Ухвала
від 18.04.2011 по справі 4/250
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВС ЬКОЇ ОБЛАСТІ

79014, м.Львів, вул.Личаківська, 128

УХВАЛА

18.04.11 Справа№ 4/250

Господарський суд Льві вської області у складі судд і Гриців В.М. при секретарі суд ового засідання Бохонок В.З., з а участі арбітражних керуючи х Пурія Р.П., Коваля В.В., предста вників кредиторів Руй Р.О., Кул ьчак І.Є., Проців Г.М. розглянув у відкритому судовому засід анні справу про банкрутство сільськогосподарського тов ариства з обмеженою відповід альністю „Агрофірма ім. Шевч енка”

ВСТАНОВИВ:

Провадження у справі про б анкрутство сільськогоспода рського товариства з обмежен ою відповідальністю „Агрофі рма ім. Шевченка” порушене 23 л истопада 2007 року за його заяво ю. Належно оформлене оголоше ння про порушення провадженн я у справі про банкрутство то вариства з обмеженою відпові дальністю „Агрофірма ім. Шев ченка” опубліковано в газеті „Голос України” №65 від 04 квітн я 2008 року.

Суд ухвалою попереднього з асідання від 06 серпня 2008 року з атвердив реєстр вимог кредит орів товариства з обмеженою відповідальністю „Агрофірм а ім. Шевченка”.

Постановою від 04 листопада 2008 року суд визнав банкрутом с ільськогосподарське товари ство з обмеженою відповідаль ністю „Агрофірма ім. Шевченк а” і відкрив ліквідаційну пр оцедуру, ліквідатором банкру та призначив арбітражного ке руючого Пурія Руслана Петров ича, якого зобов' язав судов у процедуру ліквідації сільс ькогосподарського ТзОВ „Агр офірма ім. Шевченка” здійсню вати у порядку, встановленом у ст.ст. 22-34 Закону України «Про відновлення платоспроможно сті боржника або визнання йо го банкрутом».

Суд констатує, що строк лікв ідаційної процедури сільськ огосподарського товариства з обмеженою відповідальніст ю „Агрофірма ім. Шевченка” пр одовжено на шість місяців - до 04 травня 2010 року. Закон Украї ни «Про відновлення платоспр оможності боржника або визна ння його банкрутом»не передб ачає можливості продовження строку ліквідаційної процед ури більш, як на шість місяців . В той же час ст. 40 закону Украї ни «Про відновлення платоспр оможності боржника або визна ння його банкрутом»не передб ачає можливості припинення п ровадження у справі про банк рутство на стадії судової пр оцедури ліквідації інакше, я к у разі затвердження звіту л іквідатора в порядку, передб аченому ст. 32 цього закону або у разі затвердження мирової угоди. Наявність активів бан крута і непогашених вимог кр едиторів унеможливлює завер шення ліквідаційної процеду ри сільськогосподарського т овариства з обмеженою відпов ідальністю „Агрофірма ім. Ше вченка”.

Арбітражний керуючий Пурі й Р.П. повідомив суд, що активи банкрута не реалізовано, оск ільки покупці на майно банкр ута відсутні, вимоги кредито рів не погашено. Просить суд у вільнити його від виконання обов' язків ліквідатора бан крута у зв' язку із зайнятіс тю в інших справах.

Суду надано протокол засід ання комітету кредиторів сіл ьськогосподарського ТзОВ „А грофірма ім. Шевченка” від 04 к вітня 2011 року, згідно з яким кре дитори заслухали звіт арбітр ажного керуючого Пурія Р.П., ви знали роботу ліквідатора зад овільною, а причини тривалос ті процедури об' єктивними; вирішили звернутись до госпо дарського суду з клопотанням про продовження терміну лік відаційної процедури та приз начення ліквідатором банкру та арбітражного керуючого Ко валя В.В., увільнивши арбітраж ного керуючого Пурія Р.П. за йо го власним бажанням.

Також 05 квітня 2011 року до суду надійшла заява арбітражного керуючого Коваля В.В. про його згоду на виконання обов' яз ків ліквідатора банкрута сіл ьськогосподарського ТзОВ „А грофірма ім. Шевченка”.

В судовому засіданні 05 квіт ня 2011 року оголошено перерву н а 18 квітня 2011 року - для поданн я суду ліцензії арбітражного керуючого Коваля В.В.

У продовженому судовому за сіданні 18 квітня 2011 року арбітр ажний керуючий Коваль В.В. над ав ліцензію Державного депар таменту з питань банкрутства серія АГ № 594815 на право здійсне ння діяльності арбітражних к еруючих з необмеженим строк ом дії, починаючи з 06 квітня 2011 року.

Керуючись ст.ст. 3-1, 5, 24 Закону У країни “Про відновлення плат оспроможності боржника або в изнання його банкрутом”, ст.с т. 77,86 ГПК України, суд

УХВАЛИВ:

1. Арбітражного керу ючого Пурія Р.П. увільнити від виконання обов' язків лікві датора банкрута сільськогос подарського товариства з обм еженою відповідальністю „Аг рофірма ім. Шевченка” на підс таві поданої ним заяви.

2. Ліквідатором бан крута сільськогосподарсько го товариства з обмеженою ві дповідальністю „Агрофірма і м. Шевченка”призначити арбіт ражного керуючого Коваля Віт алія Валерійовича, ліцензія Державного департаменту з пи тань банкрутства серія АГ № 594 815 з необмеженим строком дії, п очинаючи з 06 квітня 2011 року, про живає: АДРЕСА_1.

3. Арбітражному кер уючому Ковалю В.В. повноважен ня ліквідатора банкрута сіль ськогосподарського товарис тва з обмеженою відповідальн істю „Агрофірма ім. Шевченка ” здійснювати з дотриманням вимог ст.ст. 3-1, 22-32 закону Україн и “Про відновлення платоспро можності боржника або визнан ня його банкрутом”, надати су ду на затвердження звіт лікв ідатора, ліквідаційний балан с та документи, що його підтве рджують.

4. Розгляд справи ві дкласти на 24 травня 2011 року н а 1030 в приміщенні господарс ького суду Львівської област і (м. Львів, вул. Личаківська, 128; к аб. №511).

5. Комітету кредито рів сільськогосподарського ТзОВ „Агрофірма ім. Шевченка ” надати суду рішення коміте ту кредиторів, прийняті за ре зультатами заслуховування з віту ліквідатора.

Копію ухвали скерувати арб ітражним керуючим Пурію Р.П. і КовалюВ.В., кредиторам.

Суддя

Дата ухвалення рішення18.04.2011
Оприлюднено06.05.2011
Номер документу15120633
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство сільськогосподарського тов ариства з обмеженою відповід альністю „Агрофірма ім. Шевч енка

Судовий реєстр по справі —4/250

Ухвала від 13.03.2012

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гутьєва В.В.

Ухвала від 19.07.2010

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Вовк П.В.

Ухвала від 25.09.2012

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гутьєва В.В.

Ухвала від 19.06.2012

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гутьєва В.В.

Ухвала від 13.03.2012

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гутьєва В.В.

Ухвала від 13.12.2011

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гутьєва В.В.

Ухвала від 04.10.2011

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гутьєва В.В.

Ухвала від 14.06.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Борисенко І.І.

Ухвала від 18.04.2011

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гриців В.М.

Ухвала від 18.04.2011

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Федорчук Р.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні