Ухвала
від 17.05.2011 по справі 2а-0870/3564/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

              

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

17 травня 2011 року                                                    Справа №  2a-0870/3564/11

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окружного адміністративного суду Артоуз О.О., перевіривши матеріали адміністративного позову

ВСТАНОВИВ:

16 травня 2011 року до Запорізького окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов Запорізького обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів до Державного підприємства «Підприємство Бердянської виправної колонії управління Державного департаменту України з питань виконання покарань у Запорізькій області (№77)»  про стягнення адміністративно-господарських санкцій та пені за невиконання нормативу робочих місць для працевлаштування інвалідів у 2010 році, у розмірі 15151 грн. 26 коп.

Спір виник із публічно-правових відносин, у яких позивач є суб’єктом владних повноважень. Зазначений спір згідно зі ст. 17 КАС України належить до юрисдикції адміністративних судів та має розглядатися у порядку адміністративного судочинства.

Судом встановлено, що позивачем був дотриманий строк звернення до суду, передбачений ст. 99 КАС України.

Таким чином, подана позовна заява відповідає вимогам закону, підсудна даному адміністративному суду, підстави для її повернення, залишення без розгляду чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

За наслідками розгляду матеріалів позовної заяви, суд дійшов висновку про необхідність закінчити підготовче провадження, відкрити провадження в адміністративній справі та призначити її до судового розгляду.

Керуючись ст.ст. 107, 110, 160, 165 КАС України, суддя

УХВАЛИВ:

 

Відкрити провадження в адміністративній справі № 2а-0870/3564/11 за адміністративним позовом Запорізького обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів до Державного підприємства «Дослідне господарство «Відродження» Національної академії аграрних наук України» про стягнення адміністративно-господарських санкцій та пені.

Закінчити підготовче провадження та призначити справу до розгляду у судовому засіданні на

          07 червня 2011 року        11:00    Справа розглядатиметься одноособово суддею Артоуз Олесею Олександрівною.

Зобов’язати позивача подати суду до 06.06.2011 витяг (довідку) з єдиного державного реєстру юридичних або фізичних осіб-підприємців щодо відповідача; докази реєстрації відповідача у відділення Фонду соціального захисту інвалідів (заява щодо реєстрації, повідомлення про реєстрацію); довіреності на представників, оригінали документів доданих до позову, листування з відповідачем та документи на підтвердження вручення відповідачеві такого листування, належним чином засвідчені копії витребуваних документів – у справу, оригінали – суду для огляду. Також надати позовну заяву в електронному вигляді.

Запропонувати відповідачу у разі невизнання адміністративного позову подати до судового засідання: доручення на представника, при незгоді з позовом надати заперечення на позов, при незгоді з розрахунком позивача надати контррозрахунок та документи на його обґрунтування; докази створення робочих місць для інвалідів; довідку про те, яка кількість інвалідів працювала у 2010 році, із вказівкою П.І.Б., груп інвалідності, часу роботи, накази про прийом на роботу, відомості про середньорічну зарплату на одного робітника за 2010 рік, а також довідку про те, що зазначені робітники є інвалідами або копії їхніх пенсійних посвідчень; свідоцтво про державну реєстрацію та інші правоустановчі документи; належно засвідчені копії витребуваних документів надати у справу, оригінали – для огляду. Також надати заперечення на позов в електронному вигляді.

Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі, відповідачу копію позовної заяви та додані до неї документи.

В судове засідання викликати повістками осіб, які беруть участь у справі. Явку сторін у судове засідання визнати обов’язковою.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя                                                  О.О. Артоуз

  

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення17.05.2011
Оприлюднено31.05.2011
Номер документу15854451
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0870/3564/11

Постанова від 16.08.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Артоуз Олеся Олександрівна

Ухвала від 08.12.2020

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Артоуз Олеся Олександрівна

Ухвала від 16.06.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Артоуз Олеся Олександрівна

Ухвала від 17.05.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Артоуз Олеся Олександрівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні