Ухвала
від 23.01.2007 по справі 01/2050
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРК АСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"23" січня 2007 р. Справа № 01/2050

Господарський суд Черкаської області в скл аді головуючого судді - Чевг уза О.В., при секретарі - Олійн ик І.С., за участю учасників пр овадження у справі:

від кредиторів - Фонраб е Є.В. - представник за довірен істю управління виконавчої д ирекції Фонду соціального ст рахування від нещасних випад ків на виробництві та профес ійних захворювань України в Черкаській області,

ліквідатор - Холод В.І.,

розглянувши у відкритому с удовому засіданні у м. Черкас и матеріали справи за заявою сільськогосподарського тов ариства з обмеженою відповід альністю „Україна”, с. Тіньки , Чигиринського району, Черка ської області

про визнання його банкруто м, -

ВСТАНОВИВ:

Постановою господа рського суду Черкаської обла сті від 15.05.2006 року боржника визн ано банкрутом та зобов' язан о ліквідатора Холода Віктора Івановича у офіційних друко ваних органах опублікувати о голошення про визнання боржн ика, який ліквідується, банкр утом, а газету з опубліковани м оголошенням надати суду.

Ліквідатор банкрута пода в до суду звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс підпри ємства банкрута, які просив з атвердити та припинити прова дження по справі, банкрута лі квідувати як юридичну особу в зв'язку із банкрутством.

На підставі ч. 1 ст. 32 Закону У країни “Про відновлення пла тоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом” з аслуховування звіту ліквіда тора поводиться в судовому з асіданні за участю повноважн их представників кредиторів .

До звіту ліквідатором дода но реєстр вимог кредиторів т а протокол засідання комітет у кредиторів №2 від 18.12.2006 року, на якому кредиторами прийнято рішення затвердити реєстр кр едиторів та ліквідаційний ба ланс.

Ухвалою від 23.01.2007 року затвер дженні вимоги банкрута.

У судовому засідан ні представник кредитора про ти затвердження звіту ліквід атора не заперечив.

Ліквідатор підтримав кло потання про затвердження зві ту та ліквідацію боржника в з в' язку з банкрутством.

Розглянувши матеріали спр ави, звіт ліквідатора та лікв ідаційний баланс, а також зас лухавши представника креди тора, встановивши, що ліквіда тором виконані всі необхідні дії для встановлення активі в боржника, задоволення вимо г кредиторів, суд вважає за не обхідне затвердити звіт лікв ідатора та ліквідаційний бал анс, а боржника, як юридичну ос обу, ліквідувати.

При цьому, суд також приймає до уваги ту обставину, що звіт ліквідатора та ліквідаційни й баланс погоджено з комітет ом кредиторів у засіданні 18.12.20 06 року.

Згідно з п. 6 ст. 40 Закону Украї ни „Про відновлення платоспр оможності боржника або визна ння його банкрутом” господа рський суд припиняє провад ження у справі про банкрутс тво, якщо затверджено звіт л іквідатора в порядку, перед баченому статтею 32 цього Зако ну.

Керуючись ст. 32, п. 6 ст. 4 0 Закону України „Про відновл ення платоспроможності борж ника або визнання його банкр утом”, суд, -

УХВАЛИВ:

Затвердити звіт лік відатора Холода В.І. та ліквід аційний баланс сільськогосп одарського товариства з обме женою відповідальністю „Укр аїна”, с. Тіньки, Чигиринськог о району, Черкаської області .

Ліквідувати сільсько господарське товариство з об меженою відповідальністю „У країна”, с. Тіньки, Чигиринськ ого району, Черкаської облас ті, код ЄДРПОУ 03793797, як юридичну особу в зв'язку із банкрутств ом.

Провадження по справі при пинити.

Суддя О.В. Че вгуз

Дата ухвалення рішення23.01.2007
Оприлюднено23.06.2010
Номер документу388755
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання його банкруто м

Судовий реєстр по справі —01/2050

Ухвала від 21.04.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 11.04.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Постанова від 03.02.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 27.01.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 18.01.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 23.01.2007

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні