Постанова
від 11.06.2009 по справі 4-156
ВІЙСЬКОВИЙ МІСЦЕВИЙ СУД КИЇВСЬКОГО ГАРНІЗОНУ

№ 4-156

ПОСТАНОВА

11 червня 2009 року м. Київ

Голова військового місцевого суду Київського гарнізону полковник юстиції ПРИСЯЖНЮК О.Б., за участю старшого прокурора відділу військової прокуратури Центрального регіону України підполковника юстиції КОНЕЦУЛА Р.В., розглянувши подання слідчого в особливо важливих справах військової прокуратури Центрального регіону України капітана юстиції Коваля І.П. про надання дозволу на проведення обшуку в житлі за місцем проживання та реєстрації ОСОБА_1, -

ВСТАНОВИВ:

Слідчий в особливо важливих справах військової прокуратури Центрального регіону України за згодою заступника військового прокурора Центрального регіону України, звернувся до суду з поданням про надання дозволу на проведення обшуку в житлі за місцем проживання та реєстрації ОСОБА_1 за адресою: АДРЕСА_1.

При цьому старший слідчий посилається на те, що військовою прокуратурою Центрального регіону України розслідується кримінальна справа № 09405004 за фактом зловживання посадовими особами державного підприємства Міністерства оборони України «Укроборонпостачальник» службовим становищем та службового підроблення, що спричинило тяжкі наслідки, за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст. 364 та ч. 2 ст. 366 КК України.

У ході досудового слідства встановлено, що внаслідок незаконних дій службових осіб ДП МОУ «Укроборонпостачальник», в порушення чинного законодавства України, в інтересах ТОВ «ВО«Іліташ» без погодження із власником майна, в особі Міністерства оборони України, з володіння держави, відчужено нежитлову будівлю загальною площею 1007, 9 кв. метрів, яка розташована за адресою: м. Київ, віл. Якіра, буд. 13, літера «Б», що спричинило тяжкі наслідки.

Встановлено, що протягом з 12 травня 2009 року по даний час до прокуратури регіону неодноразово викликався для допиту як свідок віце-президент ТОВ «ВО«Іліташ» ОСОБА_1, якому було про необхідність видачі для виїмки оригіналів документів, що стали підставою для оформлення ТОВ «ВО«Іліташ» права власності на вищевказане нерухоме майно, на що останній вимоги органів прокуратури ігнорував та на допити без поважних причин не прибував.

При цьому ТОВ «ВО«Іліташ» листом № 07/04-09-51 від 13 травня 2009 року прокуратуру регіону було повідомлено про нібито знищення вказаних в описовій частині оригіналів документів, з приводу достовірності того факту є обгрунтовані сумніви, що в свою чергу потребує перевірки слідчим шляхом.

Старший прокурор відділу військової прокуратури Центрального регіону України в судовому засіданні підтримав подання.

Вивчивши матеріали справи, подання, заслухавши думку старшого прокурора відділу військової прокуратури Центрального регіону України, вважаю, що подання є обгрунтованим та таким, що підлягає задоволенню, оскільки в житлі за місцем проживання та реєстрації ОСОБА_1 за адресою: АДРЕСА_1, можуть знаходитись документи та предмети, які мають значення для встановлення істини у справі.

Враховуючи викладене, керуючись вимогами ст. 177 КПК України, -

ПОСТАНОВИВ:

Подання слідчого в особливо важливих справах військової прокуратури Центрального регіону України капітана юстиції Коваля І.П.- задовольнити.

Провести обшук в житлі за місцем проживання та реєстрації ОСОБА_1 за адресою: АДРЕСА_1.

Постанова оскарженню не підлягає.

СудВійськовий місцевий суд Київського гарнізону
Дата ухвалення рішення11.06.2009
Оприлюднено23.12.2022
Номер документу15982089
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-156

Постанова від 11.06.2009

Кримінальне

Військовий місцевий суд Київського гарнізону

Присяжнюк О.Б.

Постанова від 11.06.2009

Кримінальне

Військовий місцевий суд Київського гарнізону

Присяжнюк О.Б.

Постанова від 06.12.2010

Кримінальне

Тячівський районний суд Закарпатської області

Решетар Василь Іванович

Постанова від 17.11.2010

Кримінальне

Канівський міськрайонний суд Черкаської області

Бурлака Оксана Володимирівна

Постанова від 17.02.2010

Кримінальне

Ленінський районний суд м. Запоріжжя

Лихосенко Маргарита Олександрівна

Постанова від 06.12.2010

Кримінальне

Тячівський районний суд Закарпатської області

Решетар Василь Іванович

Постанова від 24.11.2010

Кримінальне

Сарненський районний суд Рівненської області

Березень Юрій Валентинович

Постанова від 07.09.2010

Кримінальне

Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької області

Березюк Олександр Григорович

Постанова від 17.11.2010

Кримінальне

Канівський міськрайонний суд Черкаської області

Бурлака Оксана Володимирівна

Постанова від 22.09.2010

Кримінальне

Енергодарський міський суд Запорізької області

Федоренко Олександр Іванович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні