Ухвала
від 03.06.2009 по справі 2-3256/2009
ПРИМОРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

Справа № 2-3256/2009 року

УХВАЛА

03 червня 2009 року Приморський районний суд м. Одеси у складі:

головуючого судді Свяченої Ю.Б.,

при секретарі Тимошенко В.Д.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в місті Одесі питання про залишення позовної заяви без розгляду по цивільній справі за позовом ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3 та ОСОБА_4 до ОСОБА_5, третя особа - Приморська районна адміністрація Одеської міської ради, про зобов"язання привести самовільно реконструйовану квартиру в попереднє становище,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Приморського районного суду м. Одеси знаходиться на розгляді цивільна справа за позовом ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3 та ОСОБА_4 до ОСОБА_5, третя особа - Приморська районна адміністрація Одеської міської ради, про зобов"язання привести самовільно реконструйовану квартиру в попереднє становище.

У судове засідання позивачі не з’явились, не повідомивши суд про причини своєї неявки.

Представник відповідача в судовому засіданні просив суд залишити позов ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3 та ОСОБА_4 без розгляду в зв"язку з систематичною неявкою позивачки ОСОБА_1, яка виступає по довіреності від ОСОБА_2, ОСОБА_3 та ОСОБА_4 в судові засідання, що на його думку свідчить або про втрату її зацікавленості в вирішенні спору, або ж в навмисному затягуванні судового процесу.

Третя особа - представник Приморської районної адміністрації Одеської міської ради не заперечував проти залишення вказаної позовної заяви без розгляду.

Суд, вивчивши наявні матеріали справи у їх сукупності, прийнявши до уваги всі обставини по справі, заслухавши пояснення представника відповідача та представника третьої особи, оглянувши зворотні повідомлення про вручення судових повісток з особистим підписом позивачки ОСОБА_1, яка також виступає по довіреності в інтересах ОСОБА_2, ОСОБА_3 та ОСОБА_4І, приходить до слідуючого.

Позивачка ОСОБА_1, яка виступає в своїх інтересах та по довіреності в інтересах ОСОБА_2, ОСОБА_3 та ОСОБА_4 у судові засідання, призначені на 15 квітня 2009 року, 03 червня 2009 року, не з’явилась, про час і місце судового засідання повідомлялась належним чином судовою повісткою із повідомленням, причини своєї неявки суду не повідомила, заяви про розгляд справи за її відсутності не подавала.

В силу ч.2 ст. 77 ЦПК України, суд визнає, що позивачка повторно не з’явилась до суду без поважних причин та визнає неявку позивачки неповажною.

Відповідно до вимог ч.3 ст. 169, п. 3 ч. 1 ст. 207 ЦПК України суд постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без розгляду, якщо належним чином повідомлений позивач повторно не з’явився в судове засідання без поважних причин або повторно не повідомив про причини неявки, якщо від нього не надійшла заява про розгляд справи за його відсутності.

Таким чином, враховуючи вищевикладені обставини, а також той факт, що справа в провадженні суду перебуває на протязі двох років та неодноразово відкладалась в зв"язку з неявкою позивачки ОСОБА_1, яка виступає в своїх інтересах та по довіреності в інтересах ОСОБА_2, ОСОБА_3 та ОСОБА_4, суд вважає, що позов

ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3 та ОСОБА_4 до ОСОБА_5, третя особа - Приморська районна адміністрація Одеської міської ради, про зобов"язання привести самовільно реконструйовану квартиру в попереднє становище -підлягає залишенню без розгляду.

Керуючись ч.3 ст. 169, п.3 ч.ч. 1, 2 ст. 207, 209, 210 ЦПК України, -

УХВАЛИВ:

Позовну заяву ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3 та ОСОБА_4 до ОСОБА_5, третя особа - Приморська районна адміністрація Одеської міської ради, про зобов"язання привести самовільно реконструйовану квартиру в попереднє становище - залишити без розгляду.

Роз’яснити позивачці ОСОБА_1, яка виступає і своїх інтересах та на підставі довіреностей - в інтересах ОСОБА_2, ОСОБА_3 та ОСОБА_4, що залишення відповідної позовної заяви без розгляду не позбавляє її права на повторне звернення до суду.

Ухвалу може бути оскаржено в апеляційному поряду шляхом подачі заяви про апеляційне оскарження протягом п’яти днів з дня її проголошення. Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом десяти днів після подання заяви про апеляційне оскарження або в порядку ст. 295 ч.4 ЦПК України.

СудПриморський районний суд м.Одеси
Дата ухвалення рішення03.06.2009
Оприлюднено29.05.2011
Номер документу15356129
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-3256/2009

Ухвала від 03.06.2009

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Свячена Ю. Б.

Рішення від 14.07.2010

Цивільне

Київський районний суд м. Одеси

Васильків Оленв Василівна

Рішення від 25.12.2009

Цивільне

Богунський районний суд м. Житомира

Коломієць Оксана Сергіївна

Ухвала від 23.11.2009

Цивільне

Бердянський міськрайонний суд Запорізької області

Ліхтанська Наталія Павлівна

Ухвала від 09.07.2009

Цивільне

Феодосійський міський суд Автономної Республіки Крим

Самойлова О.В.

Ухвала від 10.06.2009

Цивільне

Бердянський міськрайонний суд Запорізької області

Ліхтанська Н.П.

Ухвала від 27.03.2009

Цивільне

Бердянський міськрайонний суд Запорізької області

Ліхтанська Н.П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні