Ухвала
від 13.12.2010 по справі 19/138-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД СУМСЬКО Ї ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про порушення провадження у справі

13.12.10 Справа №19/138-10.

Суддя Спиридонова Н.О.

розглянувши заяву Конотоп ської міжрайонної державної податкової інспекції

про визнання банкрутом Фіз ичної особи - підприємця О СОБА_1 (АДРЕСА_1, ід. номер НОМЕР_1)

та вивчивши інші матеріали , додані кредитором, визнав їх достатніми для порушення пр овадження у справі про банкр утство.

Керуючись статтями 1, 7, 52 Зако ну України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом », суд -

ухвалив:

1. Прийняти заяву Конот опської міжрайонної державн ої податкової інспекції до р озгляду.

2. Порушити провадження у сп раві і призначити проведення засідання суду на 11 січня 2011 р оку о 11:20 год. у приміщенні госп одарського суду Сумської обл асті за адресою: м. Суми, просп ект Шевченка, 18/1, каб. № 315.

3. Зобов'язати кредитора за т ри дні до судового засідання надати суду: довідку з Єдиног о державного реєстру юридичн их осіб та фізичних осіб - пі дприємців (від державного ре єстратора) з даними про наявн ість чи відсутність боржника за його місцезнаходженням, п ро статус відомостей про фіз ичну особу, стан фізичної - під приємця станом на дату розгл яду справи.

4. Зобов' язати кредит ора за три дні до судового зас ідання надати суду згоду на й ого призначення ліквідаторо м або надати суду пропозиції щодо узгодженої кандидатури ліквідатора боржника з числ а осіб, які мають ліцензію арб ітражного керуючого разом зі згодою арбітражного керуючо го.

5. Зобов' язати боржника за три дні до судового засіданн я надати суду: відзив на заяву кредитора, в якому викласти з аперечення або визнання борг у кредитора, докази, що підтве рджують обставини викладені у відзиві на заяву; дані про з агальну суму заборгованості перед усіма кредиторами з ро зшифровкою усіх сум боргу по кожному кредитору окремо, та кож окремо по кожному дебіто ру; дані про заборгованість п о податкам і зборам (обов' яз ковим платежам); дані про майн ові активи боржника, у тому чи слі дані про грошові кошти, як і знаходяться на рахунках бо ржника; поштові адреси банкі в і інших фінансових установ , що обслуговують боржника; до відки з установ банку про рух грошових коштів по поточних рахунках в установах банку з а період останнього року; пер елік та повний опис заставле ного майна.

6. Зобов' язати Сектор з питань банкрутства у Сумськ ій області підготувати пропо зиції щодо узгодженої кандид атури ліквідатора боржника з числа осіб, які мають ліцензі ю арбітражного керуючого і р азом зі згодою арбітражного керуючого за три дні до розгл яду справи подати її господа рському суду Сумської област і.

7. З моменту винесення ухвал и про порушення провадження у справі про банкрутство вве сти мораторій на задоволення вимог кредиторів.

Протягом дії мораторію на з адоволення вимог кредиторів : забороняється стягнення на підставі виконавчих докумен тів та інших документів, за як ими здійснюється стягнення в ідповідно до законодавства; не нараховуються неустойка ( штраф, пеня), не застосовуютьс я інші санкції за невиконанн я чи неналежне виконання гро шових зобов'язань і зобов'яза нь щодо сплати страхових вне сків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхуван ня, податків і зборів (обов'яз кових платежів).

Дія мораторію на задоволен ня вимог кредиторів не пошир юється на виплату заробітної плати, аліментів, відшкодува ння шкоди, заподіяної здоров ' ю та життю громадян, авторс ької винагороди.

8. Копію даної ухвали направ ити: кредитору, боржнику, держ авному органу з питань банкр утства, органу ДВС, державном у реєстратору.

Суддя (підпис) Н.О.Спиридонова

СудГосподарський суд Сумської області
Дата ухвалення рішення13.12.2010
Оприлюднено17.12.2010
Номер документу12852134
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —19/138-10

Ухвала від 06.06.2011

Господарське

Господарський суд Сумської області

Котельницька Вікторія Леонідівна

Ухвала від 16.05.2011

Господарське

Господарський суд Сумської області

Котельницька Вікторія Леонідівна

Ухвала від 18.04.2011

Господарське

Господарський суд Сумської області

Котельницька Вікторія Леонідівна

Постанова від 11.01.2011

Господарське

Господарський суд Сумської області

Спиридонова Надія Олександрівна

Ухвала від 13.12.2010

Господарське

Господарський суд Сумської області

Спиридонова Надія Олександрівна

Рішення від 15.10.2010

Господарське

Господарський суд Одеської області

Петренко Н.Д.

Ухвала від 11.10.2010

Господарське

Господарський суд Одеської області

Петренко Н.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні