Ухвала
від 24.01.2008 по справі 1/149-11а
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

1/149-11А

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

            

                                                     УХВАЛА

                    

 "24" січня 2008 р.                Справа № 1/149-11А.

Господарський суд Волинської області, розглянувши матеріали справи

          за позовом Торчинського міжгосподарського підприємства по птахівництву

          Третя особа, яка заявляє самостійні вимоги на предмет спору на стороні позивача ліквідаційна комісія Торчинського міжгосподарського підприємства по птахівництву

          Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача Відкрите акціонерне товариство "Кредобанк"

          до Виконавчого комітету Торчинської селищної ради Луцького району Волинської області

                Товариства з обмеженою відповідальністю "Спецбудмонтаж"

          Третя особа на стороні відповідача БТІ Волинської області

          про визнання недійсними рішень Виконавчого комітету Торчинської селищної ради Луцького району №71 та №72 від 25.07.2002 року "Про визнання права власності на комплекс будівель і споруд"

ВСТАНОВИВ: Торчинське міжгосподарське підприємство по птахівництву звернулося в суд з позовом до Виконавчого комітету Торчинської селищної ради Луцького району Волинської області та Товариства з обмеженою відповідальністю "Спецбудмонтаж" про визнання недійсними рішень Виконавчого комітету Торчинської селищної ради Луцького району №71 та №72 від 25.07.2002 року "Про визнання права власності на комплекс будівель і споруд".

Торчинське міжгосподарське підприємство по птахівництву подало суду клопотання від 24.01.2008 року, в якому просить суд вжити заходи до забезпечення позову шляхом накладення арешту та забороною вчиняти будь-які дії з об'єктами нерухомого майна, що знаходиться по адресі : Волинська область, Луцький район, смт. Торчин, вул. Незалежності, 8.

Відповідно до ст. 117 Кодексу адміністративного судочинства України, суд за клопотанням позивача або з власної ініціативи може постановити ухвалу про вжиття заходів забезпечення адміністративного позову, якщо існує очевидна небезпека заподіяння шкоди правам, свободам та інтересам позивача до ухвалення рішення в адміністративній справі, або захист цих прав, свобод та інтересів стане неможливим без вжиття таких заходів, або для їх відновлення необхідно буде докласти значних зусиль та витрат, а також якщо очевидними є ознаки протиправності рішення, дії чи бездіяльності суб'єкта владних повноважень.

Позивач в клопотанні наводить докази про те, що не вжиття заходів до забезпечення позову в подальшому може унеможливити виконання рішення суду.

Суд вважає за необхідне задоволити таке клопотання.

Виходячи з вищенаведеного, з метою забезпечення позову, керуючись ст.ст. 117, 118 Кодексу адміністративного судочинства України, господарський суд, -

УХВАЛИВ:

З метою забезпечення позову накласти арешт та заборонити вчиняти будь-які дії з об'єктами нерухомого майна, що знаходиться по адресі : Волинська область, Луцький район, смт. Торчин, вул. Незалежності, 8.

Суддя                                                               М.М. Гончар

Дата ухвалення рішення24.01.2008
Оприлюднено20.02.2008
Номер документу1370406
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —1/149-11а

Ухвала від 02.06.2011

Адміністративне

Львівський апеляційний адміністративний суд

Дякович В.П.

Постанова від 11.04.2008

Господарське

Господарський суд Волинської області

Гончар М.М.

Ухвала від 20.03.2008

Господарське

Господарський суд Волинської області

Гончар М.М.

Ухвала від 24.01.2008

Господарське

Господарський суд Волинської області

Гончар М.М.

Ухвала від 24.01.2008

Господарське

Господарський суд Волинської області

Гончар М.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні