Ухвала
від 22.03.2011 по справі 37/19-63
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАР СЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

22.03.11 р. № 37/19-63

Господарський суд Донець кої області у складі судді По пкова Д.О., розглянувши матері али

за позовною заявою: Публічн ого акціонерного товариства „РОДОВІД БАНК”, м. Київ в особ і відділення „Донецький регі ональний департамент” АТ „РО ДОВІД БАНК”, м. Донецьк

до Відповідача: Фізичної ос оби - підприємця ОСОБА_1 , м. Донецьк

про: скасування звіту про не залежну оцінку арештованого й описаного майна, розташова ного за адресою: АДРЕСА_1, щ о належить на праві власност і ОСОБА_2 станом на 31.12.2010р., пр оведену фізичною особою - п ідприємцем ОСОБА_1

ВСТАНОВИВ:

Публічне акціонерне товар иство „РОДОВІД БАНК”, м. Київ в особі відділення „Донецький регіональний департамент” А Т „РОДОВІД БАНК”, м. Донецьк (д алі - Позивач) звернулося до Господарського суду Донецьк ої області з позовною заявою до Фізичної особи - підприє мця ОСОБА_1, м. Донецьк (дал і - Відповідач) про скасуван ня звіту про незалежну оцінк у арештованого й описаного м айна, розташованого за адрес ою: АДРЕСА_1, що належить на праві власності ОСОБА_2 с таном на 31.12.2010р., проведену фізи чною особою - підприємцем ОСОБА_1

При поданні позову Позивач ем допущено порушення вимог, встановлених розділом VIII Гос подарського процесуального кодексу України.

Так, відповідно до вимог п.2 ч . 2 ст. 54 Господарського процесу ального кодексу України пови нна містити повне найменуван ня та ідентифікаційний код ю ридичної особи або прізвище, ім' я та по батькові і іденти фікаційний номер фізичної ос оби. Виходячи із визначеного у позовній заяві статусу Від повідача - фізична особа-пі дприємець Позивач всупереч о значеної норми не визначив й ого повного ім' я та по батьк ові, вказавши лише ініціали, щ о унеможливлює належну ідент ифікацію Відповідача.

Суд зауважує, що згідно ст. 28 Цивільного кодексу України ф ізична особа набуває прав та обов' язків і здійснює їх пі д своїм ім' ям, яке у громадян ина України складається із п різвища, власного імені та по батькові, якщо інше не виплив ає із закону або звичаю націо нальної меншини, до якої вона належить.

За таких обставин позовна з аява та додані до неї докумен ти підлягають поверненню без розгляду на підставі п. 2 ч .1 ст . 63 Господарського процесуаль ного кодексу України.

На підставі викладеного, ке руючись ст.ст. 4-5, 4-7, 57, 61, 63, 86 Господа рського процесуального коде ксу України, суд -

УХВАЛИВ:

1. Повернути позовну заяву П ублічного акціонерного това риства „РОДОВІД БАНК”, м. Київ в особі відділення „Донецьк ий регіональний департамент ” АТ „РОДОВІД БАНК”, м. Донецьк до Фізичної особи - підприє мця ОСОБА_1, м. Донецьк про скасування звіту про незале жну оцінку арештованого й оп исаного майна, розташованого за адресою: АДРЕСА_1, що нал ежить на праві власності ОС ОБА_2 станом на 31.12.2010р., проведе ну фізичною особою - підпри ємцем ОСОБА_1 і додані до н еї документи, без розгляду.

2. Роз' яснити Позивачу, що п овернення позовної заяви не перешкоджає повторному звер ненню з нею до господарськог о суду в загальному порядку п ісля усунення допущених пору шень.

3. Ухвала може бути оскаржен а через Господарський суд До нецької області в апеляційно му порядку протягом 5 днів з дн я її винесення.

Суддя Попков Д.О.

СудГосподарський суд Донецької області
Дата ухвалення рішення22.03.2011
Оприлюднено30.03.2011
Номер документу14410780
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —37/19-63

Ухвала від 22.03.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попков Д.О.

Ухвала від 01.04.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попков Д.О.

Ухвала від 07.10.2008

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попков Д.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні