Ухвала
від 08.04.2011 по справі 2а-1670/2892/11
ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІ НІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про залишення позовної зая ви без руху

08 квітня 2011 року м. Полтава Справа № 2а-1670/2892/11

Суддя Полтавського окру жного адміністративного суд у Костенко Г.В., перевіривши ма теріали адміністративного п озову Приватного підприємст ва "Стандарт Авто" до Кременчу цької об'єднаної державної п одаткової інспекції у Полтав ській області про скасуванн я податкового повідомлення-р ішення, -

В С Т А Н О В И В:

07 квітня 2011 року позива ч Приватне підприємство "Стандарт Авто" звернувся до Полтавського окружного адм іністративного суду з позовн ою заявою до Кременчуцької о б'єднаної державної податков ої інспекції у Полтавській о бласті про скасування подат кового повідомлення-рішення .

Згідно ст.106 Кодексу ад міністративного судочинств а України у позовній заяві за значаються: 1) найменування ад міністративного суду, до яко го подається позовна заява; 2) ім'я (найменування) позивача, п оштова адреса, а також номер з асобу зв'язку, адреса електро нної пошти, якщо такі є; 3) ім'я (н айменування) відповідача, по сада і місце служби посадово ї чи службової особи, поштова адреса, а також номер засобу з в'язку, адреса електронної по шти, якщо такі відомі; 4) зміст п озовних вимог згідно з части ною третьою статті 105 цього Ко дексу і виклад обставин, яким и позивач обґрунтовує свої в имоги, а в разі подання позову до декількох відповідачів, - з міст позовних вимог щодо кож ного з відповідачів; 5) у разі н еобхідності - клопотання про звільнення від сплати судов ого збору; про звільнення від оплати правової допомоги і з абезпечення надання правово ї допомоги, якщо відповідний орган відмовив особі у забез печенні правової допомоги; п ро призначення судової експе ртизи; про витребування дока зів; про виклик свідків, заява про поновлення строку зверн ення до адміністративного су ду тощо; 6) перелік документів та інших матеріалів, що додаю ться.

Відповідно до частин и 3 статті 106 Кодексу адміністр ативного судочинства Украї ни до позовної заяви додають ся її копії та копії всіх доку ментів, що приєднуються до не ї відповідно до кількості ві дповідачів.

Позивачем не додано к опій позовної заяви та приєд наних до позовної заяви доку ментів відповідно до кількос ті відповідачів.

Згідно з частиною 1 статті 108 Кодексу адміністративного судочинства України подання позовної заяви без додержан ня вимог статті 106 Кодексу адм іністративного судочинства України є підставою для зали шення заяви без руху.

Таким чином, позовна заява п ідлягає залишенню без руху з наданням позивачу строку дл я усунення вказаних недолікі в.

На підставі викладе ного, керуючись статтями 106, 108 К одексу адміністративного су дочинства України, -

У Х В А Л И В:

Позовну заяву Приватн ого підприємства "Стандарт А вто" до Кременчуцької об'єдна ної державної податкової інс пекції у Полтавській області про скасування податкового повідомлення-рішення залиши ти без руху.

Позивачеві надати строк дл я усунення недоліків до 18 квіт ня 2011 року та роз'яснити, що в ра зі неусунення недоліків позо вної заяви, вона буде вважати ся неподаною та повернута.

Недоліки необхідно усунут и шляхом надання до Полтавсь кого окружного адміністрати вного суду копій позовної за яви і приєднаних до неї докум ентів відповідно до кількост і відповідачів.

Копію ухвали направити поз ивачеві.

Ухвала набирає зако нної сили після закінчення с троку подання апеляційної ск арги.

Ухвала може бути ос каржена в апеляційному поряд ку до Харківського апеляційн ого адміністративного суду ч ерез Полтавський окружний ад міністративний суд шляхом по дання апеляційної скарги про тягом п' яти днів з дня отрим ання копії ухвали з одночасн им поданням копії апеляційн ої скарги до суду апеляційно ї інстанції.

Суддя Г.В. Костенко

Дата ухвалення рішення08.04.2011
Оприлюднено18.04.2011
Номер документу14877234
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-1670/2892/11

Постанова від 16.11.2011

Адміністративне

Харківський апеляційний адміністративний суд

Спаскін О.А.

Постанова від 31.05.2011

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Г.В. Костенко

Ухвала від 18.04.2011

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Г.В. Костенко

Ухвала від 18.04.2011

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Г.В. Костенко

Ухвала від 08.04.2011

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Г.В. Костенко

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні