Ухвала
від 23.05.2011 по справі 01/849
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРК АСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"23" травня 2011 р. Справа № 01/849

Суддя господарськог о суду Черкаської області Че вгуз О.В., розглянувши клопот ання ліквідатора про продовж ення строку ліквідаційної пр оцедури

у справі за заявою товарист ва з обмеженою відповідальні стю “Скарлет-Херсон”, м. Черка си

про визнання банкрутом, -

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою господарс ького суду Черкаської област і від 30 квітня 2010 року на підста ві ст. 51 Закону України “Про ві дновлення платоспроможност і боржника або визнання йог о банкрутом” (далі - Закон) по рушено провадження у справі про банкрутство товариства з обмеженою відповідальністю “Скарлет-Херсон” (м. Черкаси, вул. Калініна, 63/1, код ЄДР 34906813).

Постановою суду від 20 травня 2010 року боржника визна но банкрутом, відкрито лікві даційну процедуру, ліквідато ром банкрута призначено арбі тражного керуючого Гаврил ьченка Валентина Михайлович а.

Ліквідатор звернувся до с уду з клопотанням про продов ження строку проведення лікв ідаційної процедури.

Дослідивши матеріали спра ви, вбачається за необхідне к лопотання ліквідатора задов ольнити з наступних правових підстав та мотивів.

Відповідно до ч. 1 ст. 5 Закону провадження у справах про ба нкрутство регулюється цим За коном, Господарським процесу альним кодексом України, інш ими законодавчими актами.

Згідно з абз. 4 ст. 1 Закону суб ' єкт господарської діяльно сті може бути визнаний банкр утом тільки в разі встановле ння господарським судом його неспроможності відновити св ою платоспроможність віднов ити свою платоспроможність т а задовольнити визнані судом вимоги кредиторів не інакше як через застосування лікві даційної процедури.

Відповідно до ст. 22 Закону ст рок ліквідаційної процедури не може перевищувати дванад цяти місяців. Господарський суд може продовжити цей стро к на шість місяців, якщо інше н е передбачено цим Законом.

Враховуючи наявність нез адоволених вимог кредиторів , приймаючи до уваги, що у вста новлені Законом строки лікві датору завершити процедуру л іквідації банкрута не вдалос ь, строк ліквідаційної проц едури банкрута необхідно пр одовжити.

На підставі вищевказаног о, керуючись ст. ст. 22, 24 Закону Ук раїни “Про відновлення плато спроможності боржника або ви знання його банкрутом”, ст. 86 Г ПК України, -

УХВАЛИВ:

Клопотання ліквідат ора задовольнити повністю.

Продовжити строк ліквід аційної процедури товарист ва з обмеженою відповідальні стю “Скарлет-Херсон” та повн оважень ліквідатора банкрут а - арбітражного керуючого Гаврильченка Валентина Ми хайловича на шість місяці в.

Суддя О.В. Чевгуз

Дата ухвалення рішення23.05.2011
Оприлюднено30.05.2011
Номер документу15712016
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом

Судовий реєстр по справі —01/849

Постанова від 20.05.2010

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 06.12.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 23.11.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 23.05.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні