Ухвала
від 07.04.2011 по справі 12/53-б-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

12/53-Б-10

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

73000, м.Херсон, вул. Горького, 18


У Х В А Л А

"07" квітня 2011 р.                                                                Справа № 12/53-Б-10

Господарський суд Херсонської області у складі судді Пінтеліної Т.Г. розглянувши справу  

за заявою:  Публічного акціонерного  товариства "Концерн Галнафтогаз" м. Львів

до:  Приватного підприємства  "ШВВ" юридична адреса: вул. Гагаріна, буд. 121, м. Херсон, поштова адреса: вул. Будьонного буд. 8, кв. 103, м. Херсон, ЄДРПОУ 35219532

про   визнання банкрутом

представники сторін : не викликались  

в с т а н о в и в:

Постановою господарського суду Херсонської області від 25.11.2010 р. ПП "ШВВ"  визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру та призначено ліквідатором боржника арбітражного керуючого  Надлонка А.І.          

До суду супровідним листом надійшов звіт ліквідатора з клопотанням затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс боржника та припинити провадження у справі.    

Відповідно до ст. 23 Закону України “Про відновлення платоспроможності  боржника або визнання його банкрутом ”, з дня прийняття судом постанови  про визнання  боржника банкрутом припиняється підприємницька діяльність боржника, строк виконання всіх грошових зобов'язань вважається таким, що настав, припиняється нарахування неустойок, укладення угод  допускається лише в порядку, встановленому цим Законом.

Також припиняються повноваження органів управління банкрута, керівник банкрута звільняється з роботи у зв'язку з банкрутством, припиняються повноваження  власника  майна банкрута. Всі повноваження керівника, засновника, власника надаються  (переходять )  ліквідатору.    

Відповідно до ст. 25 Закону, посадові особи банкрута зобов'язані передати всі  документи банкрута і його активи ліквідатору. Невиконання  цієї вимоги Закону є складом злочину, згідно ст. 221  Кримінального кодексу України.

Для  розгляду звіту та ліквідаційного балансу в порядку   статті 32 Закону України   “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”  з метою затвердження звіту  ліквідатора, ліквідаційного  балансу боржника,  прийняття  рішення  про ліквідацію підприємства –боржника і припинення провадження у справі   призначається  судове засідання.

Згідно статті 32 Закону  України  “Про відновлення платоспроможності  боржника або визнання його банкрутом ”, до звіту та ліквідаційного балансу ліквідатор зобов'язаний додати показники виявленої ліквідаційної маси (дані її інвентаризації), відомості про реалізацію об'єктів ліквідаційної маси з посиланням на укладені договори купівлі-продажу, копії договорів купівлі - продажу та акти приймання-передачі майна, реєстр вимог кредиторів з даними про розміри погашених вимог кредиторів, документи, які підтверджують погашення вимог кредиторів.

Господарський суд після заслуховування звіту ліквідатора та думки  членів комітету кредиторів або окремих кредиторів виносить ухвалу про затвердження звіту та ліквідаційного балансу.  

Ліквідатор зобов'язаний також  повідомити державний орган з питань банкрутства про завершення  ліквідаційної процедури.

Згідно  статті  34   Закону  України  “Про відновлення платоспроможності  боржника або визнання його банкрутом ”, ліквідатор забезпечує належне оформлення, упорядкування та зберігання всіх, в тому числі фінансово-господарських, документів банкрута протягом ліквідаційної процедури, зобов'язаний забезпечити збереження архівних документів банкрута і за погодженням із спеціально уповноваженим центральним органом виконавчої влади у сфері  архівної справи і діловодства  або уповноваженою нею архівною установою, визначити  місце їх подальшого зберігання.   

Враховуючи  викладене,  керуючись   ст. 22 –34 Закону  України  “Про відновлення платоспроможності  боржника або визнання  його банкрутом ”, ст. 86  ГПК  України, суд -

у х в а л и в:

1. Для заслуховування звіту ліквідатора призначити судове засідання  на "17" травня 2011 р. о 11:00 за адресою: м. Херсон, вул. Горького, 18 кабінет №  211.

2. Ліквідатору Надлонку А.І. надати суду всі  наявні  документи  про  здійснення   повноважень,  відповідно  до ст. 23 –34  Закону, а також витяг або інформаційну довідку  встановленого зразку з Єдиного державного реєстру прав власності на нерухоме майно   боржника, довідки з Реєстрів застав та обтяжень, арештів, довідки про наявність земельних ділянок.

3. Ухвалу направити: кредитору, боржнику,  ліквідатору Надлонку А.І.

Суддя                                                                                           Т.Г. Пінтеліна

Дата ухвалення рішення07.04.2011
Оприлюднено09.04.2011
Номер документу14639620
СудочинствоГосподарське
Суть  визнання банкрутом

Судовий реєстр по справі —12/53-б-10

Ухвала від 17.05.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Ухвала від 07.04.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Постанова від 25.11.2010

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Ухвала від 03.11.2010

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні