Постанова
від 23.06.2010 по справі 4-247-10
ЗАМОСТЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ВІННИЦІ

Справа № 4-247/10

П О С Т А Н О В А

23 червня 2010 р. м. Вінниця

Суддя Замостянського ра йонного суду м. Вінниці Вороб йов В.В., при секретарі Панасюк у І.І., за участю прокурора Гри малюка В.В. розглянувши подан ня слідчого СВ Замостянськог о ВМ ГУМВС України у Вінницьк ій області про продовження с троку утримання під вартою о бвинуваченої ОСОБА_1, ІН ФОРМАЦІЯ_1, уродженки м. Ві нниці, українки, громадянки України, незаміжньої, непрац юючої, раніше судимої, прожив аючої АДРЕСА_2, -

В С Т А Н О В И В:

Слідчий СВ Замостя нського ВМ ВМВ УМВС України у Вінницькій області, звернув ся в суд з поданням про продов ження строку утримання під в артою обвинуваченої ОСОБА _1,ІНФОРМАЦІЯ_1. Зазначен е подання погоджене з прокур ором Замостянського району м. Вінниці.

Дане подання мотивов ане тим, що 08.04.2010 рок у, приблизно о 10.00 годинні, ОСО БА_1, знаходилась в квартирі у своєї знайомої ОСОБА_2, з а адресою АДРЕСА_3., достов ірно знаючи, що через отвір в п ерегородці балкона квартири ОСОБА_2 можливо шляхом ві льного доступу проникнути на балкон кв. АДРЕСА_1, а потім в саму квартиру, завідомо зна ючи, що в даній квартирі відсу тні мешканці, ОСОБА_1 та ОСОБА_2 вступили між собою в злочинну змову з метою таємн ого викрадення чужого майна з квартири АДРЕСА_1.

Виконуючи свій злочинний умисел, ОСОБА_1 та ОСОБА _2 через отвір в перегородці балкону останньої, перелізл и на балкон кв. АДРЕСА_1, піс ля чого через відкрите вікно , шляхом вільного доступу, про никли в квартиру АДРЕСА_1, звідки таємно викрали майно гр-ки ОСОБА_3, а саме: каблу чки із жовтого металу, вагою 4 грама, вартістю 1600 гривень, гро шей в сумі 1000 гривень, чим завда ли потерпілій матеріальної ш коду на загальну суму 2600 грн.

Після цього, ОСОБА_1. та ОСОБА_2 викраденим майном р озпорядились на власний розс уд.

30.04.2010 року Замостянський рай онним судом м. Вінниці обвину ваченій ОСОБА_1 було обран о міру запобіжного заходу у в игляді взяття під варту.

Строк тримання обвинуваче ної під вартою закінчується 30.06.2010 року, однак закінчити розс лідування до зазначеного тер міну неможливо, оскільки для закінчення досудового слідс тва необхідно виконати ряд в ажливих слідчих дій на що пот рібно ще не менше місяця, а сам е: провести стаціонарну судо во-психіатричну експертизу; виконати інші слідчі дії, нео бхідність проведення яких мо же виникнути під час розслід ування кримінальної справи.

Вислухавши думку пр окурора, який повністю підтр имав подання слідчого і прос ив суд продовжити строк утри мання під вартою обвинувачен ої ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1 , пояснення обвинуваченої ОСОБА_1 та дослідивши матер іали справи, суд вважає, що под ання слідчого підлягає задов оленню, оскільки для закінче ння досудового слідства необ хідно виконати ряд важливих слідчих дій, на що потрібно ще не менше місяця, а також те, що змінити запобіжний захід із взяття під варту на підписку про невиїзд обвинуваченій ОСОБА_1 недоцільно, оскільк и вона є особою, яка раніше суд има за вчинення аналогічних злочинів, судимість за вчине ння попереднього злочину не погашена, на шлях виправленн я не стала і вчинила новий уми сний злочин, що дає підстави в важати, що перебуваючи на вол і вона може уникнути від досу дового слідства та суду і вчи нити нові злочини.

На підставі викладеног о, керуючись ст.ст. 165-3 КПК Украї ни, -

П О С Т А Н О В И В :

Подання задовольнити .

Продовжит и строк тримання під вартою о бвинуваченої ОСОБА_1, ІН ФОРМАЦІЯ_1, уродженки м. Ві нниці, українки, громадянки України, незаміжньої, непрац юючої, проживаючої АДРЕСА_2 , раніше судимої, до 4-х місяці в, тобто до 30.08.2010 року.

Копію постанови напр авити до СІЗО тюрми № 1 м. Вінни ці для виконання.

На постанову може бут и подана апеляція до апеляці йного суду Вінницької област і на протязі 3 діб з дня її вин есення.

Суддя

СудЗамостянський районний суд м.Вінниці
Дата ухвалення рішення23.06.2010
Оприлюднено22.12.2010
Номер документу12935416
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-247-10

Постанова від 23.06.2010

Кримінальне

Замостянський районний суд м.Вінниці

Воробйов Володимир Володимирович

Постанова від 23.06.2010

Кримінальне

Замостянський районний суд м.Вінниці

Воробйов Володимир Володимирович

Постанова від 26.11.2010

Кримінальне

Лутугинський районний суд Луганської області

Чуванова Алла Михайлівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні