Постанова
від 03.02.2011 по справі 27/3б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАР СЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА

ПРО ВИЗНА ННЯ БОРЖНИКА БАНКРУТОМ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

03.02.11 р. Справа № 27/3б

за заявою боржника Товари ства з обмеженою відповідаль ністю „Донбасстехмонтаж” м.Д онецьк

про визнання банкрутом

Суддя С.С.Тарапата

Присутній представник від боржника - Ревенко С.С. (за до вір.)

Господарським судом Донец ької області ухвалою від 24.01.11р . порушена справа про банкрут ство Товариства з обмеженою відповідальністю „Донбасст ехмонтаж” м.Донецьк згідно с т.51 Закону України „Про віднов лення платоспроможності бор жника або визнання його банк рутом”, розгляд справи призн ачено в судовому засіданні н а 03.02.11р.

В судовому засіданні 03.02.11р. п редставник боржника надав ви требувані судом додаткові до кументи.

Розглянувши в судовому зас іданні матеріали справи, зас лухавши представників боржн ика, суд встановив:

Учасником Товариства з обм еженою відповідальністю „До нбасстехмонтаж” м.Донецьк пр ийнято рішення про ліквідаці ю Товариства з обмеженою від повідальністю „Донбасстехм онтаж” м.Донецьк та призначе ння ліквідатора (протокол за гальних зборів учасників №04/10 від 04.10.10р.).

В силу п.5 ст.7 Закону України „Про відновлення платоспром ожності боржника або визнанн я його банкрутом” боржник зо бов'язаний звернутися в міся чний строк до господарського суду із заявою про порушення справи про банкрутство у раз і виникнення таких обставин: задоволення вимог одного аб о кількох кредиторів приведе до неможливості виконання г рошових зобов'язань боржника в повному обсязі перед іншим и кредиторами; орган боржник а, уповноважений відповідно до установчих документів або законодавства прийняти ріше ння про ліквідацію боржника, прийняв рішення про звернен ня в господарський суд із зая вою боржника про порушення с прави про банкрутство; при лі квідації боржника не у зв'язк у з процедурою банкрутства в становлено неможливість бор жника задовольнити вимоги кр едиторів у повному обсязі; в і нших випадках, передбачених Законом України „Про відновл ення платоспроможності борж ника або визнання його банкр утом”.

Ліквідаційною комісією пр оведені заходи, передбачені чинним законодавством. Так:

Опубліковано оголошення п ро прийняття засновниками рі шення щодо припинення юридич ної особи в Бюлетені Державн ої реєстрації №160/2 (20/2) від 20.10.10р.

Розглянуті вимоги кредито рів, що звернулися до ліквіда тора.

На загальних зборах учасни ків ТОВ „Донбасстехмонтаж” 2 4.12.10р. затверджений проміжний л іквідаційний баланс Товарис тва з обмеженою відповідальн істю „Донбасстехмонтаж” м.До нецьк на 23.12.10р. (протокол загаль них зборів учасників №24/12 від 24 .12.10р.) та 28.12.10р. ліквідатором прий нято рішення звернутися до г осподарського суду із заявою про порушення справи про бан крутство.

Згідно наданого суду висно вку незалежного аудитора фір ми „Мета-консалтинг” щодо ви явлення ознак неплатоспромо жності підприємства, ознак д ій з приховування банкрутств а, фіктивного банкрутства чи доведення до банкрутства та щодо достовірності та повно ти проміжного ліквідаційног о балансу, проміжний ліквіда ційний баланс ТОВ „Донбасст ехмонтаж” справедливо та дос товірно відображає фінансов ий стан підприємства станом на 23.12.10р., його фінансові резуль тати та рух грошових коштів, у відповідності до вимог Наці ональних положень (стандарті в) бухгалтерського обліку; ст аном на 23.12.10р. достовірність та повнота проміжного ліквідац ійного балансу підтверджуєт ься. Розраховані в процесі ан алізу показники фінансового стану та платоспроможності свідчать про наявність ознак неплатоспроможності та стан потенційного банкрутства; в иявлення ознак дій з прихову вання банкрутства, фіктивног о банкрутства чи доведення д о банкрутства в ході проведе ння аудиторської перевірки Т ОВ „Донбасстехмонтаж” не вс тановлено.

Зазначена в проміжному лік відаційному балансі на 23.12.10р. к редиторська заборгованість в сумі 35,4тис.грн. не може бути п огашена внаслідок недостатн ості майнових активів боржни ка, що підтверджується матер іалами справи.

В силу п.2 ст.51 Закону України „Про відновлення платоспром ожності боржника або визнанн я його банкрутом” за результ атами розгляду заяви про пор ушення справи про банкрутств о юридичної особи, майна якої недостатньо для задоволення вимог кредиторів, господарс ький суд визнає боржника, яки й ліквідується, банкрутом, ві дкриває ліквідаційну процед уру, призначає ліквідатора. О бов' язки ліквідатора можут ь бути покладені на голову лі квідаційної комісії (ліквіда тора).

03.02.11р. до господарського суду надійшла заява арбітражного керуючого Лебідя Ігоря Кост янтиновича про згоду на приз начення ліквідатором по спра ві та копія ліцензії на право провадження діяльності арбі тражних керуючих. Заяви інши х арбітражних керуючих по да ній справі до суду не надходи ли.

З огляду на зазначене суд в важає за необхідне визнати б оржника банкрутом, відкрити ліквідаційну процедуру стро ком на 3 місяці, ліквідатором п ризначити арбітражного керу ючого Лебідя Ігоря Костянтин овича (ліцензія НОМЕР_1.

Враховуючи викладене та ке руючись статтями ст.ст. 3-1, п.5 ст .7, ст.ст. 22-24, 51 Закону України „Про відновлення платоспроможно сті боржника або визнання йо го банкрутом”, ст.43 ГПК Україн и господарський суд

П О С Т А Н О В И В:

Визнати боржника - Товари ство з обмеженою відповідаль ністю „Донбасстехмонтаж” (м. Донецьк, вул.Економічна, б.1-а; к од ЄДРПОУ 30998282) банкрутом.

Відкрити ліквідаційну про цедуру по справі строком на 3 м ісяці до 03.05.2011р.

Призначити ліквідатором п о справі арбітражного керуюч ого Лебідя Ігоря Костянтинов ича (ліцензія НОМЕР_1, іден тифікаційний номер НОМЕР_2 ; місцепроживання: АДРЕСА _1.

Ліквідатору у 5-денний стро к опублікувати в офіційних д рукованих органах оголошенн я про визнання боржника банк рутом і відкриття ліквідацій ної процедури, із зазначення м відомостей, передбачених п .5 ст.23 Закону України „Про відн овлення платоспроможності б оржника або визнання його ба нкрутом”. По закінченні лікв ідаційної процедури предста вити суду звіт про проведену роботу та ліквідаційний бал анс банкрута.

Суддя Тарапата С.С.

Вик тел.

Надруковано примірників - : господарському суду Донец ької області - , сторонам - .

СудГосподарський суд Донецької області
Дата ухвалення рішення03.02.2011
Оприлюднено14.02.2011
Номер документу13699293
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —27/3б

Ухвала від 26.04.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 29.05.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 26.04.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 21.02.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 15.09.2011

Господарське

Вищий господарський суд України

Хандурін М.І.

Постанова від 05.07.2011

Господарське

Донецький апеляційний господарський суд

М'ясищев А.М.

Ухвала від 17.06.2011

Господарське

Донецький апеляційний господарський суд

М'ясищев А.М.

Ухвала від 12.05.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 22.04.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Постанова від 03.02.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні