Ухвала
від 02.12.2010 по справі 2а-8773/10/0870
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ЗАЛИШЕННЯ ПОЗОВНОЇ ЗАЯ ВИ БЕЗ РОЗГЛЯДУ

02 грудня 2010 року Справа № 2а- 8773/10/0870

м. Запоріжжя

Запорізький окружний ад міністративний суд в складі головуючого судді Щербака А .А., при секретарі Рожик О.П., роз глянувши у відкритому судово му засіданні адміністративн у справу за позовом Товарист ва з обмеженою відповідальні стю «Торговий ал'янс Віктор» до Державної податкової інс пекції у Орджонікідзевськом у районі м. Запоріжжя про виз нання нечинним рішення та зо бов' язання вчинити певні ді ї,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Запорізьког о окружного адміністративно го суду знаходиться зазначен ий адміністративний позов.

В судове засідання предста вник позивача не з'явився, про дату, час, місце судового розг ляду повідомлявся належним ч ином, про що свідчить телефон ограма в матеріалах справи.

В судове засідання, признач ене на 17 листопада 2010р. предста вник позивача не з'явився, про дату, час, місце судового розг ляду повідомлявся належним ч ином.

Направив заяву, просить ро згляд справи відкласти у зв'я зку з зайнятістю в господарс ькому суді Запорізької облас ті.

Причину неявки представни ка позивача суд визнав непов ажною у зв'язку з тим, що з дода ної до заяви про відкладення розгляду справи ухвали госп одарського суду Запорізької області вбачається, що підля гає розгляду справа за позов ом ПП «Декор Бест» до ТОВ «Лан а 2006» про стягнення суми.

Таким чином, суд приходить д о висновку про неповажність причини неявки представника ТОВ «Торговий ал'янс Віктор» .

Представник відповідача з аявив клопотання про залишен ня позовної зави без розгляд у.

У відповідності до п. 4 ч. 1 ст. 155 КАС України, суд своєю ухва лою залишає позовну заяву бе з розгляду, якщо позивач повт орно не прибув у попереднє су дове засідання чи у судове за сідання без поважних причин або без повідомлення ним про причини неприбуття, якщо від нього не надійшло заяви про р озгляд справи за його відсут ності.

Суд вважає, що позивач в суд ове засідання повторно не з'я вився без поважної причини, к лопотання про розгляд справи без його участі до суду не нап равив, про причини неявки не п овідомив.

На підставі викладеного, ке руючись п. 4 ч. 1 ст. 155 КАС України , -

УХВАЛИВ:

Позовну заяву Товари ства з обмеженою відповідаль ністю «Торговий ал'янс Вікто р» до Державної податкової і нспекції у Орджонікідзевськ ому районі м. Запоріжжя про в изнання нечинним рішення та зобов' язання вчинити певні дії залишити без розгляду.

Ухвала набирає закон ної сили після закінчення ст року подання апеляційної ска рги, якщо вона не була подана у встановлені строки. У разі по дання апеляційної скарги суд ове рішення, якщо його не ска совано, набирає законної сил и після повернення апеляцій ної скарги, відмови у відкрит ті апеляційного провадження або набрання законної сили р ішенням за наслідками апеляц ійного провадження.

Ухвала може бути оска ржена в апеляційному порядку до Дніпропетровського апеля ційного адміністративного с уду через Запорізький окружн ий адміністративний суд шлях ом подачі в 5-денний строк з дн я проголошення ухвали (якщо у хвалу було постановлено без виклику особи, яка її оскаржу є, то в 5-денний строк з дня отри мання цією особою копії ухва ли) апеляційної скарги, з пода чею її копії відповідно до кі лькості осіб, які беруть учас ть у справі.

Якщо суб'єкта владних повноважень у випадках та по рядку, передбачених частино ю четвертою статті 167 цього Ко дексу, було повідомлено про м ожливість отримання копії ух вали суду безпосередньо в су ді, то п'ятиденний строк на апе ляційне оскарження ухвали с уду обчислюється з наступног о дня після закінчення п'ятид енного строку з моменту отри мання суб'єктом владних повн оважень повідомлення про мож ливість отримання копії ухв али суду.

Копія апеляційної ск арги одночасно надсилається особою, яка її подає, до суду а пеляційної інстанції.

Суддя А.А.Щербак

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення02.12.2010
Оприлюднено17.01.2011
Номер документу13433218
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-8773/10/0870

Постанова від 02.12.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Щербак Андрій Анатолійович

Ухвала від 02.12.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Щербак Андрій Анатолійович

Ухвала від 04.11.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Щербак Андрій Анатолійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні