Ухвала
від 06.06.2011 по справі 19/138-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД СУМСЬКО Ї ОБЛАСТІ

УХВАЛА

06.06.11

Справа №19/138-10.

Господарський суд Сумськ ої області у складі судді Кот ельницької В.Л.,

при секретарі Лаврик О.В.,

за участю:

представника кредитора - не з'явився

боржника - не з'явився

ліквідатора - не з'явився

розглянувши у відкритому с удовому засіданні у приміщен ні господарського суду Сумс ької області матеріали справ и № 19/138-10

за заявою кредитора - Коно топської міжрайонної держав ної податкової інспекції

до боржника - Фізичної осо би - підприємця ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1; ід. номер НОМЕР_1 )

про банкрутство, -

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою господарського су ду Сумської області від 13.12.2010р. порушено провадження у даній справі в порядку, передбачен ому ст.52 Закону України “Про в ідновлення платоспроможнос ті боржника або визнання йог о банкрутом”.

Постановою господарського суду Сумської області від 11.01.2 011р. боржника було визнано бан крутом, відкрито ліквідаційн у процедуру та призначено лі квідатором боржника - арбіт ражного керуючого Іваненк о Наталію Олександрівну.

Ліквідатор банкрута Іван енко Н.О. у відповідності до ст. 32 Закону України «Про відн овлення платоспроможності б оржника або визнання його ба нкрутом» подала до господарс ького суду на затвердження з віт ліквідатора та ліквідаці йний баланс.

Ухвалою суду від 18.04.2011 року ро згляд звіту ліквідатора та л іквідаційного балансу ФОП ОСОБА_1 був призначений в су дове засідання на 16 травня 2011 р оку.

В судовому засіданні 16.05.2011 ро ку розгляд звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу б анкрута було відкладено, у зв ' язку з неявкою представник ів сторін та ліквідатора у су дове засідання на 06.06.2011р. та зоб ов' язано ліквідатора надат и суду письмові пояснення що до поданого звіту та ліквіда ційного балансу банкрута.

Від кредитора до суду надій шло клопотання №8217/9/10 від 03.06.2011ро ку про розгляд звіту ліквіда тора та ліквідаційного балан су банкрута у справі № 19/138-10 без його участі, у зв' язку зі зна чним скороченням фінансуван ня на службові відрядження, т а про згоду на затвердження з віту та ліквідаційного балан су банкрута.

Банкрут (його представник) в судове засідання не з' явив ся, хоча про час та місце слуха ння справи був повідомлений належним чином, тому суд вваж ає за можливе розглянути зві т ліквідатора та ліквідаційн ий баланс за відсутності бан крута у відповідності до ст. 75 ГПК України та ч. 12 статті 11 Зак ону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ».

Розглянувши наданий суду з віт ліквідатора і ліквідацій ний баланс, документи що свід чать про виконання ліквідаці йної процедури, суд встанови в, що після визнання боржника банкрутом, призначення лікв ідатора і відкриття ліквідац ійної процедури, ліквідаторо м з метою формування ліквіда ційної маси були надіслані з апити до Буринського відділе ння Конотопської МДПІ, Управ ління Держкомзему в Буринськ ому районі, УДАІ УМВС України в Сумській області, КП "Буринс ьке БТІ", Інспекції державног о технічного нагляду Сумсько ї ОДА. Згідно довідки УДАІ УМВ С України в Сумській області № 135 від 01.02.2011р. за ОСОБА_1 тран спортні засоби не зареєстров ані. Згідно довідки Інспекці ї Держтехнагляду від 28.03.2011р. за вих. №2/3373 за банкрутом машини, щ о підлягають обліку - не зареє стровані. Відповідно до дові дки Буринського відділення К онотопської МДПІ №700/11 від 10.03.2011 р оку за банкрутом не зареєстр овані розрахункові рахунки в банківських установах, а так ож не зареєстровано нерухомо го майна згідно даних КП "Бури нське БТІ" (довідка №104 від 22.04.2011р .). Згідно довідки Управління Д ержкомзему у Буринському рай оні № 219 від 28.03.2011р. за ФОП ОСОБА _1 права власності на земель ні ділянки не зареєстровано. Таким чином, майнових активі в, які можна було б включити до ліквідаційної маси та спрям увати на задоволення кредито рських вимог, ліквідатором в иявлено не було.

Крім того, ліквідатором над іслано запити до всіх можлив их кредиторів банкрута. За ре зультатами відповідей на зап ити був сформований реєстр в имог кредиторів до якого вкл ючено лише вимоги ініціюючог о кредитора у розмірі 51,00 грн.

Вимоги ініціюючого кредит ора залишились непогашені у зв' язку з відсутністю майно вих активів у банкрута.

Враховуючи, що ліквідатор в иконав всі дії по ліквідації банкрута, суду надані докуме нти, що свідчать про ліквідац ію банкрута, у тому числі, лікв ідаційний баланс з непогашен ою кредиторською заборгова ністю в зв'язку з відсутніст ю активів, які можна було б на правити на погашення кредито рської заборгованості, за та ких обставин суд вважає за не обхідне затвердити звіт лікв ідатора та ліквідаційний бал анс банкрута із припиненням підприємницької діяльності банкрута, та припинити прова дження у справі.

Керуючись статтею 86 Господа рського процесуального коде ксу України, ч.6 статті 31, п.6 ч.1 ст атті 40 Закону України «Про від новлення платоспроможності боржника або визнання його б анкрутом», суд -

УХВАЛИВ:

Затвердити звіт лікв ідатора та ліквідаційний бал анс банкрута.

Підприємницьку діяльність Фізичної особи - підприємц я ОСОБА_1 (АДРЕСА_1; ід. н омер НОМЕР_1) - припинити.

Зобов'язати державного реє стратора провести державну р еєстрацію припинення підпри ємницької діяльності фізичн ої особи - підприємця банкрут а, внести до Єдиного державно го реєстр юридичних осіб та ф ізичних осіб-підприємців зап ис про припинення підприємни цької діяльності фізичної ос оби - підприємця банкрута та н аправити органам державної с татистики, державної податко вої служби, Пенсійного фонду України, фондів соціального страхування повідомлення пр о проведення державної реєст рації припинення підприємни цької діяльності фізичної ос оби - підприємця.

Провадження по справі прип инити.

Копію даної ухвали надісла ти: кредитору, банкруту, держа вному реєстратору, ліквідато ру, Державному органу з питан ь банкрутства, органу ДВС.

СУДДЯ (підпис) В. Л.КОТЕЛЬНИЦЬКА

Дата ухвалення рішення06.06.2011
Оприлюднено16.06.2011
Номер документу16111549
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —19/138-10

Ухвала від 06.06.2011

Господарське

Господарський суд Сумської області

Котельницька Вікторія Леонідівна

Ухвала від 16.05.2011

Господарське

Господарський суд Сумської області

Котельницька Вікторія Леонідівна

Ухвала від 18.04.2011

Господарське

Господарський суд Сумської області

Котельницька Вікторія Леонідівна

Постанова від 11.01.2011

Господарське

Господарський суд Сумської області

Спиридонова Надія Олександрівна

Ухвала від 13.12.2010

Господарське

Господарський суд Сумської області

Спиридонова Надія Олександрівна

Рішення від 15.10.2010

Господарське

Господарський суд Одеської області

Петренко Н.Д.

Ухвала від 11.10.2010

Господарське

Господарський суд Одеської області

Петренко Н.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні