Ухвала
від 17.02.2011 по справі 40/36-11
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

40/36-11

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

17.02.11р.

Справа № 40/36-11

За позовом  Товариства з обмеженою відповідальністю "Модний Континент-Україна", м.Київ 

до  Товариства з обмеженою відповідальністю "Караван Індустріальний", м.Кривий Ріг

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Приватне підприємство "Ярус", м.Київ 

про стягнення 109776 грн. 56 коп.

            

Суддя  Красота О.І.

Представники:

  від позивача: не з'явився

від відповідача: Паламарчук Ю.М. - дов. від 24.01.11р.

від третьої особи: не з'явився 

СУТЬ СПОРУ:

Товариство з обмеженою відповідальністю "Модний Континент-Україна" звернулося до господарського суду з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю "Караван Індустріальний" про визнання недійсним договору суборенди №19/КР-1 від 02.08.07р., договору суборенди №19/КР-2 від 03.08.07р. та сягнути судові витрати за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Приватного підприємства "Ярус".

Позивач в судовому засіданні позовні вимоги підтримує в повному обсязі.

27.01.11р. Відповідач подав заяву про застосування правила про трирічний строк позовної давності про визнання недійсними договорів та стягнення здійснених Відповідачем платежів в розмірі 109776 грн. 56 коп. та відмовити в задоволенні позову з вказаних підстав.

Також Відповідач подав відзив на позов, в якому проти позовних вимог заперечує та в позові просить відмовити, посилаючись на те, що Відповідач не ухиляється від взятих на себе зобов'язань відповідно до договорів суборенди.       

31.01.11р. Позивач заявив клопотання про витребування у Товариства з обмеженою відповідальністю "Караван Індустріальний" додаткові докази, а саме: документи, які підтверджують факт закінчення будівництва об'єкту за адресою: м. Кривий Ріг, вул. Коротченка в Жовтневому районі, документи, які підтверджують факт введення в експлуатацію об'єкту за адресою: м. Кривий Ріг, вул. Коротченка в Жовтневому районі, також витребувати у Приватного підприємства "Ярус" документи, які підтверджують факт закінчення будівництва об'єкту за адресою: м. Кривий Ріг, вул. Коротченка в Жовтневому районі,  документи, які підтверджують факт введення в експлуатацію об'єкту за адресою: м. Кривий Ріг, вул. Коротченка в Жовтневому районі, документи, які підтверджують право власності останнього на об'єкт за адресою: м.Кривий Ріг, вул. Коротченка в Жовтневому районі.  

Витребувати у Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Дніпропетровській     області     (49600     м.     Дніпропетровськ, вул. Набережна В.І. Леніна, 29 А) інформацію щодо того чи закінчено будівництво та чи введено в експлуатацію об'єкт за адресою: м. Кривий Ріг, вул. Коротченка в Жовтневому районі.

Відповідно до ст.38 Господарського процесуального кодексу України, сторона або прокурор у разі неможливості самостійно надати докази вправі подати клопотання про витребування господарським судом доказів.

17.02.11р. Відповідач заявив клопотання про продовження строку розгляду справи в порядку ст.69 Господарського процесуального кодексу України.

Відповідно до ч.3 ст.69 господарського процесуального кодексу України у виняткових випадках за клопотанням сторони, з урахуванням особливостей розгляду спору, господарський суд ухвалою може продовжити строк розгляду спору, але не більш як на п'ятнадцять днів.

Третя особа в судове засідання 17.02.11р. не з'явилася, клопотання про відкладення розгляду справи  не заявляла. Витребувані судом документи не представила.

Наведені обставини є підставою для відкладення розгляду справи.

Керуючись ст.ст.38, 69, 77, 86 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд, -

УХВАЛИВ:

        Продовжити строк розгляду справи до 14.03.2011р.

Відкласти розгляд справи на 10.03.2011р. о 14 год. 00 хв., каб. 43а за адресою:  м.Дніпропетровськ, вул. Куйбишева, 1а;  

Зобов'язати Інспекцію державного архітектурно-будівельного контролю у Дніпропетровській області (49600 м.Дніпропетровськ, вул.Набережна В.І.Леніна, 29 А) надати інформацію щодо того чи закінчено будівництво та чи введено в експлуатацію об'єкт за адресою: м.Кривий Ріг, вул.Коротченка в Жовтневому районі.

До засідання надати:                     

Відповідачу –документи, які підтверджують факт закінчення будівництва об'єкту за адресою: м. Кривий Ріг, вул.Коротченка в Жовтневому районі, документи, які підтверджують факт введення в експлуатацію об'єкту за адресою: м. Кривий Ріг, вул.Коротченка в Жовтневому районі.

Третій особі –письмові пояснення на заявлений позов, документи, що посвідчують його правовий статус, довідку про включення до ЄДРПОУ (оригінали для огляду, належним чином засвідчені копії долучити до матеріалів справи), документи щодо права власності на нерухоме майно Торгово-розважальний комплекс по вул.Коротченка (мкр.Індустріальний) в Жовтневому районі м.Кривого Рогу, документи, які підтверджують факт закінчення будівництва об'єкту за адресою: м. Кривий Ріг, вул.Коротченка в Жовтневому районі,  документи, які підтверджують факт введення в експлуатацію об'єкту за адресою: м. Кривий Ріг, вул.Коротченка в Жовтневому районі, документи, які підтверджують право власності останнього на об'єкт за адресою: м.Кривий Ріг, вул. Коротченка в Жовтневому районі.  

Явка в судове засідання повноважних представників учасників судового процесу обов'язкова.   

Суддя

 О.І. Красота

 

   

СудГосподарський суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення17.02.2011
Оприлюднено21.02.2011
Номер документу13835646
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —40/36-11

Ухвала від 10.03.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Красота Олександр Іванович

Ухвала від 17.02.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Красота Олександр Іванович

Ухвала від 27.01.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Красота Олександр Іванович

Ухвала від 29.12.2010

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Красота Олександр Іванович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні