Ухвала
від 04.12.2007 по справі 10/13б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

10/13б

ГОСПОДАРСЬКИЙ

СУД

Луганської області

91016, м.Луганськ

пл.Героїв ВВВ 3а

тел.55-17-32

ХОЗЯЙСТВЕННЫЙ

СУД

Луганской области

91016, г.Луганск

пл.Героев ВОВ 3а

тел.55-17-32

УХВАЛА

                    

04.12.07                                                                                 Справа № 10/13б.

Суддя Т.С. Кірпа, при секретарі Скрипник М.С.,

розглянувши матеріали за заявою

кредитора    - Біловодської міжрайонної державної податкової інспекції  

                     Луганської області                              

до банкрута - Сільськогосподарського товариства з обмеженою

                     відповідальністю імені Т.Г. Шевченка, с. Новомикільське   

                     Міловського району  Луганської області                    

Про банкрутство

В присутності представників сторін:

від кредиторів - Кризький О.В., дов. №17 від 30.07.07. (Біловодська МДПІ);

від банкрута - не прибули; ліквідатор - Мікаілова Р.В.

Обставини справи:  банкрутство, ліквідаційна процедура, розгляд клопотання ліквідатора Мікаілової Р.В. про передачу їй колишнім ліквідатором банкрута печатки, штампів, документації та матеріальних цінностей банкрута.

          За розпорядженням заступника голови господарського суду Луганської області  Рябцевої О.В. від 03.12.07. справу №10/13б передано на розгляд судді Кірпа Т.С.

Розглянувши матеріали справи та додатково надані, вислухавши ліквідатора та представника кредитора, суд

в с т а н о в и в :

Постановою господарського суду Луганської області від 03.02.03. №10/13б боржника - СТОВ імені Шевченка визнано банкрутом в порядку ст. 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” (далі - Закон), відкрито ліквідаційну процедуру.

Згідно ухвали суду від 21.02.03. ліквідатором у справі  призначено арбітражного керуючого Ілюшина В.Г., якого зобов'язано здійснити ліквідаційну процедуру та надати суду звіт за результатами своєї роботи та ліквідаційний баланс банкрута, іншу документацію відповідно до вимог ст. ст. 32, 52 Закону.

05.10.07. судом замінено ліквідатора Ілюшина В.Г., новим ліквідатором банкрута призначено арбітражного керуючого Мікаілову Р.В., на яку покладено відповідні повноваження та обов'язки по здійсненню ліквідаційної процедури, в тому числі й щодо подання до суду звіту про свою роботу та ліквідаційного балансу банкрута відповідно до  вимог ст. ст. 22 - 32 Закону.

Як вбачається з матеріалів справи ліквідаційну процедуру у справі ще не завершено, встановлений Законом строк ліквідаційної процедури неодноразово судом продовжувався за клопотаннями ліквідатора та кредиторів, останній раз до 05.01.08. (ухвала від 05.10.07.).

У даному судовому засіданні ліквідатор Мікаілова Р.В. надала до суду клопотання вих. №32/б від 03.12.07. про зобов'язання колишнього ліквідатора банкрута СТОВ імені Шевченка  Ілюшина В.Г. передати їй, як ліквідатору, документацію банкрута (установчі документи, печатки та штампи підприємства, бухгалтерську та іншу документацію), а також інші матеріальні цінності банкрута, оскільки вищезгадана особа до теперішнього часу, в порушення вимог Закону, цього не зробила.

В обґрунтування свого клопотання ліквідатор Мікаілова Р.В. посилається на наступне.

На прохання ліквідатора щодо передачі їй документації банкрута та іншого, викладених в її письмових повідомленнях, надісланих на адресу ліквідатора Ілюшина В.Г., колишній ліквідатор Ілюшин В.Г. до даного часу ніяк не відреагував (підтвердження - копія листа ліквідатора на адресу колишнього ліквідатора Ілюшина В.Г. №11/б від 25.10.07. з доказами його надіслання).  

 Приймаючи до уваги, що вищезазначене клопотання ліквідатора Мікаілової Р.В. відповідає положенням  п. 2 ст. 25  Закону, щодо обов'язку  посадових осіб  протягом 15 - ти днів з дня призначення нового ліквідатора передати йому бухгалтерську та іншу документацію, печатки та штампи, матеріальні та інші цінності банкрута, суд задовольняє подане клопотання.  

На підставі викладеного, суд вважає за необхідне вжити заходи щодо примусового вилучення у колишнього ліквідатора банкрута арбітражного керуючого  Ілюшина Володимира Георгійовича, що мешкає за адресою: м. Луганськ, містечко Щорса, буд. 23 кв. 13  усієї наявної  у нього бухгалтерської, установчої та іншої документації банкрута, печаток та штампів, матеріальних та інших цінностей банкрута - Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю імені Шевченка, с. Новомикільське Міловського району Луганської області, ідентифікаційний код 30814237, які  належать юридичній особі банкрута на праві власності, та передати їх новому ліквідатору Мікаіловій Рені Вахідівні, яка мешкає за адресою: м. Луганськ, сел. Ювілейне, вул. Артема, буд. 11, кв. 9),  з метою здійснення нею повноважень по проведенню ліквідаційної процедури у справі №10/13б згідно вимог Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, для цього видати наказ ліквідатору, Мікаіловій Рені Вахідівні для його пред'явлення до органів державної виконавчої служби,  для негайного виконання.  

За таких обставин, розгляд справи відкладається.

Керуючись ст. ст.  1, 3-1, 22 - 34  Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”,  ст. ст.  86, 87, 116 -118  ГПК України, суд

у х в а л и в :

1.Вилучити у  колишнього ліквідатора банкрута Ілюшина Володимира Георгійовича, що мешкає за адресою: м. Луганськ, містечко Щорса, буд. 23 кв. 13 усієї наявної у нього бухгалтерської, установчої та іншої документації банкрута, печаток та штампів, матеріальних та інших цінностей банкрута - Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю імені Шевченка, с. Новомикільське Міловського району Луганської області, ідентифікаційний код 30814237, які  належать юридичній особі банкрута на праві власності, та передати їх новому ліквідатору  арбітражному керуючому Мікаіловій Рені Вахідівні, яка мешкає за адресою: м. Луганськ, сел. Ювілейне, вул. Артема, буд. 11, кв. 9) з метою здійснення нею повноважень по проведенню ліквідаційної процедури у справі №10/13б згідно вимог Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, для цього видати наказ ліквідатору - Мікаіловій Рені Вахідівні для його пред'явлення до органів державної виконавчої служби,  для негайного виконання.  

2.Видати наказ ліквідатору - арбітражному керуючому Мікаіловій Рені Вахідівні на примусове вилучення у колишнього ліквідатора банкрута Ілюшина Володимира Георгійовича, що мешкає за адресою: м. Луганськ, містечко Щорса, буд. 23 кв. 13  усієї наявної  у нього бухгалтерської, установчої та іншої документації банкрута, печаток та штампів, матеріальних та інших цінностей банкрута - Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю імені Шевченка, с. Новомикільське Міловського району Луганської області, ідентифікаційний код 30814237, які  належать юридичній особі банкрута на праві власності, та передати їх новому ліквідатору арбітражному керуючому Мікаіловій Рені Вахідівні, яка мешкає за адресою: м. Луганськ, сел. Ювілейне, вул. Артема, буд. 11, кв. 9) з метою здійснення нею повноважень по проведенню ліквідаційної процедури у справі №10/13б згідно вимог Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, для цього видати наказ ліквідатору - Мікаіловій Рені Вахідівні для його пред'явлення до органів державної виконавчої служби,  для негайного виконання.  

3.Призначити розгляд справи  на  22.01.08.,  на 10 годин 45 хвилин, каб. №310.

          4.Зобов'язати ліквідатора Мікаілову Р.В. надати суду в строк до 20.12.07. докази передачі документації, печатки, штампу, матеріальних та інших цінностей  банкрута колишнім ліквідатором Ілюшиним В.Г.; завершити проведення ліквідаційної процедури, за її результатами подати до суду звіт та ліквідаційний баланс банкрута, попередньо розглянуті та схвалені комітетом кредиторів, а також іншу документацію, відповідно до вимог ст. 32 Закону.

5.Комітету кредиторів на засіданні комітету розглянути звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута, протокол засідання комітету кредиторів з цього питання надати суду у термін до 18.01.08.

          Явка ліквідатора Мікаілової Р.В., членів комітету кредиторів та представника банкрута у судове засідання обов'язкова.

Суддя                                                                                       Т.С. Кірпа

Надр. 7 прим.:

1 - до справи;

2 - 3 - кредиторам:

- Біловодській МДПІ Луганської області;

- Мичці М.С. (с. Новомикільськ, Міловського району Луганської області);

4 - банкруту;

5 - арбітражному керуючому Ілюшину В.Г.;

6 - Луганському обласному відділу з питань банкрутства;

7 - ліквідатору Мікаіловій Р.В. (м. Луганськ, сел. Ювілейне, вул. Артема, буд. 11, кв. 9) разом з наказом.

           вих. №

                 6

          10.12.07.

          

СудГосподарський суд Луганської області
Дата ухвалення рішення04.12.2007
Оприлюднено24.01.2008
Номер документу1288523
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —10/13б

Ухвала від 13.01.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 17.02.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 30.11.2010

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 21.09.2010

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 06.10.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 06.10.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 28.07.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 07.07.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 03.07.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 25.05.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні