськрайонний суд Харківської області

Литвинов Андрій Вікторович

Ухвала від 08.11.2010

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Антонюк Олександр Андрійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні