Ухвала
від 21.04.2011 по справі 01/2050
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

          "21" квітня 2011 р.                                                            Справа № 01/2050

Господарський суд Черкаської області в складі: головуючого –судді Чевгуза О.В., при секретарі Олійник І.С., за участю

від кредитора – представник не з‘явився,

ліквідатора – Голінного А.М.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Черкаси справу за заявою ОСОБА_2, м. Черкаси

до приватного підприємства “Селадонна”, м. Черкаси

про визнання банкрутом, -

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою господарського суду Черкаської області від 14 жовтня 2010 року порушено провадження у справі про банкрутство приватного підприємства “Селадонна” (вул. Горького, 9, кв. 34, м. Черкаси,  код ЄДР 35631410).

Постановою суду від 03 лютого 2011 року боржника визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру, ліквідатором банкрута призначено арбітражного керуючого Голінного Андрія Михайловича.

До суду з клопотанням про затвердження звіту про проведену роботу та  ліквідаційного балансу банкрута, припинення провадження у справі звернувся ліквідатор.

На підставі ч.1 ст. 32 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” (далі – Закон) заслуховування звіту ліквідатора призначено в судовому засіданні.

У судовому засіданні ліквідатор клопотав про затвердження звіту та ліквідаційного балансу банкрута.

Кредитор у судове засідання не з‘явився, у надісланій заяві клопотання ліквідатора підтримав, заслухати звіт просив за його відсутності.  

Судом встановлено, що майнові активи у банкрута відсутні, вимоги кредитора не погашені.

Суд вважає, що ліквідатором виконані усі необхідні дії для виявлення документації і майнових активів боржника та покладені на нього ст.25 Закону обов’язки. Приймаючи до уваги, що за результатами ліквідаційного балансу у банкрута не залишилося майна, звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс погоджено з комітетом кредиторів у засіданні 04 квітня 2011 року, суд вважає за необхідне звіт та  ліквідаційний баланс затвердити, а боржника, як юридичну особу –ліквідувати.

Згідно з ч.ч. 1, 5 ст. 32 Закону, після завершення усіх розрахунків з кредиторами ліквідатор подає до господарського суду звіт та ліквідаційний баланс, до якого додаються: показники виявленої ліквідаційної маси (дані її інвентаризації); відомості про реалізацію об'єктів ліквідаційної маси   з посиланням на укладені договори купівлі-продажу; копії договорів купівлі-продажу та акти приймання - передачі майна; реєстр вимог кредиторів з даними про розміри погашених вимог кредиторів; документи, які підтверджують погашення вимог кредиторів.

Якщо ліквідатор не виявив майнових активів, що підлягають включенню до ліквідаційної маси, він зобов'язаний подати господарському суду ліквідаційний баланс, який засвідчує відсутність у банкрута майна.

Згідно з п. 6 ст. 40 Закону господарський суд припиняє провадження у справі про банкрутство, якщо затверджено звіт ліквідатора в порядку, передбаченому статтею 32 цього Закону.

          На підставі зазначеного, керуючись ст. 32, п. 6 ст. 40 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, ст. 86 ГПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

          Затвердити звіт ліквідатора –арбітражного керуючого Голінного Андрія Михайловича та ліквідаційний баланс приватного підприємства “Селадонна” станом на 04 квітня 2011 року.          

Ліквідувати приватне підприємство “Селадонна” (вул. Горького, 9, кв. 34, м. Черкаси,  код ЄДР 35631410) як юридичну особу в зв’язку із банкрутством.

Провадження по справі припинити.

Ухвала може бути оскаржена до Київського апеляційного господарського суду.

Суддя                                                                                   О.В. Чевгуз

СудГосподарський суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення21.04.2011
Оприлюднено05.05.2011
Номер документу15111891
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —01/2050

Ухвала від 21.04.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 11.04.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Постанова від 03.02.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 27.01.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 18.01.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 23.01.2007

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні