Ухвала
від 27.12.2010 по справі 2а-15-2010
ХРИСТИНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 2а-15-2010

У Х В А Л А

про закриття провадження у справі в частині

Імен ем України

27 грудня 2010 року Хри стинівський районний суд Чер каської області

в складі:

головуючого - судді Олійн ика М.Ф.,

при секретарі Кришевській Т.О.,

за участю позивачів ОСОБ А_1, ОСОБА_2, представника відповідача Школьної А.В. ,

розглянувши у відкритому с удовому засіданні справу за адміністративним позовом ОСОБА_1, ОСОБА_4, ОСОБА_2 , ОСОБА_5, ОСОБА_6 до пр окуратури Христинівського р айону Черкаської області та прокуратури Черкаської обла сті про визнання незаконною бездіяльності, відшкодуванн я матеріальної та моральної шкоди,

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1, ОСОБА_4, ОСО БА_2, ОСОБА_5, ОСОБА_6 з вернулись до суду з адмініст ративним позовом до прокурат ури Христинівського району т а прокуратури Черкаської обл асті про визнання незаконною бездіяльності, відшкодуванн я матеріальної та моральної шкоди.

У ході розгляду справи пр окурор Школьна А.В. заявила кл опотання про закриття провад ження у справі в частині позо вних вимог ОСОБА_6, оскіль ки останній помер ІНФОРМАЦ ІЯ_1., та надала суду копію ак тового запису про смерть № 33 в ід 12.11.2007р. та повний витяг з Держ авного реєстру актів цивільн ого стану громадян щодо акто вого запису про смерть ОСОБ А_6

Позивачі ОСОБА_1 та ОС ОБА_2 не заперечували проти закриття провадження у спра ві в частині позовних вимог ОСОБА_6

Відповідно до п.5 ч.1 ст.157 КАС У країни суд закриває провадже ння у справі у разі смерті або оголошення в установленому законом порядку померлою осо би, яка була стороною у справі , якщо спірні правовідносини не допускають правонаступни цтва, або ліквідації підприє мства, установи, організації , які були стороною у справі.

Суд вважає за необхідне за крити провадження у справі в частині позовних вимог ОСО БА_6, оскільки останній поме р ІНФОРМАЦІЯ_1. і спірні пр авовідносини не допускають п равонаступництва.

Керуючись п.5 ч.1 ст.157 КАС Украї ни, суд

УХВАЛИВ:

Закрити провадження у спра ві за адміністративним позов ом ОСОБА_1, ОСОБА_4, ОС ОБА_2, ОСОБА_5, ОСОБА_6 д о прокуратури Христинівсько го району Черкаської області та прокуратури Черкаської о бласті про визнання незаконн ою бездіяльності, відшкодува ння матеріальної та морально ї шкоди в частині позовних ви мог ОСОБА_6.

Ухвала набирає законної си ли після закінчення строку д ля подання апеляційної скарг и, якщо апеляційну скаргу не б уло подано. У разі подання апе ляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає зако нної сили після закінчення р озгляду справи апеляційним с удом.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Ки ївського апеляційного адмін істративного суду через Хрис тинівський районний суд Черк аської області шляхом подачі в п'ятиденний строк з дня прог олошення ухвали апеляційної скарги з подачею її копії до апеляційного суду.

Суддя М. Ф. Олій ник

СудХристинівський районний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення27.12.2010
Оприлюднено17.01.2011
Номер документу13220213
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-15-2010

Ухвала від 27.12.2010

Адміністративне

Христинівський районний суд Черкаської області

Олійник Микола Федорович

Ухвала від 27.12.2010

Адміністративне

Христинівський районний суд Черкаської області

Олійник Микола Федорович

Постанова від 11.02.2010

Адміністративне

Комунарський районний суд м.Запоріжжя

Ярошенко Андрій Григорович

Постанова від 09.03.2010

Цивільне

Любашівський районний суд Одеської області

Гнатюк Валерій Олексійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні