Ухвала
від 24.03.2011 по справі 6/46-б-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОН СЬКОЇ ОБЛАСТІ

73000, м.Херсон, вул. Горького, 18


У Х В А Л А

"24" березня 2011 р. Справа № 6/46-Б-10

Господарський суд Херсонс ької області у складі судді П ригузи П.Д. при секретарі А ндреєвець А.В., розглянувши у в ідкритому судовому засіданн і справу

за заявою Державної по даткової інспекції в м. Нова К аховка, ідентифікаційний код 21296200, вул. Горького, 11-А, м. Нова Ках овка Херсонської області,

до Приватного підприєм ця ОСОБА_1, ідентифікаційн ий номер НОМЕР_1, АДРЕСА_ 1,

про банкрутство,

Представники:

від кредитора: не прибув;

від боржника: не прибув;

ліквідатор - арбітражний ке руючий Молош О.І.;

в с т а н о в и в:

Справу про банкрутств о порушено ухвалою господарс ького суду від 23.03.2010 р., якою на ма йно боржника накладено арешт .

Постановою від 01.06.2010 р. господ арський суд визнав ОСОБА_1 банкрутом та відкрив віднос но нього ліквідаційну процед уру.

Ліквідатором призначено а рбітражного керуючого Мол оша Олега Івановича.

Ліквідатором подано до суд у клопотання про вжиття захо дів по забезпеченню вимог кр едиторів щодо виявленого ним нерухомого майна, належного банкруту, а саме одна четверт а частини домоволодіння по в ул. Гідробудівників, 27 у м. Нова Каховка Херсонської області .

Ліквідатор вказує, що вжиті ним заходи та звернення до бо ржника не призвели до погаше ння боргу, а тому він просить п ередати йому в управління вс тановлений об' єкт права вла сності банкрута для його інв ентаризації, оцінки і продаж у та призначити йому винагор оду за роботу, яку він має вико нати.

Клопотання ліквідатора М олоша О.І. підлягає задовол енню з наступних підстав.

Відповідно до ст.ст. 47 - 49 Закон у України “Про відновлення п латоспроможності боржника а бо визнання його банкрутом" д о ліквідаційної маси включає ться усе належне банкруту ма йно, за винятком майна, на яке згідно з цивільним процесуал ьним законодавством України не може бути звернено стягне ння.

В цій процедурі ліквідатор ові відшкодовуються витрати процедури та встановлюється винагорода. Винагорода, за зм істом Закону про банкрутство , виплачується арбітражному керуючому не за кожен місяць здійснення повноважень, а за результати діяльності як од норазовий, визначений у певн ій сумі (або відсотках) платіж .

За таких обставин, суд визна чає винагороду ліквідатора в розмірі 2000,00 грн., яку вважає дос татньою за виконання обов' я зків з управління та продажу виявленого майна банкрута.

Відповідно до положень ч. 7 с т. 48 Закону для управління нер ухомим майном або цінним рух омим майном громадянина-підп риємця, визнаного банкрутом, майно боржника підлягає пер едачі ліквідатору. У цьому ра зі продаж майна громадянина- підприємця здійснюється лік відатором. Цією ж статтею виз начено, що для звернення стяг нення на майно громадянина-п ідприємця державному викона вцю направляється виконавчи й документ.

Згідно ст. 116 ГПК України вико нання рішення господарськог о суду провадиться на підста ві виданого ним наказу, який є виконавчим документом. Нака з видається стягувачеві або надсилається йому після набр ання судовим рішенням законн ої сили.

Постанова господарського суду від 01.06.2010 року про визнання боржника ОСОБА_1 банкруто м набрала законної сили.

Фізична особа - підприємець відповідно до ст. 52 ЦК України відповідає за зобов'язанням и, пов'язаними з підприємниць кою діяльністю, усім своїм ма йном, крім майна, на яке згідно із законом не може бути зверн ено стягнення.

Таким чином, для здійснення ліквідатором своїх прав та о бов' язків щодо продажу майн а боржника, з метою задоволен ня вимог кредиторів господар ський суд видає наказ.

Ліквідатором у судовому за сіданні заявлено усне клопот ання про продовження строку ліквідаційної процедури та й ого повноважень.

Керуючись ст.ст. 2, 3-1, 47-48 Закон у України "Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом", ст .ст. 86, 116, 117 ГПК України, суд

у х в а л и в:

1. Клопотання ліквідат ора Молоша О.І. задовольни ти.

2. Продовжити строк ліквід аційної процедури і повноваж ення ліквідатора арбітражно го керуючого Молоша Олега І вановича.

3. Направити до ВДВС Новока ховського міського управлін ня юстиції наказ такого зміс ту:

Вилучити належну ОСОБА_1 , ідентифікаційний номер Н ОМЕР_1, який проживає за адре сою АДРЕСА_1, одну четверт у частини домоволодіння по АДРЕСА_3 яку передати лікві датору - арбітражному керуюч ому Молошу Олегу Івановичу , АДРЕСА_2 - для продажу.

4. Визначити арбітражному к еруючому - ліквідатору Моло шу Олегу Івановичу винагор оду в розмірі 2000,00 грн.

5. Призначити наступне засі дання для розгляду звіту лік відатора на 11:00 год. на 23.06.2011 рок у в приміщенні господарсь кого суду: м. Херсон, вул. Горьк ого, 18, каб.214.

6. Ухвалу надіслати: боржник у; арбітражному керуючому М олошу О.І., ВДВС Новокаховсь кого МУЮ.

Суддя П.Д. Пригуза

СудГосподарський суд Херсонської області
Дата ухвалення рішення24.03.2011
Оприлюднено30.03.2011
Номер документу14414252
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —6/46-б-10

Ухвала від 30.12.2013

Господарське

Одеський апеляційний господарський суд

Пироговський В.Т.

Ухвала від 30.12.2013

Господарське

Одеський апеляційний господарський суд

Пироговський В.Т.

Ухвала від 05.12.2013

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пригуза П.Д.

Ухвала від 14.02.2013

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пригуза П.Д.

Ухвала від 21.01.2013

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пригуза П.Д.

Ухвала від 20.12.2012

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пригуза П.Д.

Ухвала від 15.05.2012

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пригуза П.Д.

Ухвала від 20.12.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пригуза П.Д.

Ухвала від 23.06.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пригуза П.Д.

Ухвала від 24.03.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пригуза П.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні