Ухвала
від 04.04.2011 по справі 56/77
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД мі ста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельниць кого,44 тел. 284-18-98


УХВАЛА

ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

04.04.11 Справа № 56/77.

Суддя розглянув позовн у заяву Приватне підприємст во "Ліком"

до Товариства з обмеженою відповідальністю "Ардена" в особі Київської філії ,

про витребування майна з ч ужого незаконного володіння визнав їх такими, що подан і з додержанням вимог, виклад ених у статтях 54-57 Господарськ ого процесуального кодексу У країни і додані до нього мате ріали достатні для прийняття позовної заяви до розгляду.

Керуючись статтями 64, 65 Гос подарського процесуального кодексу України, Господарсь кий суд міста Києва, -

УХВАЛИВ:

1. Прийняти позов ну заяву до розгляду та поруш ити провадження у справі.

2. Судове засідання п ризначити на 27.04.11 о 10:35 яке відбудеться в приміщенні го сподарського суду міста Києв а, що знаходиться за адресою 01 030, м. Київ, вул. Б. Хмельницького , 44-В, 26 зал судових засідань (кор пус В).

3. Залучити у якості тр етьої особи, що не заявляє сам остійних вимог на предмет сп ору Фізичну особу - підприємц я ОСОБА_1 (АДРЕСА_1).

4. Зобов'язати позивача надати суду:

- оригінали всіх документ ів, доданих до позовної заяви (для огляду);

- власне письмове підтвердж ення того, що у провадженні го сподарського суду або іншого органу, який в межах своєї ком петенції вирішує господарсь кий спір, немає справи зі спор у між тими ж сторонами, про той же предмет із тих же підстав, а також немає рішення цих орг анів з такого спору;

- довідку органів Державног о Казначейства України про з арахування державного мита д о Державного бюджету України ;

- належні докази перебуванн я майна у відповідача;

- докази звернення до відпов ідача з вимогою про повернен ня майна;

- належні та допустимі доказ и на підтвердження позовних вимог;

- витяг (виписку) з Єдиного де ржавного реєстру юридичних о сіб та фізичних осіб-підприє мців або довідку органів ста тистики про включення підпри ємства - відповідача до реєст ру, станом на день винесення ц ієї ухвали.

5. Запропонувати відпо відачу надати суду відзив на позов, у порядку статті 59 Го сподарського процесуальног о кодексу України, з доданням доказів, що підтверджують об ставини, викладені у ньому, та докази направлення цих доку ментів позивачу.

6. Зобов'язати третю ос обу, що не заявляє самостійни х вимог на предмет спору нада ти суду письмові пояснення п о суті спору.

7. Зобов'язати сторони н адати суду:

- на підтвердження їх ст атусу юридичної особи належн им чином засвідчені копії (дл я залучення до матеріалів сп рави), статуту (положення, засн овницького договору та ін.) св ідоцтва про державну реєстра цію (оригінали для огляду), вит яг (виписку) з Єдиного державн ого реєстру юридичних осіб т а фізичних осіб-підприємців або довідку органів статисти ки про включення юридичної о соби до реєстру станом на ден ь винесення цієї ухвали.

8. Уразі неможливост і подання будь-яких документ ів на виконання вимоги ухвал и суду - надати письмові поя снення. Всі документи подава ти із клопотанням про залуче ння до матеріалів справи.

9. Копії письмових дока зів, які подаються до суду, офо рмити відповідно до вимог ст . 36 Господарського процесуаль ного кодексу України та п. 5.27 На ціонального стандарту Украї ни ДСТУ 4163-2003 «Уніфікована сист ема організаційно-розпорядч ої документації», затверджен ого Наказом Держспоживстанд арту України № 55 від 07.04.2003 р.

10. Зобов'язати учасникі в процесу направити в судове засідання своїх представник ів, повноваження яких оформи ти у відповідності з вимогам и ст. 28 Господарського процесу ального кодексу України, а та кож надати належним чином за свідчені копії документів, щ о підтверджують повноваженн я представників.

11. Попередити сторони п ро передбачену п. 5 ст. 83 Господа рського процесуального коде ксу України відповідальніст ь за невиконання вимог ухвал и суду, а позивача - про перед бачені п. 5. ч. 1 ст. 81 Господарсько го процесуального кодексу Ук раїни правові наслідки.

Суддя В.В. Джарти

СудГосподарський суд міста Києва
Дата ухвалення рішення04.04.2011
Оприлюднено12.04.2011
Номер документу14695871
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —56/77

Ухвала від 27.07.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Джарти В.В.

Ухвала від 13.07.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Джарти В.В.

Ухвала від 27.05.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Джарти В.В.

Ухвала від 27.05.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Джарти В.В.

Ухвала від 27.04.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Джарти В.В.

Ухвала від 04.04.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Джарти В.В.

Рішення від 15.06.2009

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кухар Н.М.

Рішення від 04.07.2007

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кухар Н.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні