Постанова
від 18.06.2010 по справі 4-302/10
ДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХЕРСОНА

П О С Т А Н О В А

про обрання запобіжного заходу

18.06.2010р. Дніпровський районний суд м.Херсона у складі:

головуючого судді Решетова В.В.

при секретарі Довгій Л.З.

за участю прокурора Коломійця В.С.

розглянувши подання Прокурора-криміналіста відділу криміналістики прокуратури області юриста 2 класу С.І.Моргун, про обрання запобіжного заходу “утримання під вартою” ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1, уродженця АДРЕСА_1, проживаючого за адресою: АДРЕСА_2, одружений, майстер лісу у В.Лепетиському лісництві, не судимий, підозрюваного по ч. 3 ст. 364 та ч. 1 ст. 249 КК України,

В С Т А Н О В И В:

Органами досудового слідства гр. ОСОБА_2 підозрюється в тому, що протягом січня червня місяців 2010 року, діючи за попередньою змовою з державним інспектором Головного державного управління охорони, використання і відтворення водних живих ресурсів та регулювання рибальства у Херсонській області ОСОБА_4, який здійснюючи функції представника влади, займаючи посаду державного інспектора Головного державного управління охорони, використання і відтворення водних живих ресурсів та регулювання рибальства у Херсонській області, відповідно до ст. 2 Закону України «Про державний захист працівників суду і правоохоронних органів» являючись працівником правоохоронного органу, протягом вказаного періоду часу, в тому числі підчас дії заборони на вилов риби, інших водних живих ресурсів у рибогосподарських водних обєктах у зоні контролю Головного державного управління охорони, використання і відтворення водних живих ресурсів та регулювання рибальства у Херсонській області, діючи умисно, у власних корисних інтересах та в інтересах третіх осіб (ОСОБА_5, ОСОБА_6, ОСОБА_2, ОСОБА_7, ОСОБА_8), також, діючи в супереч інтересів служби, що виразилось у порушенні встановленого чинним законодавством України порядку діяльності службових осіб незалежно від того де та які свої службові обовязки вони виконують, метою якого являється забезпечення нормальної діяльності державного і громадського апарату, що виразилось в підриві авторитету Головного державного управління охорони, використання і відтворення водних живих ресурсів та регулювання рибальства у Херсонській області, використовуючи надані йому службові повноваження, організував та здійснював керівництво браконьєрськими групами, які займались незаконним рибним промислом у місцях нерестовища риби з метою подальшої її реалізації.

Вивчивши надані матеріали кримінальної справи, при визначенні запобіжного заходу, суд вважає, що наданих матеріалів достатньо для підозри затриманого, враховуючи особу затриманого - вважає, що він може продовжити злочинну діяльність, ухилятись від досудового слідства, враховує факт обвинувачення його у скоєні злочину покарання за який передбачає увязнення строком понад 3-х років. Відповідно є всі підстави для задоволення подання.

Керуючись ст.ст.148, 150,155 КПК,165-1,165-2 КПК України, --

П О С Т А Н О В И В:

Обрати щодо ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1 запобіжний захід утримання під вартою в слідчому ізоляторі.

Постанову може бути оскаржено на протязі трьох діб з моменту винесення до Апеляційного суду Херсонської області.

Суддя Решетов В.В.

Дата ухвалення рішення18.06.2010
Оприлюднено22.12.2022
Номер документу13078287
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-302/10

Постанова від 05.08.2010

Кримінальне

Київський районний суд м. Полтави

Самсонова О. А.

Постанова від 26.10.2010

Кримінальне

Шевченківський районний суд м. Запоріжжя

Гончар М. С.

Постанова від 08.12.2010

Кримінальне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Присакар О. Я.

Постанова від 12.03.2010

Кримінальне

Зарічний районний суд м.Сум

Шершак М. І.

Постанова від 28.10.2010

Кримінальне

Новокаховський міський суд Херсонської області

Ведяшкіна Ю. В.

Постанова від 09.08.2010

Кримінальне

Автозаводський районний суд м.Кременчука

Обревко Л. О.

Постанова від 16.07.2010

Кримінальне

Жовтневий районний суд м.Кривого Рогу

Шум Л. І.

Постанова від 12.07.2010

Кримінальне

Жовтневий районний суд м.Маріуполя

Чмель Олена Леонідівна

Постанова від 18.06.2010

Кримінальне

Дніпровський районний суд м.Херсона

Решетов Вадим Валентинович

Постанова від 16.09.2010

Кримінальне

Ленінський районний суд м. Луганськ

Лібстер Андрій Сергійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні