Ухвала
від 28.02.2011 по справі 2а-0870/57/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

              

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

28 лютого 2011 року                                                    Справа №  2а-0870/57/11

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окружного адміністративного суду Прасов О.О., розглянувши у м. Запоріжжі матеріали адміністративного позову

за заявою Управління Пенсійного фонду України в м. Мелітополі Запорізької області

до  Приватного підприємства «Геос»

про стягнення недоїмки по сплаті відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пенсій,

ВСТАНОВИВ:

До Запорізького окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов Управління Пенсійного фонду України в м. Мелітополі Запорізької області до Приватного підприємства «Геос» про стягнення 721 грн. 60 коп. недоїмки по сплаті відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пенсій, призначених на пільгових умовах.

Ухвалою Запорізького окружного адміністративного суду від 06.01.2011 позовна заява залишена без руху у зв’язку з невідповідністю вимогам ст.106 КАС України.

Позивачем усунуті недоліки, позовна заява приведена у відповідність до ст.ст.104-106 КАС України, відповідає вимогам закону, підсудна даному адміністративному суду, підстави для  повернення чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

В процесі підготовчого провадження суддя встановив необхідність витребувати у сторін всі наявні в них документи та матеріали, які можуть бути використані як докази у справі.

В ході підготовчого провадження по справі були проведені такі підготовчі дії: з’ясовано коло осіб, які підлягають виклику в судове засідання, визначено факти, які  необхідно встановити для вирішення спору тощо.

На підставі викладеного, суд вважає можливим закінчити підготовче провадження  і  призначити справу до судового розгляду.

Проведення попереднього судового засідання не вважаю необхідним.

Керуючись ст.ст.104, 107, 160, 165  КАС України, суддя,

УХВАЛИВ:

1.Відкрити провадження у Запорізькому окружному адміністративному суді за заявою Управління Пенсійного фонду України в м. Мелітополі Запорізької області до Приватного підприємства «Геос» про стягнення 721 грн. 60 коп. недоїмки по сплаті відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пенсій, призначених на пільгових умовах.

2.Призначити судове засідання на           17 березня 2011 року     о/об   12:30    год., яке буде проводитися суддею Прасовим О.О. одноособово в приміщенні Запорізького окружного адміністративного суду за адресою: м. Запоріжжя, вул. Кремлівська, 65в, каб. 247, зала судових засідань 20.

3.Зобов’язати:

позивача надати – інші докази в обґрунтування позовних вимог; документи в підтвердження несплати відповідачем заборгованості на час розгляду справи; оригінали доданих до позову та витребуваних документів надати суду для огляду, копії витребуваних документів – у справу;

відповідача – установчі документи; нормативно та документально обґрунтовані письмові пояснення/заперечення з приводу обставин, викладених у позовній заяві; листування з позивачем по суті спору (при  наявності); докази повної/часткової сплати суми позову; належним чином засвідчені копії витребуваних документів надати у справу, оригінали – суду для огляду.

4.Запропонувати відповідачу у разі невизнання адміністративного позову до 14.03.2011 подати суду письмові заперечення та докази на обґрунтування цих заперечень.

5.Копію даної ухвали направити сторонам по справі.

6.На судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з  моменту прийняття.

Суддя                                                   (підпис)                                        О.О. Прасов

Ухвала набрала законної сили.

Суддя                                                                                                         О.О. Прасов  

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення28.02.2011
Оприлюднено10.03.2011
Номер документу13972682
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0870/57/11

Постанова від 07.04.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

Ухвала від 07.04.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

Ухвала від 17.03.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

Ухвала від 28.02.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

Ухвала від 06.01.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні