Ухвала
від 04.10.2011 по справі 4/250
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

4/250

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

79014, м.Львів, вул.Личаківська, 128

УХВАЛА

          

04.10.11                                                                       Справа№ 4/250

Господарський суд Львівської області у складі судді Гутьєвої В.В.

при секретарі судового засідання Куцик І.М.

розглянув у відкритому судовому засіданні справу про банкрутство Cільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю „Агрофірма ім. Шевченка”, с.Рудники Миколаївський р-н Львівської області

за участю представників:

від кредиторів:

ДПІ у Миколаївському р-ні Л/о: Руй О.М. - ст. державний податковий інспектор

УПФУ у Миколаївському р-ні Л/о: Красій Н.Р. - зав. юр сектором

ліквідатор: Коваль В.В. - арбітражний керуючий

    Відповідно до ст.20 ГПК України представникам кредитора роз'яснено право відводу судді. Відводу судді заявлено не було. На підставі ст.22 ГПК України роз'яснено процесуальні права та обов'язки сторін .

                                                                 ВСТАНОВИВ:

  Провадження у справі про банкрутство сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю „Агрофірма ім. Шевченка” порушене 23 листопада 2007 року за його заявою. Оголошення про порушення провадження у справі про банкрутство товариства з обмеженою відповідальністю „Агрофірма ім. Шевченка” опубліковано в газеті „Голос України” №65 від 04 квітня 2008 року.

Ухвалою від 06.08.2008 року суд затвердив реєстр вимог кредиторів ТзОВ „Агрофірма ім. Шевченка”.

Постановою від 04 листопада 2008 року суд визнав банкрутом Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю „Агрофірма ім. Шевченка” і відкрив ліквідаційну процедуру, ліквідатором банкрута призначив арбітражного керуючого Пурія Р.П., якого зобов'язав судову процедуру ліквідації сільськогосподарського ТзОВ „Агрофірма ім. Шевченка” здійснювати у порядку, встановленому ст.ст. 22-34 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

Ухвалою від арбітражного керуючого Пурія Р.П. звільнено від виконання обов'язків ліквідатора та призначено ліквідатором СТзОВ „Агрофірма ім.Шевченка” арбітражного керуючого Коваля В.В.

За результатами повторного автоматизованого розподілу справи, оскільки c. Гриців В.М. призначено суддею Львівського апеляційного господарського суду, справу № 4/250 передано для подальшого розгляду с. Гутьєвій В.В.

Арбітражний керуючий ліквідатор СТзОВ „Агрофірма ім. Шевченка” Коваль В.В. подав клопотання про затвердження оплати послуг арбітражного керуючого з моменту його призначення ліквідатором в розмірі двох мінімальних заробітних плат щомісячно та продовження ліквідаційної процедури ТзОВ „Агрофірма ім. Шевченка” та повноважень ліквідатора Коваля В.В. на шість місяців. Відповідно до п.12 ст.3-1 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” оплата послуг арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) за кожен місяць здійснення ним своїх повноважень встановлюється та виплачується в розмірі, встановленому комітетом кредиторів і затвердженому господарським судом, якщо інше не встановлено цим Законом, але не менше двох мінімальних заробітних плат та не більше середньомісячної заробітної плати керівника боржника за останні дванадцять місяців його роботи перед порушенням провадження у справі про банкрутство. Отже, встановлений комітетом кредиторів розмір оплати послуг ліквідатора відповідає вимогам законодавства, а тому підлягає до затвердження судом.

Відповідно до ч.2 ст.22 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” строк ліквідаційної процедури не може перевищувати дванадцяти місяців. Господарський суд може продовжити цей строк на шість місяців, якщо інше не передбачено Законом. Оскільки, відповідно до ухвали суду від 24.11.2009 р., строк ліквідаційної процедури СТзОВ „Агрофірма ім. Шевченка” продовжено на шість місяців, клопотання підлягає відхиленню.

Ліквідатор банкрута подав суду звіт про проведену роботу, згідно з яким на виконання ухвали суду від 18.04.2011 р. ліквідатором банкрута отримано від попереднього ліквідатора печатку і штамп, бухгалтерську та іншу документацію СТзОВ „Агрофірма ім.Шевченка”, а також майнові активи банкрута; подано оголошення про реалізацію майна СТзОВ „Агрофірма ім.Шевченка”, проте відсутні пропозиції щодо придбання майна банкрута.

Враховуючи наведене та керуючись ст.ст. 1, 3-1, 5, 22, 24 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, ст.ст. 77, 86 ГПК України, суд -

                                                              

                                                             УХВАЛИВ:

1.          Затвердити оплату послуг арбітражному керуючому Коваль В.В. у розмірі двох мінімальних заробітних плат за кожен місяць здійснення ним своїх повноважень з моменту призначення його ліквідатором СТзОВ „Агрофірма ім.Шевченка”.

2. Розгляд справи відкласти на : 13.12.11 на 11:00  Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Львівської області (м. Львів, вул. Личаківська, 128, к.511).

3.          Зобов'язати ліквідатора надати суду:  звіт та ліквідаційний баланс на затвердження.

4.          Участь у судовому засіданні членів комітету кредиторів та ліквідатора - обов'язкова.

 5.           Копію ухвали направити комітету кредиторів та ліквідатору.        

    

       Суддя                                                                                                            Гутьєва В.В.

Дата ухвалення рішення04.10.2011
Оприлюднено27.10.2011
Номер документу18759772
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю „Агрофірма ім. Шевченка”, с.Рудники Миколаївський р-н Львівської області

Судовий реєстр по справі —4/250

Ухвала від 13.03.2012

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гутьєва В.В.

Ухвала від 19.07.2010

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Вовк П.В.

Ухвала від 25.09.2012

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гутьєва В.В.

Ухвала від 19.06.2012

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гутьєва В.В.

Ухвала від 13.03.2012

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гутьєва В.В.

Ухвала від 13.12.2011

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гутьєва В.В.

Ухвала від 04.10.2011

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гутьєва В.В.

Ухвала від 14.06.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Борисенко І.І.

Ухвала від 18.04.2011

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гриців В.М.

Ухвала від 18.04.2011

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Федорчук Р.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні