Ухвала
від 01.06.2011 по справі 12/2-б-11
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОН СЬКОЇ ОБЛАСТІ

73000, м. Херсон, вул. Горького, 18


УХВАЛА

"01" червня 2011 р. Справ а № 12/2-Б-11

Господарський суд Херсонс ької області у складі судді Пінтеліної Т.Г., при секрет арі Чумаченко М.М., розглянувш и справу

за заявою: Державної п одаткової інспекції в м. Нов а Каховка Херсонської област і

до: Комунального підпри ємства "Комунгоспсервіс" Тав рійської міської ради (місце знаходження : м. Таврійськ, Хер сонської області, вул.40 років Перемоги, 5, код ЄДРПОУ 33582440)

про визнання банкрутом

за участю представників:

від кредитора - ОСОБА_1. - дов. № 9833/10/10 від 11.11.2010р.

від боржника - Волянюк І.В. - д иректор, розпорядження № 90-К в ід 27.09.2010р., Таврійська міська ра да - ОСОБА_2 - ю/к, дов. № 2-27/2 від 11.01.2010р.

арбітражний керуючий, розп орядник майна - Сєрова О.Ю.

в с т а н о в и в:

Ухвалою господарсько го суду від 11.01.2011р. суд визначив розмір вимог ініціюючого кр едитора до боржника в сумі 210 0849,73 грн., зобов'язав кредитора в 10- денний строк подати до офіц ійних друкованих органів ог олошення про порушення справ и про банкрутство боржника, п римірник газети з надрукова ним оголошенням надати суду .

Цією ж ухвалою введено проц едуру розпорядження майном т а призначено розпоряднико м майна боржника арбітражног о керуючого Сєрову Ольгу Юлі анівну зобов'язано її викона ти повноваження, передбачені Законом та до 21.03.11р. надати суд у для затвердження реєстр ви мог кредиторів.

До суду супровідним листом ініціюючим кредитором надан о примірник газети "Урядовий кур'єр" від 05.02.2011р. № 2294420), у якій роз мішено оголошення про поруше ння справи про банкрутство К П " Комунгоспсервіс".

Протягом 30 днів з дня друку о голошення до суду та на адрес у розпорядника майна будь - як их кредиторських заяв від мо жливих кредиторів не надход ило.

Для розгляду справи у попер едньому засіданні призначен о судове засідання.

Про попереднє засідання су ду повідомля ються сторони, а також інші учасники провадж ення у справі про банкрутств о, визнані такими відповідно до цьо го Закону.

У попередньому засіданні г осподарський суд розгля дає реєстр вимог кредиторів, вим оги кредиторів, щодо яких бул и заперечення боржника і які не були включені розпо рядником майна до реєс тру вимог кредиторів.

За результатами розгляду г осподарський суд виносить ух валу, в якій зазначається роз мір визнаних судом вимог кре диторів, які включаються роз порядником майна до реєстру вимог кредиторів, та признач ається дата прове дення збор ів кредиторів.

Реєстр вимог кредиторів по винен включати усі визнані с удом вимоги кредиторів.

У реєстрі вимог кредиторів повинні міститися відомос т і про кожного кредитора, розм ір його вимог за грошовими зо бов'язаннями чи зобов'язання ми щодо сплати страхових вне сків на загальнообов'язкове державне пенсійне страху ван ня та інші види загальнообов 'язкового державного соціаль ного страхування, податків і зборів (обов'язкових платежі в), черговість задоволення ко жної вимоги, окремо розмір не устойки (штрафу, пені).

Кредитори за вимогами щодо виплати заробітної плати, ав торської винагороди, алімент ів, а також за вимогами щодо ві дшкодування шкоди, заподіяно ї життю та здоров'ю громадян, м ають право подати до господа рського суду письмові заяви з вимогами до боржника, а тако ж докумен ти, що їх підтверджу ють.

Вимоги конкурсних кредито рів, що заявлені після закінч ення строку, встановленого д ля їх подання, або не заявлені взагалі, не розглядаються і в важаються пога шеними, про що господарський суд зазначає в ухвалі, якою затверджує реє стр вимог кредиторів. Зазнач ений строк є граничним і поно вленню не підлягає.

Боржник разом з розпорядни ком майна за наслідка ми розг ляду зазначених вимог повніс тю або частково ви знає їх або відхиляє, з обґрунтуванням п ідстав відхилення, про що роз порядник майна повідомляє пи сьмово заявників і господарс ький суд.

Рішення боржника про невиз нання вимог може бути оскарж ене до господарського суду, щ о порушив проваджен ня у спра ві про банкрутство.

Розпорядник майна зобов'яз аний окремо внести до ре єстр у вимоги кредиторів, які забе зпечені заставою майна боржн ика, згідно з їх заявами, а за ї х відсутності, - згідно з даним и обліку боржника, а також вне сти окремо до реєстру відомо сті про майно боржника, яке є п редметом за стави згідно з де ржавним реєстром застав.

Розпорядник майна зобов'яз аний окремо внести до ре єстр у відомості про вимоги щодо в иплати заробітної плати, авт орської винагороди, аліменті в, а також про вимоги щодо відш кодування шкоди, заподіяної життю та здоров'ю гро мадян, зг ідно із заявами таких кредит орів та даними об ліку боржни ка.

Розпорядником майна надан о реєстр вимог кредиторів, як ий відповідає положенням ст .ст.14 та 15 Закону України “Про в ідновлення платоспроможнос ті боржника або визнання йог о банкрутом ” .

Враховуючи викладене, кер уючись ст. ст. 3-1, 6, 7, 11 - 14 Закону Ук раїни “Про відновлення пла тоспроможності боржника або визнання його банкрутом ”, с т. 86 Господарськог о процесуального кодексу Ук раїни, суд -

у х в а л и в:

1. Затвердити реєстр в имог кредиторів :

Вимоги 1, 2 черги відсутні.

3 черга - державна податков а інспекція у м. Нова Каховка Х ерсонської області, м.Нова Ка ховка, вул. Горького, 11-а, - 1493301,92 гр н.

6 черга - державна податкова інспекція у м. Нова Каховка Хе рсонської області, м.Нова Ках овка, вул. Горького, 11-а, - 607547,81 грн .

інші вимоги не заявлялись та розпорядником майна не в иявлені

Всього вимоги відповідно до реєстру становлять 2100849,73 грн .

2. Всі незаявлені або заявле ні з пропуском встановленого терміну вимоги кред иторів при їх надходженні не розглядати і вважати погаше ними.

3. Розпоряднику майна боржн ика арбітражному керуючого С єровій О.Ю. надати докази ви конання повноважень, передб ачених Законом (ст. ст. 3-1, 13 Зако ну ), надати витяги з Державног о реєстру застав та обтяжень , аналіз фінансового стану бо ржника, дослідження фактів д оведення до банкрутства або навмисного банкрутства то що.

4. Призначити судове зсіданн я, на якому має бути прийняте р ішення про санац ію або банкрутство боржника або продовження процедури розпорядження майном на 08 червня 2011 року на 10 годин 30 хвил ин за адресою: м. Херсон вул . Горького,18, . в каб.№ 211 господарського суду.

5. Ухвалу надіслати кредит ору, боржнику, розпоряднику м айна Сєровій О.Ю., Таврійській міській раді.

Суддя Т.Г. Пінтеліна

СудГосподарський суд Херсонської області
Дата ухвалення рішення01.06.2011
Оприлюднено08.06.2011
Номер документу16055683
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —12/2-б-11

Ухвала від 31.05.2012

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Постанова від 08.06.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Ухвала від 01.06.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Ухвала від 19.04.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Ухвала від 24.01.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Ухвала від 11.01.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Ухвала від 15.12.2010

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні