Ухвала
від 17.05.2011 по справі 12/53-б-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОНС ЬКОЇ ОБЛАСТІ

73000, м. Херсон, вул. Горького, 18


УХВАЛА

"17" травня 2011 р. Справ а № 12/53-Б-10

Господарський суд Херсон ської області у складі судді Пінтеліна Т.Г. при секрет арі Чумаченко М.М., розглянувш и справу

за заявою: Публічного акціонерного товариства "Кон церн Галнафтогаз" м. Львів

до: Приватного підприєм ства "ШВВ" юридична адреса: вул . Гагаріна, буд. 121,

м. Херсон, поштова адреса: ву л. Будьонного буд. 8, кв. 103, м. Херс он, ЄДРПОУ 35219532

про визнання банкрутом

за участю представників:

від кредитора: - ОСОБА_1 д ов. № 22-10/2010 від 22.10.10р.

від боржника: ліквідатор, а рбітражний керуючий Надлоно к А.І.

в с т а н о в и в:

Суть справи викладену у попередніх ухвалах суду. По становою суду від 25.11.2010р. приват не підприємство "ШВВ" визнано банкрутом, відкрито ліквіда ційну процедуру та призначен о ліквідатором арбітражного керуючого Надлонка А.І.

До суду надійшов звіт лікві датора з клопотанням затверд ити наданий звіт та припинит и провадження у справі.

У судовому засіданні лікві датор боржника арбітражний к еруючий Надлонка А.І. підтрим ав клопотання про затверджен ня звіту та припинення прова дження у справі, представник кредитора не заперечує прот и клопотання ліквідатора.

Діючи на підставі постанов и господарського суду та Зак ону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом " ліквідатором виконано наст упне.

Оголошення про визнання ПП «ШВВ»банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури опу бліковано у газеті «Голос Ук раїни»№ 240( 4990) від 18.12.2010 року

Згідно витягу з ЄДР № 107693 від 1 0.12.2010 року встановлено, що юриди чна адреса підприємства - м. Хе рсон вул. Гагаріна,121, керівник ПП «ШВВ»- Куценко Олег Володи мирович, прож. АДРЕСА_1. При фактичному огляді ліквідато ром встановлено, що за юридич ною адресою підприємство ПП «ШВВ»не знаходиться, керівни к - Куценко О.В. за встановлено ю адресою не проживає.

По фактах неотримання доку ментів фінансово-господарсь кої діяльності ПП «ШВВ», печа тки і штампів ліквідатором н аправлені відповідні зверне ння до УМВСУ у Херсонській об ласті, УМВСУ у Миколаївській області.

З метою встановлення майно вих активів зареєстрованих з а підприємством ПП «ШВВ»арбі тражним керуючим направлено запити до ДБТІ у Херсонській області, УДАІ УМВС у Херсонсь кій області, Державної інспе кції з держтехнагляду у Херс онській області, Держкомзему у Херсонській області, ДПА у Х ерсонській області.

Згідно відповіді отримано ї ліквідатором від інспекції з держтехнагляду встановлен о, що за ПП «ШВВ»спецтехніка н е зареєстрована. За даними ДБ ТІ у Херсонській області за підприємством не зареєстров ано нерухоме майно. Згідно ві дповіді отриманої з УДАІ УМВ СУ встановлено, що за ПП «ШВВ» автотранспортних засобів не зареєстровано.

Відповідно до отриманих лі квідатором витягів з Державн ого реєстру рухомого та неру хомого майна встановлено, що за банкрутом немає обтяжень майна. Херсонською регіонал ьною філією державного підп риємства "Центр державного з емельного кадастру" повідомл ено, що за ПП «ШВВ»не встановл ено земельних ділянок, що зна ходяться у власності або кор истуванні боржника.

Ліквідатором активів підп риємства ПП «ШВВ»не виявлено , місцезнаходження документі в, печатки і штампу станом на 2 5.03.2011 року не встановлено. Пропо зицій, щодо санації боржника або укладення мирової угоди на адресу ліквідатора та суд у не надходило.

Господарський суд після за слуховування звіту ліквідат ора та думки членів комітету кредиторів або окремих кред иторів може винести ухвалу п ро затвердження звіту та лік відаційного балансу.

Ліквідатор зобов'язаний та кож повідомити державний орг ан з питань банкрутства про з авершення ліквідаційної пр оцедури.

Згідно статті 34 Закону Укр аїни “Про відновлення плато спроможності боржника або в изнання його банкрутом ”, лік відатор забезпечує належне о формлення, упорядкування та зберігання всіх, в тому числі фінансово-господарських, до кументів банкрута протягом л іквідаційної процедури, зобо в'язаний забезпечити збереже ння архівних документів банк рута і за погодженням із спец іально уповноваженим центра льним органом виконавчої вла ди у сфері архівної справи і діловодства або уповноваже ною нею архівною установою, в изначити місце їх подальшог о зберігання.

Ліквідатор надав докази з авершення ліквідаційної про цедури - звіт про виконання повноважень, ліквідаційний б аланс боржника, з клопотання м надані документи затвердит и, провадження по справі при пинити.

У урахуванням думки кредит орів суд приходить до виснов ку, що звіт ліквідатора підля гає затвердженню, проваджен ня по справі припиненню.

Враховуючи вищенаведене т а керуючись ст.ст.22-34, ст. 40 Закон у України “Про відновлення п латоспроможності боржника а бо визнання його банкрутом”, ст. ст. 86, ГПК України, суд

у х в а л и в:

1.Звіт ліквідатора та л іквідаційний баланс Приватн ого підприємства "ШВВ" юридич на адреса: вул. Гагаріна, буд. 121 , м. Херсон, поштова адреса: вул . Будьонного буд. 8, кв. 103, м. Херсо н, ЄДРПОУ 35219532 затвердити.

2.Юридичну особу банкрута - П риватне підприємство "ШВВ", ко д ЄДРПОУ №35219532 ліквідувати та в иключити з Єдиного державног о реєстру підприємств і орга нізацій України.

3. Згідно п.6 ст.31 цього Закону, вимоги не задоволені за відс утністю майна, вважаються по гашеними.

4. Провадження у справі пр ипинити.

5. Ухвалу надіслати: креди тору, ВДВС Дніпровського РУЮ м. Херсон, Херсонському облас ному сектору з питань банкру тства, Херсонському міськвик онкому (державному реєстрато ру), ліквідатору Надлонку А.І., ДПІ у м. Херсоні

Суддя Т.Г. Пінтеліна

8 екз.

Дата ухвалення рішення17.05.2011
Оприлюднено24.05.2011
Номер документу15562529
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом

Судовий реєстр по справі —12/53-б-10

Ухвала від 17.05.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Ухвала від 07.04.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Постанова від 25.11.2010

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Ухвала від 03.11.2010

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні