Ухвала
від 28.09.2010 по справі 6-65/10
ЯМПІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №6-65/2010

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

28 вересня 2010 року

Ямпільський районний суд В інницької області

у складі головуючого судді Головін В.А.

за участю секретаря с\з Г ром Л.М.

розглянувши у відкритому с удовому засіданні у місті Ям піль Вінницької області

подання відділу державної виконавчої служби Ямпільськ ого районного управління юст иції про обмеження у виїзді з а кордон ОСОБА_2,

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Державн ої виконавчої служби у Ямпіл ьському районі Вінницької об ласті знаходиться на виконан ні виконавчий лист №2-813, видани й Ямпільським районним судом Вінницької області від 29 вере сня 2009 року про стягнення із ОСОБА_2 аліменти на користь ОСОБА_3 на утримання сина ОСОБА_4 ІНФОРМАЦІЯ_1, і до досягнення дитиною повно ліття. Боржник рішення суду н е виконує, злісно ухиляється від сплати аліментів на утри мання неповнолітньої дитини . Станом на 17 вересня 2010 року заб оргованість по аліментах скл адає загальну суму 2022 гривні 00 копійок.

Відділ ДВС Ямпільського РУЮ звернувся до суду із пода нням про тимчасове обмеження боржника ОСОБА_2, у праві в иїзду за межі України без вил учення паспорту громадянина України для подальшого напр авлення ухвали суду в адміні страцію державної прикордон ної служби, у зв' язку зі зліс ним ухиленням від погашення боргу.

Представник ДВС Ямпільсь кого РУЮ, подання підтримав, п росить суд його задовольнити ,, про що суду надав письмову з аяву із клопотанням справу р озглянути без його участі.

Боржник ОСОБА_2, в с удове засідання не прибув, на лежно повідомлений, про прич ини неявки суду не повідомив , заперечень не надав.

Зацікавлена особа О СОБА_3, в судове засідання не прибула, надала суду заяву в я кій просить справу розглянут и в її відсутність. Подання пр осить задовільнити.

Дослідивши матеріали по дання, суд вважає доведеними обставини, на які державний в иконавець посилається у своє му поданні.

Відповідно до ст.124 Консти туції України судові рішення ухвалюються судами України і є обов' язковими до викона ння на всій території Україн и.

Пунктом 8 ст.19 закону Украї ни « Про державну прикордонн у службу України» відповідно до визначених законом завда нь, покладається зокрема, зап обігання та недопущення в' ї зду в Україну та виїзду з Укр аїни осіб, яким згідно із зак онодавством не дозволяється в' їзд в Україну або яких тим часово обмежено у праві виїз ду з України, у тому числі згід но з дорученнями правоохорон них органів.

Відповідно до ст.6 Закону У країни «Про порядок виїзду з України і в»їзду підставою д ля тимчасових обмежень у пра ві виїзду громадян України з а кордон, якщо діють неврегул ьовані аліментні, договірні чи інші невиконання зобов' я зання - до виконання зобов' язань, або розв' язання спор у за погодженням сторін. Наяв ність в особи згідно Закону У країни «Про порядок виїзду з України та в`їзду в Україну гр омадян України» невиконаних зобов' язань покладених на неї судовим рішенням, є підст авою для обмеження її у праві виїзду за межі України.

З врахуванням наведеного , суд має підстави для задовол ення подання.

Керуючись ст. 217 ЦПК Україн и, суд

У Х В А Л И В :

Подання задовольнити.

Обмежити тимчасово здійс нювати виїзд із України без в илучення паспорта громадяни на ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_2 , уродженця та жителя с.Качк івка Ямпільського району Він ницької області, для подаль шого направлення ухвали суду в адміністрацію державної п рикордонної служби у зв' язк у зі злісним ухиленням від по гашення боргу у сумі 2022 гривні 00 копійок на користь ОСОБА_3 , до повного погашення борг у в сумі 2022 гривні 00 копійок.

Ухвала може бути оскарже на до апеляційного суду Вінн ицької області протягом п' я ти днів з дня її проголошення шляхом подання заяви про апе ляційне оскарження Ямпільсь кому районному суду Вінницьк ої області. Апеляційна скарг а на ухвалу суду подається пр отягом десяти днів після под ання заяви про апеляційне ос карження.

ГОЛОВУЮЧИЙ В.А. ГОЛОВІН

СудЯмпільський районний суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення28.09.2010
Оприлюднено02.12.2010
Номер документу12532669
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —6-65/10

Ухвала від 28.05.2010

Цивільне

Бердянський міськрайонний суд Запорізької області

Ухвала від 12.10.2010

Цивільне

Черняхівський районний суд Житомирської області

Сергійко В. В.

Ухвала від 25.10.2010

Цивільне

Здолбунівський районний суд Рівненської області

Плевако О. П.

Ухвала від 08.10.2010

Цивільне

Добропільський міськрайонний суд Донецької області

Мавроді Р. Ф.

Ухвала від 06.08.2015

Цивільне

Комсомольський міський суд Полтавської області

Таранкова І. М.

Ухвала від 18.10.2010

Цивільне

Комсомольський міський суд Полтавської області

Таранкова Ірина Михайлівна

Ухвала від 13.12.2010

Цивільне

Онуфріївський районний суд Кіровоградської області

Шелесько Василь Дмитрович

Ухвала від 21.12.2010

Цивільне

Сарненський районний суд Рівненської області

Товстика Інга Володимирівна

Ухвала від 08.12.2010

Цивільне

Каланчацький районний суд Херсонської області

Ковальчук Олена Валеріївна

Ухвала від 28.09.2010

Цивільне

Ямпільський районний суд Вінницької області

Головін Віктор Андрійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні